Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece eski üyelere özel ise yeni açılan üyelikler de kullandırmayacaklardı ama dh faktörü de akıllarına gelemezdi. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Mayıs 2015; 19:12:02 >
  • barissever B kullanıcısına yanıt
    18.01 hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

Arkadaslar siz olsaniz yanlisliklada olsa dürüstlük namına butun sipariş leri gönderirmiydiniz.neymis efendim magduruz yok sikayetvara yazalım.magdur olan arkadas neyin magduru merak ediyorum.firsat ayrıdır somurmek ayrıdır.

Burdaki durum herhangi bir hata olmayıp tamamen kasıtlıca yapılan birşeydir.Site kendi adını duyurmak dahada yayılmak için böyle ufak hata süsü verir ve sonradan siparişleri bahanelerle iptal eder.Yazılım dilleri ile az çok uğraştıysanız şuanki kullandığımız koda "eski üye" -"altlimit"-"eskiden yapılan toplam alışveriş" gibi ön koşullar koymanın ne kadar kolay olduğunu sizde bilirsiniz.Ama mesela test sayfası açılır insanlar gidip bu test sayfasındaki ürünü alırsa bu gibi durumlar dediğiniz gibi "sömürme" kısmına girer.

konuyu açan kişi onların elemanı ise haklısın ama kendine gelen kodu yazmış sanırım. onlarda bu şekilde yayılacağını tahmin edemezdi. yanlız her şeye rağmen tedbirlerini alıp yeni üyeliklere o kodları kullandırmayacaklardı o da var.

• Şu son iki hafta da cıkan fırsatlarin hicbirinden yararlanamadik.

• SIFTAH koduyla tek sipariş geçtim, yeni üye oldum şimdilik iptal yok bakalım
  • ÜYELİK ESKİ ama kodu beğenmedi :)
  • iptal edilen siparişler acaba farklı üyelik açtığınız için mi ?
  • ARKADAŞLAR 19:12 itibariyle yeni sipariş verebildim...

Sanırım 70 TL gibi bi alt limit koymuşlar... 51 TLde kabul etmedi ama 70i geçince kabul etti kodu.

KoD:SIFTAH
  • İptal olanlar aynı uyeliklemi almıştiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIFTAH kodu ile az önce 54 liralık dönenceyi 4 liraya satın aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet SIFTAHMY siparişlerim iptal. son verdiğim SİFTAH siparişi tedarik sürecinde diyor. bunu da iptal ederler büyük ihtimal. fakirin ekmeği ümit belki gönderirler. kendimle çelişen cümleler mi kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Birkaç sene evvel 10 tl dağıtıordu bu site. Ordan kalma 30 dan fazla üyeliğim vardı. Hepsiyle sipariş verdim 1 saatten uzun zamandır. 70 TL civarıda para harcadım. Bakalım akıbetimiz nolacak

1.500 TL tebrikler..

Bunlar fırsat değil hocam. Sıcak fırsatlar popüler değilken sömürüyorduk herşeyi. Şimdi herşeyin cılkı çıktı. daybuyday, şehirfırsatı, limango, morhipo, trendyol, yakala.co, grupfoni. Eskiler bilir bunların tadını

Yazdığınız sitelerin çoğu battı siz hala buradasınız ne iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

Arkadaslar siz olsaniz yanlisliklada olsa dürüstlük namına butun sipariş leri gönderirmiydiniz.neymis efendim magduruz yok sikayetvara yazalım.magdur olan arkadas neyin magduru merak ediyorum.firsat ayrıdır somurmek ayrıdır.

Hocam reklam bütçem 50 kod kapsıyor ise 50 kodluk limit yaparım ilk 50 alır gider.Sen oraya o kodu koyup yollamıyosan amacın bedava reklamdır.Oldu ozaman sahte site açıp bende ps4 ü 800tl ye koyayım millet adımı duysun sonra iptal edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

İptal olanlar aynı uyeliklemi almıştiniz

bence iptal olanlar baya abartıp birden fazla ömürlük sipariş verenler, bir sipariş verip iptal olamayan çok kişi var. benim de hala iptal olmadı.
  • atiBAdemBABA kullanıcısına yanıt
    :)
    50TL altına bile kabul etti ustelik 20tl kazandırdı.
  • atiBAdemBABA kullanıcısına yanıt
    52 tl yi kabul ediyor 51 i etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Birkaç sene evvel 10 tl dağıtıordu bu site. Ordan kalma 30 dan fazla üyeliğim vardı. Hepsiyle sipariş verdim 1 saatten uzun zamandır. 70 TL civarıda para harcadım. Bakalım akıbetimiz nolacak

1.500 TL tebrikler..

Bunlar fırsat değil hocam. Sıcak fırsatlar popüler değilken sömürüyorduk herşeyi. Şimdi herşeyin cılkı çıktı. daybuyday, şehirfırsatı, limango, morhipo, trendyol, yakala.co, grupfoni. Eskiler bilir bunların tadını

Yazdığınız sitelerin çoğu battı siz hala buradasınız ne iş

Arada bir girip bakıyorum ne var ne yok diye. Bugünde tam üstüne denk geldim. Eskiden burda yatıp kalkardık. Birde gezisitesi vardı, toplam 36 tl ye 6 gün 7 gece izmir foçada suit odada tatil yapmışlığım var

edit: Aerobiletinde hakkını vermek lazım. 10+ dan fazla uçağa bindim 5 kuruş ödemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 18 Mayıs 2015; 19:21:48 >

• Siftah geçmiyor sanırım artik

• bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    kazanılan para hesaba mı yatmışta kazandırdı dedin
  • bence iptal olan arkadaşlar şirketin yönetim kurulunda kimler varsa onlara mail atmalarıdır....
    bu şekilde birçok şeyi geri almışımdır..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.