Şimdi Ara

50 Tl Bütçe İle İşlemci Soğutucusu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada belirtiğim gibi Amd Athlon II X3 Processor bu işlemciye gör soğutucu önerirseniz sevinirim

• Up !!!!
  • Athlon serisi işlemcilere ek soğutucu gerekmez, hem fazla ısınmazlar hemde sessiz çalışırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Athlon serisi işlemcilere ek soğutucu gerekmez, hem fazla ısınmazlar hemde sessiz çalışırlar.

hiç kullanmadın galiba athlon ısınma konusunda doğrusun ısınmıyor ama aşırı ses yapıyor
  • bişey dağa diyeyim dağa işlemci 2 aylık yeni yani
  • Onlarca Athlon işlemcili sistem montajı yaptım bir tanesinde bile rahatsız edici ses yoktu, sisteminizi sık sık kompresor ile temizleyin.

İstanbulda oturuyorsanız alacağınız en iyi işlemci soğutucu alttaki model olacaktır, bu da sadece Topkapı mağazasında var gözüküyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

İstanbul dışında ikamet ediyorsanız bütcenizi arttırarak alttaki ürünü almanızı tavsiye ederim, 120mm fanlı kule tipi soğutucuları 50 TL seviyesinden bulmanız imkansız çünkü, diğer soğutucularda beş para etmez.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackdaniels45

quote:

Athlon serisi işlemcilere ek soğutucu gerekmez, hem fazla ısınmazlar hemde sessiz çalışırlar.

hiç kullanmadın galiba athlon ısınma konusunda doğrusun ısınmıyor ama aşırı ses yapıyor

Hocam bendeki hiç ses yapmıyor. Varlığını bile zor hissediyorum. Isınmıyorda. Başka birşeyden geliyor olmasın ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onlarca Athlon işlemcili sistem montajı yaptım bir tanesinde bile rahatsız edici ses yoktu, sisteminizi sık sık kompresor ile temizleyin.

İstanbulda oturuyorsanız alacağınız en iyi işlemci soğutucu alttaki model olacaktır, bu da sadece Topkapı mağazasında var gözüküyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

İstanbul dışında ikamet ediyorsanız bütcenizi arttırarak alttaki ürünü almanızı tavsiye ederim, 120mm fanlı kule tipi soğutucuları 50 TL seviyesinden bulmanız imkansız çünkü, diğer soğutucularda beş para etmez.

doğru diorsunda zaten dolaşırken ses yok battfield 3 oynarken aşırı rahatsız eden bir ses oluyor ayrıca parçaların hepsini 3 hafta önce aldım kasanın içindeki herşeyi kasayı bile yeni aldım 12 mm lik fan takılı işlemciye dönük soğuk işlemci ama ses yapıyor neden sizce bu sesi beraber çözebilirsek ne mutlu bize saolun şindeden ama senin gösterdiğin XIGMATEK S1283 araştırıcam zaten anakart ram işlemciyi ve ekran kartını ve kasayıda ordan almıştım çok güvenilir bir site

• quote:

quote:

Onlarca Athlon işlemcili sistem montajı yaptım bir tanesinde bile rahatsız edici ses yoktu, sisteminizi sık sık kompresor ile temizleyin.

doğru diorsunda zaten dolaşırken ses yok battfield 3 oynarken aşırı rahatsız eden bir ses oluyor ayrıca parçaların hepsini 3 hafta önce aldım kasanın içindeki herşeyi kasayı bile yeni aldım 12 mm lik fan takılı işlemciye dönük soğuk işlemci ama ses yapıyor neden sizce bu sesi beraber çözebilirsek ne mutlu bize saolun şindeden ama senin gösterdiğin XIGMATEK S1283 araştırıcam zaten anakart ram işlemciyi ve ekran kartını ve kasayıda ordan almıştım çok güvenilir bir site

Hocam benimkide 4 günlük falan ama ne boşta nede yük altında çok az ses çıkıyor. Kattiyen rahatsız edici bir ses çıkmıyor. İstersen kasayı aç biraz kontrol et temizle. Uğraş yani boşuna paran gitmesin. Bende BF3 oynuyorum ama dediğim gibi çok az ses çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 10 Temmuz 2012; 16:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

quote:

quote:

Hocam benimkide 4 günlük falan ama ne boşta nede yük altında çok az ses çıkıyor. Kattiyen rahatsız edici bir ses çıkmıyor. İstersen kasayı aç biraz kontrol et temizle. Uğraş yani boşuna paran gitmesin. Bende BF3 oynuyorum ama dediğim gibi çok az ses çıkıyor.

kardeş deniycem o dediğini ama tozdan deil pc yi dağa geçen hafta toplamıştım bu hafta yeni kasa geldi psu da yeni ona geçirdim sistemi kablo kanalları ile topladım çok rahat duruor içi ama yinede içini açıp bir göz gezdiricem

• Tamam ustam. Uğraş yani ses çıkmaması lazım çünkü.

• quote:

Tamam ustam. Uğraş yani ses çıkmaması lazım çünkü.

ins dediğin gibidir kasanın içini açtım ama hiç bir şey yok gibi pc de ısılar çok normal .. :(
  • Acaba çokmu hızlı dönüyor ? Benimki ne kadar hızlı bilmiyorum ama ses çıkarmıyor. Isıları bi söylermisin ?

• quote:

Acaba çokmu hızlı dönüyor ? Benimki ne kadar hızlı bilmiyorum ama ses çıkarmıyor. Isıları bi söylermisin ?

ısılar 25 boşta yükte 53 devirini düşürüyorum control centerden ses ondanmı diye denedim düşüyor ama oyunlarda performans gördükten sonra otamatik olduğu için kendini yine yükseltiyor
  • quote:

quote:

Acaba çokmu hızlı dönüyor ? Benimki ne kadar hızlı bilmiyorum ama ses çıkarmıyor. Isıları bi söylermisin ?

ısılar 25 boşta yükte 53 devirini düşürüyorum control centerden ses ondanmı diye denedim düşüyor ama oyunlarda performans gördükten sonra otamatik olduğu için kendini yine yükseltiyor

Valla ustam aklıma birşey gelmiyor. Benim boşta 31 yükte şuana kadar gördüğüm en yükseği 43. Oda ultra ayar aa açık enb yüklü fifa 12de oluyor. Bf3 te 39 filan oluyor. Oyun açtığımda fan hızı yükseliyor ama çok çok az artıyor ses. Valla anlayamadım bir türlü sendeki sorunu.

• quote:

quote:

quote:

Valla ustam aklıma birşey gelmiyor. Benim boşta 31 yükte şuana kadar gördüğüm en yükseği 43. Oda ultra ayar aa açık enb yüklü fifa 12de oluyor. Bf3 te 39 filan oluyor. Oyun açtığımda fan hızı yükseliyor ama çok çok az artıyor ses. Valla anlayamadım bir türlü sendeki sorunu.

acaba verdikleri stok fanımı bozuk çıktı hocam ya anlayamadım gitti hep beni bulur böyle şeyler ama boşta ses yok yükte oluyor bu

• Bilmiyorum valla. Daha bilgili birileri yardım ederse iyi olur.

• Up Arkadaşlar bu ses nerden kaynaklanıyo olabilir..!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.