Şimdi Ara

50-55.000 TL'ye '0'km araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, arkadaşın pek vakti olmadığı için(benim gibi :) tatildeyim yanlış anlaşılmasın) benden öğle ricada bulundu benim yerime araştırırmısın diye bende tabiiki diyerek size başvurdum, Maximum 50-55.000 TL'ye '0'km+HB+Sedanda olabilir+Dizel Araç arıyor siz yardımcı olabilirseniz seviniriz :) Ben Birkaç araç buldum aralarından iyilerini bana söylerseniz sevinirim veya bu araçlardan daha iyileri varsa söyleyebilirsiniz.

Citroen C4 1.6 HDi Confort =46.700 TL
    Seat Leon 1.6 TDİ 105 hp DSG S&S Style Full Led =57.000 TL(Pazarlıkla 55.000 TL olur galiba)
    Ford Fiesta 1.5 TDCİ TİTANİUM =44.500 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDİ Plus Mode=47.800 TL
    Opel Astra 1.3 CDTI Sport =53.500 TL
    Volkswagen Polo 1.6 TDİ Comfortline=49.000 TL
    Citroen C-Elysee 1.6 HDi Exclusive=41.900 TL
    Peugeot 308 1.6 HDi Active=46.750 TL
    Renault Fluence 1.5 dCi Touch=51.000 TL
    Toyota Corolla 1.6 Confort Extra =44.950 TL
    Volkswagen Golf 1.6 TDİ Mıdlıne Plus=55.500 TL

Yorumlarınız için çok çok teşekkürler. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locote -- 4 Temmuz 2013; 20:31:50 >

• hyundai ı30
  • Manuel olacaksa cee'd,Leon,i30.
  • PORSHE PANEMERA YADA CORVETTE
  • İ30
  • 2013 model 0 km dizel+hb manuel yada otomatik farketmez maximum bütçesi 50.000 TL. Zorlarsa belki 55 olabilir. değerli yorumlarınız için teşekkürler.

@Nefes34 gözün yükseklerde belliki ama şakalardan hoşlanmam.
  • 52500'e yeni Leon 1.6TDI satılıyor. Bütçeyi 55'e zorlayıp Led paketiyle alınırsa yıllarca kullanılacak güzel bir araç olabilir. Eğer i30 ya da Cee'd alırsa (bayi indirimi ne kadar olur bilmem) en boşlarını alabilir sadece ama daha kuvvetli bir motora sahip olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Honda Jazz
  • Başka önerileriniz varmı ? Yinede 50.000 TL'yi geçmese iyi olur ya, çünkü 45 diyordu zar zor ikna ettim 50'ye :)

Yeniden söylüyorum belki göremeyen olmuştur;

Dizel+hb+sedanda olabilir ama hb olursa daha iyi olur+0 km+Maximum bütçesi 55.000 TL

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  • Citroen C4 1.6 HDi 92 HP Confort M/T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 4 Temmuz 2013; 19:46:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full LED'li Beyaz bir Seat Leon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C4 1.6 HDi Confort =46.700 TL

bu 3 şık arasında gidip bayisinde inceleyin hanginiz içine ısınırsa ..

dizel yakıt tüketimini ön planda ise Fluence
    yok sport falan olsun diyorsan opel yada citroen ..

Seat araba daha önce kullanmadığım için bilemiyorum
  • Citroen C4 1.6 HDi Confort =46.700 TL
    Seat Leon 1.6 TDİ 105 hp DSG S&S Style Full Led =57.000 TL(Pazarlıkla 55.000 TL olur galiba)
    Ford Fiesta 1.5 TDCİ TİTANİUM =44.500 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDİ Plus Mode=47.800 TL
    Volkswagen Polo 1.6 TDİ Comfortline=49.000 TL
    Citroen C-Elysee 1.6 HDi Exclusive=41.900 TL
    Peugeot 308 1.6 HDi Active=46.750 TL
    Toyota Corolla 1.6 Confort Extra =44.950 TL
    Volkswagen Golf 1.6 TDİ Mıdlıne Plus=55.500 TL

Bu araçların arasında en iyisi hangisidir ? veya aralarında olmayıpta bu araçlardan daha iyi bir araç varmıdır acaba ? Değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

Teşekkürler dostum kısa ve net yorumun için, aracı arkadaşım alıcak ama gidipte test edecek kadar zamanı yok maalesef :( Seçeneği bir'e düşürebilirsek çok iyi olacak ama zor gibi :))

Arkadaşımın alacağı araçtan beklentileri; Dizel+0 km+HB(Sedanda olur ama Hb olursa daha iyi olur evli değil nede olsa) Maximum bütçesi benimde yardımımla 55.000 TL olur son olarak. Zaten yukarda listeyi yaptım ordan iyi araçları söyleyebilirsiniz veya aralarında olmayıpta bu araçlardan daha iyilerini. Yorumlarınız için çok teşekkürler yardımlarınızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: locote

quote:

Teşekkürler dostum kısa ve net yorumun için, aracı arkadaşım alıcak ama gidipte test edecek kadar zamanı yok maalesef :( Seçeneği bir'e düşürebilirsek çok iyi olacak ama zor gibi :))

Arkadaşımın alacağı araçtan beklentileri; Dizel+0 km+HB(Sedanda olur ama Hb olursa daha iyi olur evli değil nede olsa) Maximum bütçesi benimde yardımımla 55.000 TL olur son olarak. Zaten yukarda listeyi yaptım ordan iyi araçları söyleyebilirsiniz veya aralarında olmayıpta bu araçlardan daha iyilerini. Yorumlarınız için çok teşekkürler yardımlarınızı bekliyoruz.

insanlar 50 60 bın TLyı cebınden cıkarıp araba alıyor ama arabayı test edıcek vaktı yok ve bılmedıgı şansa artık ne cıkarsa dıyerek araba alıyor vallahı bı yasıma daha gırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefes34

PORSHE PANEMERA YADA CORVETTE

ahahahaha
  • @burdengn

Kardeşim, 17 den kurtulup 18 e girdiğine sevindim, arkadaşım alaskada mesleği ile uğraşıyor, ne iş yapııyor diye sormaya üşenipte böyle bir saçma cümleyi yazmaya üşenmedin bravo
  • Lütfen yardımcı olacaklar yorum yapsın arkadaşlar, yok 1 yaşıma daha girdim yok corvette veya panemera alın bu nasıl edepsizliktir, lütfen rica ediyorum yardımı dokunacaklar yorum yapsın. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burdengn

quote:

Orijinalden alıntı: locote

quote:

insanlar 50 60 bın TLyı cebınden cıkarıp araba alıyor ama arabayı test edıcek vaktı yok ve bılmedıgı şansa artık ne cıkarsa dıyerek araba alıyor vallahı bı yasıma daha gırdım.

Ben de aynen böyle satın aldım. 51 bin lira verdiğim Auris' i bırak test etmeyi aklımda bile yokken mecburen aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @TuVNeRa Oh be :) Helalin varmış kardeşim, nihayet anlayan birisi çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locote -- 4 Temmuz 2013; 21:14:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.