Şimdi Ara

50-63 bine c sınıfı benzin manuel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aracımı almadan çooook düşündüm... Olay TURBO Benzin...

Eğer aileniz büyükse gidin gönül rahatlığıyla yenilenmiş motoru ile 1.2 TSI Octavia alın. Ben ilk depo ortalama 6.4 lt ile geziyorum.

Yok hatchback yeter derseniz LEON alın.

Size atmosferik al 60.000'tlye ve araca lpg tak diyenler olacaktır. LPG kitini, işciliği, ruhsata işletme bedellerini ve nispeten yüksek çıkacak kasko bedellerini de ekleyince canınız sıkılır.

Tabi seçim sizin...
  • LPG dusunuyosaniz direk lpge yonelik arac dusunun ki LPG candir alisinca cok seversiniz. Diger turlu 9-10 gercekten guzel araclar yakiti da uzmez.
  • LPG nin sevilecek yanı yok. Sevenler de seve seve sevmiştir zaten ucuz diye. Leon F/P duruyor. Üstte bahsedilen paketle iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedan ise octavia , hb ise leon
  • Corolla ya da C4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf
  • Octavia tercih ederdim .

• c4 cactus direk eliyoruz
    c4 2015 onu da eliyoruz.kasası eskidi ikinci elde zorlanırsınız satarken
    1.33ler uygun fiyatlı ama sanırım çıkabiliyorsunuz 60binlere. bi kere alınacak sonuçta o yüzden 1.33ler de gitti

atmosferik binerim lpg de attırırım gezerim derseniz corolla.

turbo benzinli isterseniz.
    sedan olmalı geniş hacim donanım orta karar octavia alıyoruz.
    hatchback ise görünüm hangisi hoşuna gidiyorsa onu alın seat baya donanımlı olmuş oluyor.
    golf de golftür neticede.
  • 7 tabi ki, sonra da 5

• quote:

Orijinalden alıntı: citroen1400guz

fiat düşünmüyorum özellikle egea gibi kalitesiz arabalar

anladım, ancak o zaman da 50 bin liraya değil c sınıfı dacia stepway zor alırsınız...
  • labidu kullanıcısına yanıt
    3.5 alıcamda trend x'te 4 hava yastığı var bide sensörlerin hiçbiri yok . önemli olan 2008 model c4 aracımda bile 6 hava yastığı varken ki en düşük donannım bu araçta standart olmaması kötü onunn için style yoksa
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    octavia düşünüyorumda 1.2 tsi optimal sizce nasıl bir araç özelliklerinden ve opsiyon aldınız mı kaça aldınız söylerseniz sevinirim.
  • 1.6 corolla derim.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    50 bine b sınıfı egea,c-elysee,fabia gibi kalitesiz arabaları alıcağıma 4 hava yastığı olacağına
    52-58 arasına corolla,auris,leon, alırım
    60 binede octavia,focus alırım daha iyi hem daha kaliteli hemde daha güvenlikli.
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    bende 1.6 düşündümde 1.33 le arasında 12.000 lira var değermi hemde turbolu değil atmosferik bide az donanımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: citroen1400guz

50 bine b sınıfı egea,c-elysee,fabia gibi kalitesiz arabaları alıcağıma 4 hava yastığı olacağına
    52-58 arasına corolla,auris,leon, alırım
    60 binede octavia,focus alırım daha iyi hem daha kaliteli hemde daha güvenlikli.

koyup alacağıma demeyeceksin o zaman.
    ya da 10 daha koyacaksın d sınıfı suberb alacaksın.
  • Kesinlikle octaviayi oneririm.

Zamdan once 63.500 ile 63.000 arasinda optimal alibabiliyirdu. Yeni motor oldukca iyi, ortalama 6.4 - 6.6 ki sehir icinde cok biniyorum.

opsiyon jant var bende, stil paketin janti var. Ozellikle istemedim oyle geldi.

benzinki alacaksınız mutlaka turbolu alin...

• citroen1400guz C kullanıcısına yanıt
    1.33 life donanımla 1.6nın en düşük donanımı touch arasında baya bi donanım farkı var. Tabiki 12bin tl eder mi orası size kalmış.

• bence leon alınır
  • Bu araçlar arasından en mantıklısı Seat Leon 1.2 TSI Style. Geçen ay Style + Led paketi 60.700e veriyorlardı, 60.000e alınabilir. 63 civarına Octavia 1.2 TSI Optimal veriyorlarsa onu da düşünebilirsiniz, donanımı leon kadar dolu değil fakat yeterli sayılır. 1.2 TSI motor karma kullanımda 6.5 litre civarı tüketime sahip, performansı gayet iyi, şehirdışı 5 litrenin altına da düşebiliyor.

1.5 yıldır 1.6 tdi optimal kullanıyorum araç hakkında sorularınızı cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.