50 bin TL'ye kadar oyuncu laptopu için bütçem var. Oynayacağım oyunlar ortalama oyunlar (rdr 2 ,cs2 gibi) Ne önerirsiniz RTX 5000 serisini beklemeli miyim ? Bu arada daha önceden nitro5 an515-55 kullanıyordum prizdeyken laptop kapandı(film izlerken) anakart ve işlemci yanmış. |
50 bin TL'ye laptop önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
46.000 TL
şu modeli bir incele
https://www.gaming.gen.tr/urun/589505/msi-pulse-16-ai-c1vfkg-087xtr-intel-core-ultra-7-155h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-inc-fhd-144hz-freedos-gaming-laptop/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz TV kanalına bakabilirsiniz her gün düzenli laptop önerisi yapıyorlar her bütçe için. Ayrıca evet 5000 serisini beklemenizi öneririm.
-
-
Ben Asus Rog aldım 1.5 ay önce 66 bin tl ye i7 14.gen 4070 ekran kartı 1 tb ssd 32 ram var. Çok memmunum bütçe bu kadar çıkmayacaksa 4060 Asus TUF serisi de düşünülebilir. Asusu severim güvenirim 3 bilgisayar aldım hiçbiri pişman etmedi %10 pahalı olsun ASUS olsun.
-
tecrübe edinişsin işte. donanım versiyonlarının yükselmesini takip etmekten çok, notebook alacaksan eğer soğutma sistemlerinin performansına odaklanmalısın. yani oyun için notebook diyorsan eğer, ilk bakacağın şey, soğutma sistemidir. hatta bulabiliyorsan dahili fotoğraflarını bulmaya çalış ve incele. zaten görsen sana bir fikir verir.
yeterli mi? değil tabi ki. altında mutlaka soğutucu mu deniyor ondan da kullanmalısın. ben de ekran kartına ait chipsdetini kavurmuş olarak bu tecrübeyi aktarıyorum.
-
Nitro 16 an16-42 modelini kullanıyorum bunun 8845HS modelinden. Hayatımda böyle pişman olmadım, önermeyin diye yazmak istedim. Win11 kurulu ve tüm sürücüleri kurulu
Lol oynuyorum orta ayarlarda 300 fpslerde başlıyor, sonra 110 fpslerde bitiyorum akıcı olmayan şekilde. GTA SA definitive editionda da aynı şekilde(g-sync,dlss falan da aktif). Fps yine 150 civarları orta ayarlarda ancak akıcılık hissedemiyorum
Netflix uygulaması açıyorum uygulama açılırken donuyor anlık, videodan çıkarken donuyor, video izlerken parazitli görüntü geliveriyor kapatana kadar düzelmiyor.
Ayarlara giriyorum, takılıyor donuyor
Nitrolarda bir sorun var sebebini bulamadım. Tam performans vermesin, takılsın diye uğraşmışlar sanki veya kırpılmış donanım koymuşlar.
Değiştirdiğim victus 15 bundan 3 gömlek düşüktü ama bunların hiçbirini yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olabilir doğrudur kullanmadım ben ürünü sadece fiyatına göre donanımı iyi olduğu için önermiştim... Alırken her zaman kullanıcı yorumlarını bol bol okumakta yarar var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X