Şimdi Ara

50 bin lira var. Sandero stepway almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Baştan soyleyeyim araba konusunda çok cahilim. Araba almayı düşünüyorum. Pek anlamadığım için ikinci ellerle uğraşmak biraz zor geliyor. Sandero stepway'i gördüm. Çok hoşuma gitti. Konfor pek yok dediler ama bilemedim. Var mi bu aracı kullanan. Yada 50bin liraya başka ne alınabilir sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam, o paraya değil Dacia, B segmentinde bile alınmaz. 57 liraya belki Leon olabilir veya Rapid, Toledo, ya da Rapid Spaceback olabilir. Yıl sonuna kadar bekleyebilirseniz Asta da alternatif olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azâbı

Merhaba arkadaşlar. Baştan soyleyeyim araba konusunda çok cahilim. Araba almayı düşünüyorum. Pek anlamadığım için ikinci ellerle uğraşmak biraz zor geliyor. Sandero stepway'i gördüm. Çok hoşuma gitti. Konfor pek yok dediler ama bilemedim. Var mi bu aracı kullanan. Yada 50bin liraya başka ne alınabilir sizce.

Benim reno symbol 33 bin 1.2 motor dacia Sandero dizel 50 bin

Hocam 50 bine sıfır gibi dizel focus, dizel otomatik fluance satılıyor yapma etme

• Hocam seat ibiza kia hundai gibi markalara bakabilirsin.Dizel manuel arıyosunuz galiba biraz daha ayrıntı verirseniz yardımcı olurlar.
  • bunlar daha iyi
     50 bin lira var. Sandero stepway almak mantıklı mı? 50 bin lira var. Sandero stepway almak mantıklı mı?

• Paranıza yazık etmeyin. Focus, Astra bakmanız daha sağlıklı olur
  • bu daha mantıklı
     50 bin lira var. Sandero stepway almak mantıklı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araştırmadan sakın araba almayın. Ki 50.000 lira veriyorsunuz. Yarın öbür gün pişman olursunuz.
  • İstediğim araba ailecek binilecek biraz geniş istiyorum. Yakıt da dizel olsun istiyorum. Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yazdığınız arabaları inceleyeceğim :)

• B sınıfı sembol linea Sandero Vs dizel diye 50 bin bağlayamam
    C sınıfı Focus astra Vs alır Lpg taktırır dizelden daha az yakıt yakar hemde daha üst sınıf araç alırım.

• Simdi hocam evvela sunu soyliyeyim 50 binlira dacia sanderoya baglanmaz. Bi kere araba o kadar etmez. Euro dolarin yuksekligiydi vergiydi falan filan fasa fiso. Ne olursa olsun 50 bin sanderoya, dacia ya baglanmaz verilmez yazik gunah. He ikinci el ucuz yollu alirsan kirmizi yada mavisi coktu gezel olur. 50 binlira dizel fluance cok rahat bulursun. Hatta 50 bin lira ikinci el tertemiz c segmentler bulunur. Ikinci elle ugrasamam derseniz bayileri gezin derim. Mitsubishi attrage bulunabilir o fiyatlara muhtemelen yada accent blue lpg ile mis gibi binilir. Pek etmez ama fd6 kasa civicler bulunabilir uzun zamandir piyasalarina bakmiyorum.

• 5-10 bin daha ekleyip 2010-2012 arası Passat hariç D segmentinde araç almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50bij cepteyse seat leon derim brn 1.2 benzinli. Yakiri sehir ıcinde de sehir dışında da Üzmez. Tipo zaten cok hos. Arac dac ssınıfı. Gidin bir seat bayine bakim derim

• O arabaya o para VE-RİL-MEZ

• Eğer araba kullanmaktan birazcık bile zevk alan biriyseniz sakın böyle bir hata yapmayın. Çok büyük pişmanlık yaşarsınız benden söylemesi.. Ha yok ben aracımı şirket arabası gibi kullanıyorum az yaksın ucuz olsun tepe tepe kullanayım eşşek niyetine bineyim derseniz sandero,symbol vb. alın düşünmeyin bile. Ancak bu arçalarda yol tutuş,sessizlik,sürüş zevki,konfor namına hiçbirşey yok.
  • Galericilerde 0 km linea urban 51 bine veriyorlar. Donanım olarak gayet yeterli. 41-42 bine boşline linea veriyorlar. Stepway dan iyidir. Ayrıca 2014 model 0 km i20 ler o civarlarda. Bence bunları düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

5-10 bin daha ekleyip 2010-2012 arası Passat hariç D segmentinde araç almak daha mantıklı.

Hocam 60-65000 e d sınıfı 11-13 model ne önerirsimiz

• O paraya insignia var

• Dizel zorunlu mu yoksa sadece almisken dizel olsun mantigi mi?

Dizel ve sifir olsun, yuksek olsun diyorsaniz alınabilir ancak gercekten dizel ihtiyaciniz yoksa benzinli astranin sifiri 52-53 e alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

5-10 bin daha ekleyip 2010-2012 arası Passat hariç D segmentinde araç almak daha mantıklı.

Hocam 60-65000 e d sınıfı 11-13 model ne önerirsimiz

Peugeot 508, insignia

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.