Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

arkadaşalr kodları kaldırmaktan ziyede. almayan arkadaşlar alsın diye düşünüyorum.o amaçla paylaştım ikinci kodu. ben 3 sipariş verdim kendimi zor tutuyorum. o yüzden alan arkadaşlar kendini frenlesin bence gelirse tictoc 50 den sonra süper bir kampanya olacak.

Kodlar işlemiyor

hocam iptal yemeye başalmış siparişler kontrol edeyim. ya herro ya merro dedik. bir kampanyayı daha patlattık sanırım. bu foruma DÖD demelerinin sebebi buymuş demekki

• SIFTAH kodu ile oldu teşekkürler..:) gelecek mi bakalım.:)

50 tl indirim altlimitsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 18 Mayıs 2015; 18:41:37 >
  • İptal etmişer beyler siteden yukardan isminize gelin Hesabım'a tıklayın solda en altta üyeliği iptal et var. İptal edin
  • 16:51 de verdiğim sipariş hazırlanıyor durumunda.
  • İptal. edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unnado mağdurları konusunu kim açıyor
  • bi sürü sipariş verdiydim yaa
  • İptal olanlar sipariş saatlerinide yazabilir mi acaba?
  • sikayetvar şikayetle dolacak
  • 70 tl lik iki tane sipariş verdim bu sefer..20 tl ye geldi..umarım iptal etmezler.
  • 18:21 de yapmışım siparişi,henüz iptal değil,İptal olanları kaç dakikada harcadılar?
  • yemin ediyorum geri zekalı bu kampanyaları hazırlayan kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

18:21 de yapmışım siparişi,henüz iptal değil,İptal olanları kaç dakikada harcadılar?

17.10 da sipariş vermiştim iptal yeni geldi
  • Tek alışverişim olmuştu. Onuda iptal etmişler. Kendileri bilir dahada girmem sitelerine amatörler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaaaaaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş saatim 17:33. SIFTAHMY kodu ile sipariş vermiştim.Siparişim henüz iptal olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 18 Mayıs 2015; 18:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

18:21 de yapmışım siparişi,henüz iptal değil,İptal olanları kaç dakikada harcadılar?

Benimde 18:11'de verdiğim sipariş var hala bir şey yok

Sitenin sahipleri de baya godoman arkadaşlarmış , en aşağıda partnerleri yazıyor.
  • çok iyi oldu adam utanmadan 7-8 siparişten bahsediyor... İnsallah tek siparişleri iptal etmezler ben veremedim şahsen ama tek siparişle yetinenlere yollarlar umarım ama zor..
  • 17:13 de ki siparişim hazırlanıyor da hala.Sanırım belli bir saatten sonrası iptal oldu yada bize daha gelmediler iptal için :D Zaman falan harcamadım ama şikayetvara şikayeti ederim iptal olursa.Sonuçta bedava adres/cep tel verdik
  • kod kabul etmedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.