Şimdi Ara

%50 Burs,2.00 Ortalama Zorunluluğu ve Sonuçlar Kararsız Kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarı burslu üni'de okuyorum burs kesilmemesi için 2.0(CC) ortalama şart.Algoritma dersinde sınıf 3'süyüm(sistemde sınıf not sıralaması görülüyor) 3 sınav sonucu ortalamam 44 ve buna rağmen DC geliyor, neden öğretmen 25-50 arasını CC sınırı yapmış 49,99 alanla 25 alan adam aynı kefeye konmuş oluyor, bu da yetmezmiş gibi deli gibi not kırıyorlar,kağıdı boş bırakanla ufak tefek syntax yani noktalama hataları yapan aynı puanı alıyor.

Gelelim Fizik'ye atıyorum sonuç 4 ben -4 bulmuşum işlemler esnasında kaymış gitmiş, 20 puanlık sorudan 5 puan alıyorum, neden sonuç yanlış diyor.Hal böyle olunca yine kağıdı boş bırakanla neredeyse aynı kefeye konuyorum.Ve yine harf notu DC'yi bırak FF geliyor.
    Bütün bunların sonucu, şimdi ortalamam en kötü ihtimalle 1,96 en iyi ihtimalle 2,10 .

Şimdi 3 ihtimal hesapladım hangisi daha mantıklı:

1)Bütlere girip ortalamayı artırmak aynı üniversitede devam etmek.
    2)Sadece bir dersin bütüne girip ortalamayı kurtarıp devam etmek.
    3)Gelecek senelerde atıyorum 3. sınıfta ortalama tutmaz hocalardan biri çok not kırar ortalamam 1,80 felan olur kurtarma şansımda olmaz ki böyle olursa da 2 katı para ödemek zorunda kalıcaz öyle bir bütçemiz de yok, bütün bunları şimdiden hesaplayıp üniden kaydı sildirip,baştan YGS-LYS için hazırlanıp devlet üniversitesi kazanmak.

Fikirlerinizi merak ediyorum arada kaldım...

• Hangi okul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi okul? mezunu olmaya değer bir okul ise 1. seçenek. okul iyi değil, sene kaybetmem de sorun olmaz diyorsan 3. seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.