Şimdi Ara

68 Beygir 1.4 e-hdi motor pejo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik viteslerine bakıyorum. Bir kaç aracı gözüme kestirdim. İlk arabam olacak ne dersiniz ? 68 beygir olmasına çok laf edilmiş ama performans aramıyorum. Şehir ici kullanılacak İstanbul'da ve ekonomik olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 208'in o kasasını rahat taşıyor, üzmez.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Araç hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. 2014 model 41 bin kmde buldum bir ilan 52 bin TL'ye koymuş. 2012 leri 45-47 arası.

• Karşı komşumda c3 var aynı motorlu sıkıntı yaşadığını duymadım. Ayrıca f1 pilotu gibi kullanmayacaksanız şehir içi için yeterli performansa sahip.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    C3 de bakıyorum hocam. Yorum için teşekkürler, ağırlıklı olarak Gebze - Kadıköy arası D100'de kullanılacak araç. Düz vites Clio bakarken otomatik 208'lere döndü fikrim.

• peugeot citroen 1.4 hdi alınır. cayır cayır da kullanırsın fakat tek bir önemli mevzu var arabanın motoruna iyi bakılmış olması onun haricinde gerisi teferruat. yürüyen aksamda herhangi bir problem olsa dahi parçaların kolay bulunabilirliği ucuzluğu avantaj .
  • Alınır.Performansı şehiriçi için yeterli.Bahsettiğiniz güzergahta çok güzel tüketim değerleri görürsünüz.Şehiriçi 1000 km nin altına hiç düşmemiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performans olarak şüphe duymayın gayet yeterli gelecektir.

Otomobil hafif ve motorun da tork değeri düşük olmadığı için çekiş ve performans eksikliği hissetmezsiniz.Tabi bu sizin beklentinize bağlı çok yüksek olmamalı ama gitmiyor vs. yorumlar mantıksız olacaktır.

Ekonomi olarak otomobil gerçekten az yakıyor.Arkadaşımın aracında,Bursa şehir içinde 5.1 tüketimi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

peugeot citroen 1.4 hdi alınır. cayır cayır da kullanırsın fakat tek bir önemli mevzu var arabanın motoruna iyi bakılmış olması onun haricinde gerisi teferruat. yürüyen aksamda herhangi bir problem olsa dahi parçaların kolay bulunabilirliği ucuzluğu avantaj .

Yorumlar için çok teşekkürler, çok makbule geçti. Araba 41 bin km'de, motor konusunda sorun olacağını zannetmiyorum. Expere baktıracağım artık alırken komple. İlk arabam olacağı için ne kadar beklentim olabileceğini az çok tahmin ediyorsunuzdur, yaşım 26.
  • 206 'da vardı bu 68 bg hdi motor ve rakiplerinden çok daha atik ve seriydi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 25 Eylül 2017; 9:21:26 >
  • Expere degil özel pejo servisine baktir.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Serviste expertiz gibi inceleme sağlanıyor mu hocam , ücreti ne oluyor ?
  • Hocam adana da ersoy özel pejo servisi var. Buyuk bir yer sadece pejo yapiyor.

Bana soyledikleri 100 tl ye tam tamina oyle expertiz gibi anlik degil pejonun orjinal programi olan bilgisayar baglayip neyi var neyi yok tam tamina cikiyor.

Hani sana diyecegim baska hockimse bu kadar dogru bakamaz cunku bu adamlar pejonun servisi zaten.

Experin yaptigindan cok daha fazlasini yapiyorlar.

Kaportaya da bakiyorlar. Hani herseye yani.

• Hey gidi hey. Zamanında arabaya 25000 liradan fazla verilmez diyordun Allah gönlüne göre versin karşiiiim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın önüne sağlam 2 tane at bağlasan daha hızlı gider

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Verilmez değil, vermem ilk araba için diyordum. Şimdi 50 bine çıktı iş . Bakalım hayırlısıyla bakacağım bir araç var almak istiyorum kısmetse. Otomatik 2014 208
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa Yakası'ndaki servislere bakayım o halde. 100 lira fazla çıksın cepten yapacak birşey yok.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı kanka. O civarda bir dünya araba bulursun. Elbet vardır bir şeyler sana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Arabaya bakmaya gideceğim. Valla hiç öyle olmuyor, bu paraya düşük km dizel araba olarak 208, 301, Clio, Elysse dışında araba yok. Sedanları direk ele zaten HB kasalara bakıyorum. 208 için görüşeceğim bu haftasonu kısmetse yalan dolan yoksa arabaya kanım çok fena kaynadı. Hayal kırıklığı olmadan bitsin bu iş. Şoförlük de yok zaten alınca öğreneceğim kısmetse. Dün baktım steam'de online mısın diye yoktun. Whatsapp'tan atayım arabayı dur.
  • 0-100 'e 16,2 saniyede çıkan bir otomobil için kasasını iyi taşıyor ve atik diye yorumlar yapılmış. 16,2 sn.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.