2 gece otel ve gidiş-dönüş feribot bileti dahil 69€'ya Samos, Kos, Sakız, Midilli turları var. Rodos feribot biletlerinde de %50 indirim mevcut. Satın aldığın turu 2023 sonuna kadar istediğin zaman kullanma hakkın var. Şimdi alıp kur riskinden kurtulup birkaç tatili ucuza getirmelik. Detaylı bilgi sitede yazıyor. Tek günlük bir indirim sanırım |
%50 İndirimle Yunan Adaları Tatili (Şimdi Al, 2023' Sonuna Kadar Kullan)
-
-
Vize gerekiyor mu bu turlarda maliyeti ne olur ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaybe, yunanlar buralara daha pahalıya gelirler emin olun, onlara daha uzak buralar.
-
Euro 14 TL olmuş , belki gidene kadar 15-20 olacak % 50 olsan ne yazar :)
-
hocam bizim ülkemizdeki tatillerin de maşallahı var :) bir de bu paketlerden alınca kur derdin olmuyor en güzeli işte
-
Tarihlerde fiyat farklılıkları var bu ilerde tarih değiştiriken sıkıntı yaratır mı acaba daha önce kullanan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iki gün tatil yapacaz diye bu kadar madde sıralamak nedir.. alt tarafı ada yahu, sanki yunanistan anakaraya geçiyoruz!
-
bordo pasaportlular için schengen lazım ya da gidilen yerde günübirlik vize varsa öyle girilebilir diğer türlü yeşil pasaportlu vizesiz girebilir rahat rahat
-
3 dönem mevcut, en ucuzunu aldım ben. yüksek döneme almak istersen kampanyadaki fiyat farkını veriyorsun sadece
-
Bordo pasaport için shengen istemese güzel fırsatmış. ☹️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tatil mi o ne la
-
Gidenler hangisini öncelikli tavsiye eder? Sakız-Kos-Samos-Midilli? Bu 4 yer için 4 ayrı paket var çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sakıza gitmiştim hocam gerçekten çok güzel bir ada. Midilli ise daha büyük diğerleri küçük adalar. Sakız adasında araç kiralayıp mesta limanına gitmiştim denizi aşırı temizquote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
Gidenler hangisini öncelikli tavsiye eder? Sakız-Kos-Samos-Midilli? Bu 4 yer için 4 ayrı paket var çünkü
yunan adalarına bu euro kuruyla artık türk turist gidemez, gitse gitse suriyeli mülteciler gider, onların turizm acentasıda tur başı 5 bin euro civarı üstelik vize yok
-
Schengen vizesi olan adamın Yunan adasında ne işi var ? İbiza’da tatilini yapar gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adalar çok abartılıyor..iki klise görecem diye Şengen almaya değmez.
Gökçeadaya git aynı şey.
-
Eğer deniz ve sakinlik tatili istiyorsanız Samos harika bir ada, eğer sokaklarda gezmeyi, farklı şeyler görmeyi seviyorum derseniz Sakız Adası harika bir tercih, denizi de çok güzel.
Euro kurundan dem yanan arkadaşlar, ülkemizdeki otel ve o bölgelerdeki restoran fiyatlarının euroya endeksli arttığının farkında değil sanırım. Ülkemizdeki turizm fiyatları her zaman yabancılara endekslidir :)
-
aşı zorunluluğu pcr testi vs kalkmadan işim olmaz.
-
Fiyatlar uygun gözüküyor.Karar veremedim şahsen.Daha önce bu turlardan herhangi birisine katılan bir arkadaşımız memnuniyeti ile ilgili bilgi paylaşırsa karar vermemiz kolaylaşır diye düşünüyorum.
santroni,samos,mikanos,samos ve sakız adasına gittim .Santroni dışında hepsi deniz için uygun.samos küçük sessiz tatil için harika ve denizi muhteşem.Tüm adalarda harika deniz ürünleri yiyebilirsiniz.Mikanosun gece hayatı muhteşemdir.Gezip görmek için çoğu küçük adaların.Rodos gezmek için en ideali.diğerleri deniz,güneş adaları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu adalar çok abartılıyor..iki klise görecem diye Şengen almaya değmez. Gökçeadaya git aynı şey. |
iki gün tatil yapacaz diye bu kadar madde sıralamak nedir.. alt tarafı ada yahu, sanki yunanistan anakaraya geçiyoruz! |
Benzer içerikler
- tod kampanya
- büyük algida macerası
- storytel kampanya
- lego benzeri markalar
- amazon indirimleri
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X