Şimdi Ara

50 mbps 150 AKN 73 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün apartman girişine resimdeki afişi yapıştırmışlar. Makul geldi. Şuan Dsmart kullanıyorum. 16 mbps 75 akn var. Dsmart tv yayını ve sinama paketi var. 74 TL ödüyorum ve Mayısta bitiyor. Dün aradılar taahhüt uzatırsam aynı pakete ek spor paketi verip fiyatı 85 TL yapacaklarmış. İstemiyorum kalsın dedim bende. Şuan tek tereddütüm tele dünyada tv yayının kalitesi. Dsmarta göre farkı varmıdır?

50 mbps 150 AKN 73 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 30 Ocak 2017; 23:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oturduğun yerde fiber varken niye adsl kullanıyorsun nostalji yapmak için mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 30 Ocak 2017; 23:21:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Oturduğun yerde fiber varken niye adsl kullanıyorsun nostalji yapmak için mi.

Hocam kağıtta yazıyor ya. Fiber yoktu binada. Yeni bağladılar. Öncesinde çok uğraştım telekom içinde uydunet içinde gelmemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Oturduğun yerde fiber varken niye adsl kullanıyorsun nostalji yapmak için mi.

Hocam kağıtta yazıyor ya. Fiber yoktu binada. Yeni bağladılar. Öncesinde çok uğraştım telekom içinde uydunet içinde gelmemişlerdi.

Hemen geçin tabi ki.
  • İşte tek tereddütüm tv yayınının kalitesi.Teledünya kullanan eş dosttan gördüğüm kalitesiz HD yayın. Acaba TV nin ayarları ile mi alakalı bilmiyorum.
  • quote:

İşte tek tereddütüm tv yayınının kalitesi.Teledünya kullanan eş dosttan gördüğüm kalitesiz HD yayın. Acaba TV nin ayarları ile mi alakalı bilmiyorum.

teledünya görüntü kalitesinde 1 numara.
    dsmart,digiturk,tivibu vs yayınların bitrate ini düşürüpte veriyor kapasite sorunu olduğu için.
    teledünyada öyle bir problem yok.
    belgesel kanalları bakımında baya iyidir teledünya. modül ilede kullanılabiliniyor.

ekleme: 73 tl olan paket altın sinema paketi yok sanırım
    ben olsamhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,440,100-gulduren-kampanya-2017
    bu kampanyayı alırdım .
    100mbps akn sonrası hız 24mbps olacak 1 mayıstan itibaren. geceleri 02-08 arasıda hızın 100mbps olur ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 31 Ocak 2017; 0:46:31 >

• Eyvallah kardeşim , bu daha mantıklı geldi. Acaba bu pakettede 3 ay bedava yaparlarmı. Olmadı Haziran'a kadar devam ediyormuş kampanya. Taahhüt bitince mayıs ta geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netman 100 Mbps 499,90 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    uydunet vardı ama uydunet fiber mi gelmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

uydunet vardı ama uydunet fiber mi gelmemişti.

Uydunette yoktu. Binada kutu olmadığı için abonelik almıyorlardı.
  • quote:

İşte tek tereddütüm tv yayınının kalitesi.Teledünya kullanan eş dosttan gördüğüm kalitesiz HD yayın. Acaba TV nin ayarları ile mi alakalı bilmiyorum.

tv yayın kalitesinde hiçbir problem yok. ben de 1 aylık kullanıcıyım cok değil aslında. ama problem yok
  • hocam büyük ihtimalle modem de alacaksın o yüzden ekstra indirimli tarifelerden birine geçmen senin için mantıklı olacaktır.
    onun haricinde fiyatı yüksek bir pakete taahhüt verme. düşük olana ver daha sonra yükseltebilirsin.

sana tavsiyem bu kampanyaya girmen https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi
    ilk tarifeye göre 46.99+2 (modem)+1 (teledünya reciever) toplam 49.99'a 25mbit 75gb akk elde etmiş olursun. mayıstan sonraki düzenlmeye göre de hızın 16'ya düşer. haaa bana bu yetmez dersen ücretlendirme kısmında geçebileceğin paketler yazıyor, örenğin; 50 mbit+150 akk+100 dk+temel paket+modem+reciever toplam 69.99 yapıyor. istediğin zaman da alt pakete düşebiliyorsun.

ama bence 25mbit +150 akk+isteğine göre temel paket veya üst paket teledünya+modem +alıcı 60 küsür lira tutar bu mantıklı. tabiki ilk önce dediğim gibi en düşük pakete taahhüt ver

edit: bügün itibarı ile 25 mbitlik bir paket kalmadı kablonette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 1 Şubat 2017; 12:32:7 >

• Ben kullanıyorum 7 yıldır. Sadece nadiren de olsa genel şebeke arızalarıdan dolayı 10 kereden fazla sorun yaşamadım. Şuan kullandığım paket 3 ay bizden kampanyası 27 ay taahhüt ile 50 Mbps 150 Gb + Üst yayın + Altın sinema 76.90 Tl. Zaten 3 ay fatura ödemiyorsun yine 24 ay gibi oluyor. Paket seçip taahhüt verirken eski de olsan yeni de olsan Modem 2 Tl taksit ile Hd kutu 1 Tl taksit ile alınabiliyor toplamda 80 Tl ye gelmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Mayısta taahhütüm biteceği için arayıp fiyatların geçerli olduğu tarihi sordum. Haziran'a kadar devam ediyormuş. Mayısta geçiş yaparım artık. Boş yere 3 ay para ödemeyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.