quote:Orijinalden alıntı: CEM0KA Pahalı almışsın, 2 ay önce 35 liraya ben almıştım :) hocam nerden aldınız
Letgo'dan.. Şimdi 100 liraya satan da var. (sen de 100 liraya koysan, yıllarca beklersin o ayrı tabi:)
quote:Orijinalden alıntı: CEM0KA Letgo'dan.. Şimdi 100 liraya satan da var. (sen de 100 liraya koysan, yıllarca beklersin o ayrı tabi:) alamadım bende letgodan bulmuştum yanıt vermiyo satıcı
quote:Orijinalden alıntı: umutcicen quote:Orijinalden alıntı: CEM0KA Letgo'dan.. Şimdi 100 liraya satan da var. (sen de 100 liraya koysan, yıllarca beklersin o ayrı tabi:) alamadım bende letgodan bulmuştum yanıt vermiyo satıcı Halen HULK DS istiyorsan Sahibinden sitesinde 40 liraya var..
quote:Orijinalden alıntı: CEM0KA quote:Orijinalden alıntı: umutcicen quote:Orijinalden alıntı: CEM0KA Letgo'dan.. Şimdi 100 liraya satan da var. (sen de 100 liraya koysan, yıllarca beklersin o ayrı tabi:) alamadım bende letgodan bulmuştum yanıt vermiyo satıcı Halen HULK DS istiyorsan Sahibinden sitesinde 40 liraya var.. link atabilirmisiniz