Şimdi Ara

50 cc motor pişmanlıkmıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bayramdan sonra 50 cc b ehliyeti ile kullanılabililen 50 cc motoron allergo satın almak istiyorum.sahibine sorduğuma göre 4 litre yakıt deposu ve benzinliymiş.bizim burda yokuş var.o yokuşu beni 96 kg mım çıkartırmı 30 km/h hızla çıkarabilir mi yoksa motor 5 km/h o yokuşta görmezmi.bu motoru almak pişmanlıkmıdır.net cevap verirseniz memnun olucam.

• avrupada en çok satılan motosikletler 50 cc ve altı. sebebide 50 cc ve altı motosikletlerle bisikletin gittiği yerlerden gidebilirsin. Orada her tarafa bisiklet yolu var. Ama Türkiye de bu mümkün değil. Mesela 50 cc ile İstanbulda sahilde polis yasak diyor hatta ceza yazıyor. Motorlu hepsi yasak diyor. halbuki 25 km yi geçmeyen bir sccoter la dolaşmanın yasak olmaması lazım. Bizim kanunları avrupaya uyduruyoruz diyorlar ama maalesef dogru değil veya kanunları bilmiyoruz.
  • Ona vereceğiniz paraya 100-125cc alabilirsiniz, bence pişmanlık. İstanbul için hiç uygun değil, sıkıştırırlar ezerler büyük tehlike. Ama yazlık için ve yolu düz küçük şehir ise olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100cc cup lar 2 kat daha kullanisli 50cc lerden. 50cc ler ehliyetten dolayi avajtajli ama ben olsam ona binecegime bisiklete binerim

• 2000watts kullanıcısına yanıt
    25 km'yi geçmeyen?? 50cc'lik bi skuter 60 da yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Haziran 2017; 13:53:16 >
  • trafik içinde tehlikeden kaçamamak yeterince ivmeli hızlanıp araçlardan kaçamamak sürekli sıkıştırılmayı beraberinde getiriyor.
    İstanbul gibi bi yerde kabus olabilir. Güçlü uzun vadede kullanılabilecek 125 150 cc civarı bir şeye yönelmenizi tavsiye ederim.

3 4 yıl önce mondialin 100 lük scuterini kullanıyordum tek başınayken şehir içinde yetiyordu ama arkamda birisi oldugunda hızlanma konusunda tat vermiyordu. Ayrıca 60 a kadar idare eder bi hızlanması vardı son hız olarakta 80 85 falan yapıyordu bi hayli nazlı şekilde.
  • fatih-beşiktaş arası işe gidip gelmek 50cc motorla nasıl olur sizce? 10 km mesafe var ev ile iş arasında. çoğunlukla 2 şeritli yol, bazı yerlerde 3 şerit oluyor.
    araba ile geçenlerde hız testi yaptım. güzergahımda ortalama 40 ve 60 km/h aralığında akıyor trafik. bir çok yerde trafik ışığı var. yani isteseniz de sürekli hızlı gidemiyorsunuz. bir de yol çok boş olmuyor zaten genelde seyir eden bir trafik mevcut.
    hız konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum ama ivmelenme noktasında emin değilim. aslında bir kere deneme şansım olsa karar vereceğim ama çevremde kimsede 50cc motor yok:)
    ne dersiniz arkadaşlar. burada ve youtube'da okuduğum yorumlarda benimkine benzer mesafede kullananlar memnun olduğunu belirtmiş. deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bu arada bir çok 50cc modeli inceledim, motoran allegro 50cc modeline bakıyorum. chip vasıtasıyla 70km/h görebiliyor.
    gönlümden honda today 50 geçiyor ama fiyatları malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 3 Temmuz 2017; 14:18:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    50 cc motor tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.