C sınıfının f/p kralı leondur şekildede görüldüğü gibi
7-9-10
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C0967079
7-9-10
sıfır?
Leon der geçerim
7
Kriter belirtilmemiş
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Kriter belirtilmemiş
elbette 1.4 urban egea. 10 bin lira da çepte kalır.
5-7-8-9-10 308 1.2'ye de bakın bence 308 güzel araç hacim kıtlığı var sıkıntısı o. Elantra da düşünülebilir bu arada. C4 cactus o paranın arabası değil açık net, yalıtımsız Japon'lar da haketmiyor hele ki kol dayaması bile dik durmayan auris hiç mi hiç haketmiyor parasını.
labidu
kullanıcısına yanıt
focus düşünüyorum hatta 1.6 tivct style donanım düşünüyorum ama 64 altına inmediler
erka1907
kullanıcısına yanıt
fiat düşünmüyorum özellikle egea gibi kalitesiz arabalar
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
sıfır?
hepsi sıfır
quote:
Orijinalden alıntı: citroen1400guz
focus düşünüyorum hatta 1.6 tivct style donanım düşünüyorum ama 64 altına inmediler
bende focus 3 dizel sedan var çok çok memnunum.ki siz 3,5 kasa alacaksınız o çok daha tatminkar.style falan uğraşmayın trendx alın geçin hız sabitleme alaşımlı jantlar var bide lpg attımıydınız oh mis.style ye verceğiniz parayı lpg alırsınız.pahalı arabaya gerek yok çünkü gidecek doğru dürüst ol yok memlekette manyağın biri gelir çarpar içiniz ağrır.
quote:
Orijinalden alıntı: Adieu
5-7-8-9-10 308 1.2'ye de bakın bence 308 güzel araç hacim kıtlığı var sıkıntısı o. Elantra da düşünülebilir bu arada. C4 cactus o paranın arabası değil açık net, yalıtımsız Japon'lar da haketmiyor hele ki kol dayaması bile dik durmayan auris hiç mi hiç haketmiyor parasını.
Leon 1.2tsi + leon style advanced paket diyorum
Leon Style Advanced Paketi: (Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Ön-Arka Park Sensörü + Optik Park Sistemi + Medya System Plus + Alcantara Spor Koltuklar + Arka Kol Dayama + 17'' Alüminyum Alaşımlı Jantlar)
Böyle fıstık gibi oluyor. Fiyat 65700 diyort en kötü 64500e bırakırlar diye tahmin ediyorum. Hiç öyle bomboş midline golferle, jettalarla uğraşmayın.
68 civarlarına çıkabilseniz 125lik fr alırsınız o da mis gibi olur. Ama çıkamıyorsanız bence yukarıda yazdığım en lezzetli kombinasyon.