Şimdi Ara

50 Euro Steam Wallet Kodları! 100 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu direk steam cüzdanı olarak topluluk pazarından alışveriş yapılabilinir bir kod mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

50 euroluk key tarafımdan sorunsuzca satın alınmıştır. direkt kodu girip hesaba ekliyorsunuz 82,5 tl olarak yatıyor zaten ne gibi bir problem olabilir bunda anlamadım.

arkadaşa teşekkürler.

tam olarak ne kadar ekleniyor acaba bakiyeye ? yanlış yazdınız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

50 euroluk key tarafımdan sorunsuzca satın alınmıştır. direkt kodu girip hesaba ekliyorsunuz 82,5 tl olarak yatıyor zaten ne gibi bir problem olabilir bunda anlamadım.

arkadaşa teşekkürler.

tam olarak ne kadar ekleniyor acaba bakiyeye ? yanlış yazdınız sanırım.

165 tl eklendi hocam yanlış yazmadım. 50 euroluk kod veriyor arkadaş.

edit: özür dilerim şöyle oldu 25 euro 25 euro olarak verdi bana kodları, 1 tanesininkini yazmışım çok pardon. editliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 28 Ağustos 2016; 13:49:16 >

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 euro yu 50 liradan verirsen 1 tane de ben alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

Valla aynen, millet alıyor ellişer yüzer ama tl kodları sadece playstoredan alınabildiği için güvenli, döviz olanlar çok sakat. milletin cesaretine hayranım.

özel mesaj olarak sordum ben de kodların kaynağını. tatmin edici bir cevap alamadım umarım hesaplarına bir şey olmaz alan arkadaşların. satıcı arkadaşın sonunun başka bir forumda ucuz sinema bileti satan arkadaş gibi olmaması dileğiyle. iyi satışlar, bol kazançlar herkese.
  • arkadaş bıçak almama vesile oldu sağolsun
  • kayganz kullanıcısına yanıt
    Ben de konuştum dedigini göre kendisi de yabancı birinden %50 ile alıyormuş. Kendi hesabına tanıtıp key alıp satsa daha çok kar bırakır. Geçenlerde forumdan kage Redditte hesap satacaktı fiyatın iki katını steam wallet olarak teklif etmişler, kabul etme kodu kendi hesabına tanımlasın marketten senin itemi alsın dedim eleman dolandıramayınca dolandırıcı diye konu açmış bi de. hackforums'ta konusu vardı bi ara birileri steam wallet generator yazmış, oradan gelen kodları satıyor olabilirler ama sonuç olarak yasal degil. alanlar kısa yoldan kar ediyorlar diye sevinirken bu riski de göze alsınlar.

• Üyelik açıldığından bu yana %40 inidirm ile oyunlar ve kod satışlarım olmuştur. Bugüne kadar 1 kişi çıkıpta bana bu banlandı bu böyle oldu demedi. Özelden bana sorupta burda sordunun cevabını yazan arkadaşlarda ayrı tabiki.

Dileyen alır dileyen almaz. Herhangi bir sorun olduğundada açık profilimden görüşüyorum sorumlusu benimdir. Net.
  • seni suçlamıyorum güzel kar ediyorum diye satışını yapıyor olabilirsin ancak böyle ucuza wallet alıp key çekip satan birinden aldığım keyler yüzünden hesabım ban yedi;

steamcommunity.com
    Steam Community :: UNKNOWN KAYGAN
    http://steamcommunity.com/id/kaygan2

o sebeple yeni hesap açmak durumunda kaldım;

steamcommunity.com
    Steam Community :: kaygan
    http://steamcommunity.com/id/kaygan

profilimde trade ban yazmıyor ancak trade yapmaya kalkınca banınız var diyor ve hiçbir şekilde market, oyun etkinleştirme, satın alma, takas işlemleri yapamıyorum.

Sadece dikkat edin diyorum. ve ben keyleri aldıktan 2 ay sonra ban yedim

• Az once 165 lira aldim pazardan onden parayi yatirarak. Pazardan item falan almayi deneyecem sikinti olursa yazarim konuya

• Sorun yok hocam daha hic yasanmadi yasanmazda

• alanlara tavsiyem ana hesaplarına değil başka hesaba kodu tanımlayıp itemleri almaları. daha sonra kendi hesaplarına taşımaları.

olay satış yapan arkadaşla ilgili değil, kodları ilk alan kişilerle ilgili, ki orası da belirsiz.
    hocam şimdi loungede biri case hardened için 40 dolarlık wallet teklif etti kabul etmedim. Böyle şeyler riskli o yüzden arkadaştan almaktanda vazgetçim. 1000tlye yakın envanter gitmiş geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ThranduiL-

hocam şimdi loungede biri case hardened için 40 dolarlık wallet teklif etti kabul etmedim. Böyle şeyler riskli o yüzden arkadaştan almaktanda vazgetçim. 1000tlye yakın envanter gitmiş geçmiş olsun

g300ün varsa ban yemezsin
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
     50 Euro Steam Wallet Kodları! 100 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

g300s im var ban yermiyim ama everest sgm-x7 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

g300s im var ban yermiyim ama everest sgm-x7 kullanıyorum

50 Euro Steam Wallet Kodları! 100 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 28 Ağustos 2016; 20:41:18 >

Korkutma Bizi :/
  • Günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.