Merhabalar Tv seyretmek için değil daha çok kamera bağlayıp görüntü aktarılıp ve bilgisayar bağlanıp sunum yapmak amacıyla büyük ekran plazma tv almayı planlıyorum. Fiyat olarak 1700-2000 tl arası dusunuyorum. PS-50C530 SAMSUNG PLAZMA TV var 2200 civarı 1920x1080 Çözünürlük PS-50C450 SAMSUNG PLAZMA TV 1024x768 Çözünürlük 1768 tl PS-50C430 SAMSUNG PLAZMA TV 1366x768 Çözünürlük 1611 tl PS-50C551 SAMSUNG PLAZMA TV 1920x1080 Çözünürlük 2200 civarı VIERA TX-PF50S20E PANASONIC PLAZMA TV 1920x1080 Çözünürlük 2250 civari
yani amacım fazla parlama yapmayan net güzel parlak görüntü veren gündüz sunum yapılırken kullanılabilecek kaliteli bir tv extra özellikler çok önemli değil. Görüntünün net ve parlak olması önemli. teşekkürler.
Samsung PS-50B451 hd ready olmassa Panasonic TX-P50G10 full hd
Daha cok sunum vs yapilacaksa bence plazma dogru tercih olmayabilir. Tamam teknoloji gelisti ama yine de iz birakma olasiligi yüksek. Hem bu sebepten hemde parlak olmasi acisindan LCD/LED teknolojisi bir ürün tavsiye ederim.
Not: Kendim evde asil TV olarak Plazma kullaniyorum.
50pk250 modelini incelemenizi tavsiye ederiz bu özellik ve fiyat açısından kıyaslandığı zaman piyasada en iyileri arasında olan bir üründür.
Bu konuda telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde call center ekibindeki arkadaşlara aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
Contrast olarak plazmanın daha iyi olduğu soylemisti bir satıcı teknoloji magazasinda ama bir başka magazada karşılaştırma yaptığımda lcd daha parlak ve net gelmişti tabi biri philips 42 inch lcd diğeri ise lg 50 inch plazma ydı. Plazmanın sunumlarda daha performaslı olcağını düşündüğüm için bir de fiyat meselesi var tabi tercih sebebim di ama iz bırakma meselesi ilk 200 saatten sonra normale donüyor falan yazmışlar arkadaşlar forumda. hem plazma hemde lcd arasında kaldım Dediğim gibi amacım sadece sunum için kullanmak extra ozelliklere extra para vermek istemiyorum ama bilgisayar dan görüntü aktardığimda ( hd film sunum da olabilir ) net olmasını istiyorum birde kamera bağlama meselesi var tabi.
bende aynı durumdayım led mi plazmamı dıye.
burn-in olayı dısında kafa kafayalar.
bur-in birazda şansa baglı denılıyor 3 gundede cıkabılır 3 haftadada 3 aydada vs vs. düzgün kullansan bile hıc cıkmayadabilir :D