Şimdi Ara

50 cc motor tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
87.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Arora Verona modelini alarak motor arayışımı sonlandırdım. Şimdilik ısınma turları atıyorum.

• Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. En azından jantlar büyük, kasa geniş, aydınlatmalar led. Her türlü iş görür.

• onebelegidico O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam jantlar ve kasa diğerlerine göre büyük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

Aynen hocam jantlar ve kasa diğerlerine göre büyük

Arora Cappucino'ya da baktınız mı ?

• Gereksiz pahalı o bakmaya gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onebelegidico

Gereksiz pahalı o bakmaya gerek yok bence

Neye göre, kime göre ? şimdi bu yorumunuzu okuyan da vespa gibi 40.000 TL lik bir motor dan bahsediyoruz zannedecek :)

Bu arada ikisi de Arora Sarı siteye baktım hemen merak ettim tabi,

Arora Verona 2021 sıfır 13.990 TL , 2020 sıfır 12.500 TL

Arora Cappucino 2021 Sıfır 14.990 TL, 2020 sıfır 2020 sıfır 14.990 TL

Tasarım olarak zevkler ve renkler tabiki tartışılmaz ama gereksiz pahalı değil (bence)

Gördüğün gibi 10.000 TL artık çok uzak basit bir motor için, 50 cc motorlar bu yıl bitmeden 20.000 TL yi bulur... Bu ülkede vergi sistemi nedeniyle millet 50cc motora bile binmek için 24 taksit ödemek zorunda kalıyor...

• Hocam yorumumu okuduysan "bence" dedim zaten sıkıntı yok. Yani tabiki beğenen alır beni ilgilendirmiyor :) Farkındaysan sende "gereksiz pahalı değil bence" yazmışsın. Farkı 1500 tl'de olsa para paradır kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onebelegidico -- 23 Haziran 2021; 14:15:10 >
  • bida 50cc almıcam diyip Skyteam bubbly 50mi satmıştım yine bugün gidip stmax roma 50 aldım niye böyle şeyler yapıyorum ben ya :D çok tatlı yapıyolar şu 50likleri be arkadaş.

• Hayırlı olsun. Kazasız belasız yolculuklar.

Stmax markası nedir? Kullanıcısı olduğun için soruyorum. Pek adını duymadım da.

• Merhaba arkadaşlar bende 50cc ile aranıza katılma planlarım var :)

2 kişi taşıyabilecek (65-80 kg) gunluk işe gitmeye kullanılacak (1 km ) arada da yakın 3-5 km yerleri gezmek amacıyla bir motor arayışım var.

Önerileriniz varsa açığım :)

• Tasyaka T kullanıcısına yanıt

rks bolero sahibiyim 3 ay falan oldu alalı motorum 600 km de direk 80 cc olarak değiştirdik işe gitmek için kullanıyorum 3-5 km tek kişi ama 2 kişi sahilde falanda sürdüm kısa mesafede her türlü iş görür .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasyaka

Merhaba arkadaşlar bende 50cc ile aranıza katılma planlarım var :)

2 kişi taşıyabilecek (65-80 kg) gunluk işe gitmeye kullanılacak (1 km ) arada da yakın 3-5 km yerleri gezmek amacıyla bir motor arayışım var.

Önerileriniz varsa açığım :)

Piyasada gördüğün bütün 50cc ler senin işini görür,

bütçene göre bak, selesi yani oturma alanı büyük olan ve baktığında hoşuna giden bir modeli al kullan...

ben Arora cappucino kullanıyorum tavsiye ederim, daha uygun dersen Kuba bluberry alabilirsin,

Alırken sana tavsiyem bir çok defa yazdım, 2. el az km de (maks. 1.000 km olsun araba gibi düşünme bunları) sıfırına göre 1.000 hatta 1.500 tl ucuz olan bir tane bul, git motorun yanına izin iste, bir tur at, bak bakalım sana uyarmı, bindiğin zaman içine sindimi vs.... çünkü binmeden alan çoğu kişi bir süre sonra yada ilk yolculuğundan sonra satma kararı alabiliyor...

Hayırlısı olsun şimdiden :)

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

Hocam 1-1.5 k koyup 0 almak daha mantıklı değil mi neden 2. El onerdiniz acaba , 0 in masraflari mi oluyor

Aklımda da rossi vardı 11k oda onu nasıl değerlendiriyorsunuz acaba ?

• Tasyaka T kullanıcısına yanıt

Şimdi bu kişisel bir öderiydi, senin için sıfır almak önemli birşey ise tabiki sıfırını al, benim öyle bir kriterim yok o nedenle 1.000 tl cebimde kalsın diye düşünürdüm, Ayrıca, bu motorlar çin menşeli burda montaj bu nedenle sıfır alıpta arızalı çıkanlar yada kötü bazı parçalarını değiştirip daha kaliteli parça takanlar (frenler, kayış ve şanzuman yağı gibi) oluyor böyle bir motor a denk gelirsen sen ektra masraf yapmadan sıfırından daha iyi bir motor almış oluyorsun vs....

Neyse bunlar benim kişisel fikrim tabi :)

ROSSİ ile ilgili hiç bilgim yok, tercihim şimdiden senin için hayırlı olsun...

• Merhaba. Aradan biraz zaman geçmiş ama yeni bir 50 cc kullanıcısı olarak tecrübe paylaşımı yapmak istedim. Yaklaşık 2 hafta önce 0 km Kuba VN50 PRO aldım. Şu an alışma döneminde. Şehir içi işe gidip gelmek için kısa mesafe kullanım amacıyla aldım. 50 cc alma sebebim hem sigorta mecburiyeti olmaması hem de sakin kullanıma elverişli olması. Geçmişte Yamaha kanuni vs farklı cc lerde motosiklet tecrübelerim oldu. Aynı zamanda otomobil de kullanıyorum. İş yerinde günlük olarak panelvan kullanıyorum. Amaca göre araç. 50 cc hız yapmayan, kısa mesafe şehiriçi, kendi halinde sakin kullanmayı düşünenler için yeterli diye düşünüyorum. Evet 50 cc hız yapmıyor, dik rampada zorlanıyor vs. Ben uzun bir araştırmadan sonra aldım. Pişman olmadım. Yaş olmuş 43. Bize artık uçan kaçan değil, maliyeti az olan, iş gören makineler lazım. Götürüp getirsin yeter. Tabi genç arkadaşlar hız ister, güç ister, normal. Biz de Allah ne verdiyse basıyorduk. Şükür, ufak tefek kazalar haricinde ciddi birşey olmadı. Ama motosiklet bir tutkudur da, dikkatli ve kurallara uygun kullanmak lazım. Marka modeli fark etmez 50 cc sakin bir ulaşım aracı olarak iş görür.

Herkese kazasız sürüşler dilerim.

• arkadaşlar selamlar,hergün 30 km işe gel git için 50 cc lik motor alınırmı,arora bakıyorum ama 50lik alıp yükseltme gibi bi planım var ?

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

gelecekten geliyorum 50k'ya arora cappucino aldım Xd

• Gelecek te birgun gelecek :)

Hey gidi günler...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.