Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eski üyelik ile sipariş verenlerden iptal olan varmı? Benim eski üyleik olan duruyor yeni üyeliği iptal etmişler
  • hepsini teker teker iptal edecekler gibi görünüyor, dh de bir konu 5 sayfa olup popi olacak ve herkes mutlu mesut olacak, birbirine zıt kavramlar bunlar :D
  • ilk sıcak fırsatım bu olacaktı buda mı iptal oldu
  • Arkadaslar siz olsaniz yanlisliklada olsa dürüstlük namına butun sipariş leri gönderirmiydiniz.neymis efendim magduruz yok sikayetvara yazalım.magdur olan arkadas neyin magduru merak ediyorum.firsat ayrıdır somurmek ayrıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiler iptal olmuyor mantikli aslında

• Benim yeni üyelik sipariş duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem2755

Arkadaşlar Eski üyelik ile sipariş verenlerden iptal olan varmı? Benim eski üyleik olan duruyor yeni üyeliği iptal etmişler

Yeni üyeyim "Kampanya Bitimi Bekleniyor" yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

benimkisi tedarik sürecinde yazıyor

Kaç parça var siparişte?

2
  • Kod işe yarıyor hala
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

benimkisi tedarik sürecinde yazıyor

Kaç parça var siparişte?

2

Benimde öyle. Umarım gelir bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

Arkadaslar siz olsaniz yanlisliklada olsa dürüstlük namına butun sipariş leri gönderirmiydiniz.neymis efendim magduruz yok sikayetvara yazalım.magdur olan arkadas neyin magduru merak ediyorum.firsat ayrıdır somurmek ayrıdır.

şahsen siteyi ilk kez duydum. benim gibi yüzlerce yeni duyan kişi de vardır. oturup kar zarar hesabı yapsınlar, çok büyük zarar etmeyeceklerse reklama ayırdıkları bütçeden yollasınlar bizimkileri. ben olsam öyle yapardım. küçük bir site de değilmiş anladığım kadarıyla kariyer.net'in, gittigidiyor'un ortakları kurmuş sanırım bunu.
  • SIFTAH kodu ile tek alışveriş yapım. Ama yapmadan da avantajixten %5'imi de aldım =))

Şimdi deniyorum bu kod da iptal olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: semihucak

Benim yeni üyelik sipariş duruyor.

kaçta verdin siparişi

• Birkaç sene evvel 10 tl dağıtıordu bu site. Ordan kalma 30 dan fazla üyeliğim vardı. Hepsiyle sipariş verdim 1 saatten uzun zamandır. 70 TL civarıda para harcadım. Bakalım akıbetimiz nolacak
  • Sipariş 17.19'da. Eski üyelik. Tek sipariş. Henüz iptal olmadı.

• hepsiburada taktigi bir yanlışlık varsa kod neden degişiyor kötü reklam yapmak isteyen bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Birkaç sene evvel 10 tl dağıtıordu bu site. Ordan kalma 30 dan fazla üyeliğim vardı. Hepsiyle sipariş verdim 1 saatten uzun zamandır. 70 TL civarıda para harcadım. Bakalım akıbetimiz nolacak

1.500 TL tebrikler..

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Birkaç sene evvel 10 tl dağıtıordu bu site. Ordan kalma 30 dan fazla üyeliğim vardı. Hepsiyle sipariş verdim 1 saatten uzun zamandır. 70 TL civarıda para harcadım. Bakalım akıbetimiz nolacak

1.500 TL tebrikler..

Bunlar fırsat değil hocam. Sıcak fırsatlar popüler değilken sömürüyorduk herşeyi. Şimdi herşeyin cılkı çıktı. daybuyday, şehirfırsatı, limango, morhipo, trendyol, yakala.co, grupfoni. Eskiler bilir bunların tadını

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

1.500 TL tebrikler..

Bunlar fırsat değil hocam. Sıcak fırsatlar popüler değilken sömürüyorduk herşeyi. Şimdi herşeyin cılkı çıktı. daybuyday, şehirfırsatı, limango, morhipo, trendyol, yakala.co, grupfoni. Eskiler bilir bunların tadını

Grupfoni güvenli mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

Arkadaslar siz olsaniz yanlisliklada olsa dürüstlük namına butun sipariş leri gönderirmiydiniz.neymis efendim magduruz yok sikayetvara yazalım.magdur olan arkadas neyin magduru merak ediyorum.firsat ayrıdır somurmek ayrıdır.

Burdaki durum herhangi bir hata olmayıp tamamen kasıtlıca yapılan birşeydir.Site kendi adını duyurmak dahada yayılmak için böyle ufak hata süsü verir ve sonradan siparişleri bahanelerle iptal eder.Yazılım dilleri ile az çok uğraştıysanız şuanki kullandığımız koda "eski üye" -"altlimit"-"eskiden yapılan toplam alışveriş" gibi ön koşullar koymanın ne kadar kolay olduğunu sizde bilirsiniz.Ama mesela test sayfası açılır insanlar gidip bu test sayfasındaki ürünü alırsa bu gibi durumlar dediğiniz gibi "sömürme" kısmına girer.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.