Şimdi Ara

50 günde 5k ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme netlerim 100-120 arasinda takılıp kaldı. Özellikle fende konulari halletiğimi düşünüyorum ama cok yanlışım çıkıyor. Yarıyıl tatilinde sizce ne yapmaliyım ?(Mf'yim)

• girersin 5k merak etme
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzlightyear1 -- 15 Ocak 2017; 0:44:0 >
  • Şu ygs denen sınavda 120 netlerde olan birinin 5kda olmaması icin hicbir sebep yok. Kim ne derse desin belli bir Aralıkta (120-130 civarı) nete sahip olan herkes eşittir artık o an sınav psikolojisi heyecan yönetimi devreye girer. Hıı yok çalışıp 140lara ulaşırsa bir nevi yerini garantileyebilir diye düşünüyorum büyük bir sıkıntı çıkmazsa, 140+ istikrarını yakalayan insan zaten 1k öğrencisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Şu ygs denen sınavda 120 netlerde olan birinin 5kda olmaması icin hicbir sebep yok. Kim ne derse desin belli bir Aralıkta (120-130 civarı) nete sahip olan herkes eşittir artık o an sınav psikolojisi heyecan yönetimi devreye girer. Hıı yok çalışıp 140lara ulaşırsa bir nevi yerini garantileyebilir diye düşünüyorum büyük bir sıkıntı çıkmazsa, 140+ istikrarını yakalayan insan zaten 1k öğrencisidir

İşte benim böyle sözlere ihtiyacım var
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
  • Olcak bişey değil olmucak bişeyde değil
  • Ütopya, Thomas More tarafından yazılan, Yunanca “olmayan yer” sözcüğünden "yaratılmış" kelime ile aynı ismi taşıyan kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Şu ygs denen sınavda 120 netlerde olan birinin 5kda olmaması icin hicbir sebep yok. Kim ne derse desin belli bir Aralıkta (120-130 civarı) nete sahip olan herkes eşittir artık o an sınav psikolojisi heyecan yönetimi devreye girer. Hıı yok çalışıp 140lara ulaşırsa bir nevi yerini garantileyebilir diye düşünüyorum büyük bir sıkıntı çıkmazsa, 140+ istikrarını yakalayan insan zaten 1k öğrencisidir

hocam güzel söylemişsiniz de katılmadığım yerler var.eger bu seneki gibi sınav olursa 10k da olmak için 130 bile yetmıyor bazen.ama sınav anı psikolojisine kesınlıkle katılıyorum buzdolabı olmak gerekıyor
  • space. S kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi normal sartlar altinda olan bir sinavdan bahsetmistim netler sinav zorluguna gore degisir tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.