Bildirim
50 tl indirim altlimitsiz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: blacksandro
www.unnado.com da alt limitsiz 50 tl indirim yapıyor ilk alışverişte. Ben sipariş verdim. 52 tl ürüne 2 tl olarak. Ama gelir mi bilmiyorum. Bebek bezi şampuanı vs. Dahil. Indirim kodu ödeme sayfasında SIFTAHMY olarak giriliyor.
hocam kodun kaynağı nedir acaba -
Sitenin App Store da uygulaması varmış, hiç duymamıştım siteyi. -
Bana mümkün değil gibi geldi.
Edit 1: Eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz tebrikler.
Edit 2: Paypal geçer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 18 Mayıs 2015; 16:45:16 > -
ihtiyacım yok ama sırf fırsat diye alıyorum :(quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizquote:
www.unnado.com da alt limitsiz 50 tl indirim yapıyor ilk alışverişte. Ben sipariş verdim. 52 tl ürüne 2 tl olarak. Ama gelir mi bilmiyorum. Bebek bezi şampuanı vs. Dahil. Indirim kodu ödeme sayfasında SIFTAHMY olarak giriliyor.
hocam kodun kaynağı nedir acaba -
Bir ara üye olmuştum ama alışveriş yapmamıştım. Mail atmışlar ama siteye girince üye girişi yapmadan otomatik kodu verdi zaten. O Yüzden genel bir kampanyadır diye düşündüm. -
of of hocam şimdi burayı basar beleşçiler 500 hesap açıp 500 tane 50.01 tl lik sipariş verip sonrada iptal olunca unnado mağdurları başlığı açılırquote:
Bir ara üye olmuştum ama alışveriş yapmamıştım. Mail atmışlar ama siteye girince üye girişi yapmadan otomatik kodu verdi zaten. O Yüzden genel bir kampanyadır diye düşündüm. -
ihtiyacim yok, almayacam ama konuyu takip edecem -
yemedi bosa üye olduk -
Çek size özel sanırım. Bize yok.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
of of hocam şimdi burayı basar beleşçiler 500 hesap açıp 500 tane 50.01 tl lik sipariş verip sonrada iptal olunca unnado mağdurları başlığı açılır
Alıntıları Göster
edit: Tamamdır.Herkeste geçerli sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 18 Mayıs 2015; 16:57:27 >
-
Ne alıyoruz beyler alacak bir şey bulamadım ?quote:
of of hocam şimdi burayı basar beleşçiler 500 hesap açıp 500 tane 50.01 tl lik sipariş verip sonrada iptal olunca unnado mağdurları başlığı açılır
Alıntıları Göster -
2 tane 5 numara 46 lık premium care 25.98 geldi.tanesi 28 kuruşa mal oldu.quote:
Orijinalden alıntı: batublood
ihtiyacım yok ama sırf fırsat diye alıyorum :(
Alıntıları Göster
teşekkürler haber veren arkadaşımıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyfarmer -- 18 Mayıs 2015; 16:52:22 > -
üye oldum kod filan yok , ne yapmak lazim arkadaşlar -
quote:
hocam, tam 50lik ürün alamıyor muyuz? dur bi kombine yapayım ben -
Haklısın hocam olabilir ama sıcak fırsatların çok ekmeğini yedim o yüzden paylaşmak istedim. Ben tek sipariş verdim, suistimal edilmez diye düşünüyorum. Gelmezse de sipariş hayırlısı olsun. -
Biseyper alaçam konu takip -
kodu tanımlamıyorquote:
Haklısın hocam olabilir ama sıcak fırsatların çok ekmeğini yedim o yüzden paylaşmak istedim. Ben tek sipariş verdim, suistimal edilmez diye düşünüyorum. Gelmezse de sipariş hayırlısı olsun. -
Bir hopi hengamesi daha basliyor ama sanirim bu daha kisa surer
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- tod süper dolu paket
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X