Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kupon sitelerine bile konmuştu iptal edilenler yazsa sitelerden örnek mecbur verecekler kendimden utandım boş mezar buldum yerleşmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

kupon sitelerine bile konmuştu iptal edilenler yazsa sitelerden örnek mecbur verecekler kendimden utandım boş mezar buldum yerleşmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ıslak mendil ile şampuan almıştım . kargo geldi açtım hepsi tamam :) diğer siparişimde yoldaymış . 3 sipariş vermiştim diğeri hala tedarikde
  • Vay be adamlar çamura yatmadan yolladılar ürünleri.

Bebek nevresim takımı ve kuzu yastık geldi, çok iyi ve kaliteli ürünler.

Çift kişilik nevresim takımı ve dart seti ise sipariş hazırlanıyor aşamasında.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Benimkilerin bir kısmı iptal bir kısmı hala hazırlanıyor tedarik ediliyor iptaller için aradım konuştum inceleyip geri döneceklerdi hala arayan soran yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tek sipariş vermiştim, ikincisi patlar diye. Pek umutlu değildim ama iptal olmamış kargolanmış
     50 tl indirim altlimitsiz
  • Konuyu ilk sayfa daha dolmadan gördüm 'kesin iptal olur siparişler, hiç 5-10 TL çektirmeye gerek yok karttan' dedim. Adamlar gönderiyormuş siparişleri

Hayır kaybedecek neyim vardı ki vermedim siparişi orayı da anlamıyorum arkadaş.
  • kargom öğlen geldi..haber verene teşekkürler.
  • Unnado'dan reklam mesajı geldi, demek ki tel numaralarımız karşılığında almışız bu 50 TL'leri. Neyse yinede sağolsun güzel kampanyaydı. Bende 1 sipariş geçtim keşke 2-3 tane geçseymişim, geleceğini bilseydim . Bir daha ki kampanyalarda aynı hatayı yapmam . Kafayı duvarlara vuracağım, neden sadece 1 tane sipariş verdim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.KaanOz

Konuyu ilk sayfa daha dolmadan gördüm 'kesin iptal olur siparişler, hiç 5-10 TL çektirmeye gerek yok karttan' dedim. Adamlar gönderiyormuş siparişleri

Hayır kaybedecek neyim vardı ki vermedim siparişi orayı da anlamıyorum arkadaş.

Aynı durumdayız ben de konu yeni açıldığında gördüm tenezzül etmedim.Bir de baktım hep çocuk bezleri filan
    Ama alınıp ihtiyacı olan birine verilirdi en azından
  • Gelmis benim kargo

• vay arkadaş gelmez diye almadım şuan pişmanım gelen arkadaşlar güle güle kullansın
  • 3 gündür sipariş hazırlanıyor.

• Kampanya bitimi bekleniyor yazıyordu,bu gün tedarik sürecinde yazıyor.Yarın da iptal edildi yazarsa gülerim
  • 2 adet sipariş vermiştim. Biri eski hesap biri yeni hesap. Siparişler aynı marka ve kampanyadan. Yeni üyelikle verdiğim sipariş önce iptal edildi. Sonra tekrar tanımlandı ve bugün kargoya verildi. Eski üyelikle verdiğim sipariş ise ilk günden bugüne hazırlanıyor şeklinde duruyor. Ne diyeyim bilmiyorum o da yarın kargoya verilir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 21 Mayıs 2015; 21:17:27 >
  • Benim sipariş hala hazırlanıyor. Hep o bebek maması yüzünden. Eklemeyecektim sepete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 21 Mayıs 2015; 19:03:20 >
  • kargoyu teslim aldım sorun yok urunler dogru

konuyu açan arkadaşa teşekkürler

başka bir alt limitsiz 50tl çek konusunda görüşmek ümidiyle hoşçakalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

kargoyu teslim aldım sorun yok urunler dogru

konuyu açan arkadaşa teşekkürler

başka bir alt limitsiz 50tl çek konusunda görüşmek ümidiyle hoşçakalın

Hayırlı olsun hocam darısı bizimkilerin başına Unnado utandırdı bizi. Tadında ve kararında bir kampanya oldu.

• Hem çek kullanmadan aldığım hem çekle aldığım iki sipariş de hâlâ tedarik sürecinde

Benden sonra sipariş geçenlerin ki geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Hem çek kullanmadan aldığım hem çekle aldığım iki sipariş de hâlâ tedarik sürecinde

Benden sonra sipariş geçenlerin ki geldi

Aynı durumdayız.Bu konuda hiç mesaj yokken açıldıktan 2dk sonra görüp 2 sipariş geçtim ikiside hazırlanıyor da.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.