< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 17 Temmuz 2022; 21:16:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KabloNet Yeni Gpon Tarifeleri: 1000/100=294, 500/50=224, 300/30=184, 200/20=154
-
-
Nerede var nasıl kontrol ediyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar çok iyiymiş
-
Telekoma göre 1000 mbit upload on numara
-
Demekki istenirse cüzi miktara bu denli download upload verilebiliyormuş..
Fiyatlar çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türktelekom fiyatları çok pahalı. Onunda bu seviyede olması lazımdı. Upload olarakta
eski aboneler bu fiyatlardan yararlanamıyormuş, ben de 200/20 olan pakete geçtim engelli indirimi ile 187 lira ödeyeceğim.
-
böyle bir sonuç çıktı. sanırım GPON desteklenmiyor bulunduğum adreste.
Seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 100 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olmayan altyapının paketleri.
ülkede şehir merkezinde fiber yok.
onca dükkan mağaza ev var .1 tane fiber yok.
-
Evet sizde yokmuş. Şöyle bir sonuç vermesi gerekiyordu
"Seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 1000 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz."
Çok iyi fiyatlar ve upload hızları
Altyapısı olan güle güle kullansın, bu fırsat kaçmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forum altında 4 tane gpon tarife başlığı var. Ancak gpon veya pon altyapısı olan yok.
Herifler bir de ışık hızı internet bilmemne falan diyorlar.
Ya arkadaş getirsene önce altyapıyı? Madem çok talep olmayacak diye düşünüyorsun, neyin reklamını yapıyorsun?
Muhtemelen TTnet ve SOL açıkladı ya, "biz de açıkladık" demek için, dostlar alışverişte görsün.
Ah keşke şu lafımı yedirsen Kablonet yaa, 1 aya gelse şöyle, tarifeyi yükseltsem güle oynaya, yeminle 2 sene daha taahhüt veririm
-
Evimin içine kadar fiberoptik kablo geliyor yani 1000mbit alabiliyorum telekomdan veya comnetten, fakat kablonet altyapısı var mı bilmiyorum. Telekomun altyapısını mı kullanıyor 1000mbit lik pakette?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
engelli indirimi ile 187 lira aldığım paket içerisinde
200/20 Analog KabloTV
KabloTV Temel Paket
200 Mbps’ye Kadar Sınırsız Kablonet
Gümüş Sinema Paketi
Nat-Geo Now
Filmbox+
Premium Spor Paketi
Kabloses Her Yöne 50 Dakika
İnteraktif Kutu
Kablo Bulut 25 GB
hızda bu şekilde şimdilik sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoL -- 19 Temmuz 2022; 21:9:52 >
-
-
Bizim binada var ama GPON yok. GPON Türk Telekom bina önünde var ama binaya bağlatamıyoruz bir türlü.
-
Bu Wireless değerleri kendi verdikleri wireless routerla elde edilmiş değerler değil mi?
-
Evet öyle. İlginçtir hızım 200 mbit iken kablosuz 200 alıyordum. 500 mbit e yükseltince kablosuzda en fazla bu kadar alabildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
olmayan altyapının paketleri. ülkede şehir merkezinde fiber yok. onca dükkan mağaza ev var .1 tane fiber yok. |
Forum altında 4 tane gpon tarife başlığı var. Ancak gpon veya pon altyapısı olan yok. Herifler bir de ışık hızı internet bilmemne falan diyorlar. Ya arkadaş getirsene önce altyapıyı? Madem çok talep olmayacak diye düşünüyorsun, neyin reklamını yapıyorsun? Muhtemelen TTnet ve SOL açıkladı ya, "biz de açıkladık" demek için, dostlar alışverişte görsün. Ah keşke şu lafımı yedirsen Kablonet yaa, 1 aya gelse şöyle, tarifeyi yükseltsem güle oynaya, yeminle 2 sene daha taahhüt veririm |
Benzer içerikler
- netmaster modem resetleme
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- kablonet dns değiştirme
- docsis 3.0 modem
- stbc tx nedir
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X