Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdik siparişleri umarım gelir en azından bi tanesi
  • SIFTAH geçmez oldu var mi deneyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıncak şeylerin linklerini paylaşın siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLOWSTICK ALDIM 400 TANE

• devam ediyor kod SIFTAH daha öncede siparişlerim olmuştu sıkıntı yok ama şimdi nolur bilmem bekliyecez görcez
  • Gönderirlerse çok memnun oluruz. Göndermeseler de Huggies ve Prima Bezler normalde de çok uygun. Kargo ücretsiz olursa daha sonra da alışveriş yaparım. 2 Sipariş verdim 14 ve 17 tl verdim. Gelirse ne ala gelmez ise en fazla biraz bekler paramı alırım.
  • 1 liralık ürün paylaşabilecek var mı
  • Siparişim "bekleyen siparişler"den "önceki siparişler" kısmına düştü. Bu kadar hızlı kargo olamaz di mi?
    Aynı durumda olan var mı?
  • biraz daha mesaj atayimda konu populerlere ciksin kod bitsin yoksa 2. yi falan almak istemiyorum pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim

• Alicengiz olayı var gibi, cevaplarda 50 küsür k.kartından meblağ çekilende mevcut. İptal kısmıda yok. Garip bir site, 1000+ ürün sattım, belki o kadarda aldım ama bu siteyi ilk kez duyuyorum.
  • 59 liraliksepette gecti

• İptal edildi arkadaşlar geçmiş olsun.
  • sipariş durumu kargo bitimi bekleniyor diyor sizdede öylemi?

•  50 tl indirim altlimitsiz

• arm hammer diş macunu iyi diyorlardı ondan aldım ben. birde yulaf ezmesi
  • Tühhh be yine kaçırdık. Site sağlama benziyor siparişler iptal olmaz gibi geliyor. Vuran vurdu yine biz avucumuzu yaladık.

• arkadaşalr kodları kaldırmaktan ziyede. almayan arkadaşlar alsın diye düşünüyorum.o amaçla paylaştım ikinci kodu. ben 3 sipariş verdim kendimi zor tutuyorum. o yüzden alan arkadaşlar kendini frenlesin bence gelirse tictoc 50 den sonra süper bir kampanya olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

arkadaşalr kodları kaldırmaktan ziyede. almayan arkadaşlar alsın diye düşünüyorum.o amaçla paylaştım ikinci kodu. ben 3 sipariş verdim kendimi zor tutuyorum. o yüzden alan arkadaşlar kendini frenlesin bence gelirse tictoc 50 den sonra süper bir kampanya olacak.

Kodlar işlemiyor

• arkadaslar önceki siparişlere girmişşe iptal olmuş demektir bilginize... ben iptal ettirdim benimkide önceki siparişler kısmına düştü....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.