Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yastığım geldi, diş macunu var bi de gelecek havlu istiyordum ama nasip bunaymış.
  • Benimkilerin yarısı hazırlanıyor, yarısı tedarik ediliyor. Gelen giden yok daha.
  • Bugun sabah 12li prima islak mendiller geldi. Ayni sipariste verdigim 5 numara prima tedarik surecinde gorunuyor. Bezde gelecek biliyorum ama gelmese bile 13 liraya 12li prima islak mendil bomba sayilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2 kargo geldi. biri kısmen rezerve diyor. hesapları davet yoluyla açmıştım 20 tl lik çek gelir belki diye. bir de daha sonradan manuel olarak avantajix yaptım onlarda aktarıılmış. 7-8 tl de ordan gelir. bir de üstüne para mı istesem. 3 sipariş geçmiştim cılkını çıkarmadan. tictoctan sonra iyi kampanya oldu benim için.
  • Benim siparişler hala tedarik ediliyor kısmında duruyor
  • Nevresim takımı hala tedarik sürecinde. Önümüzdeki 3 günde kargolanmazsa daha da kargolanmaz.
  • Benim ayakkabida kargoya verildi msj geldi. Haber veren arkadasa tsk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Daha sonra da nasıl manuel olarak avantajıx yaptınız

• İki siparişim vardı, cocuga kıyafet almıştım. Geleceğini düşünmüyordum çok şaşırdım. Gerçekten helal olsun. Kampanya uzun sürseydi sanırım hepsini iptal ederlerdi.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hocam nevresim takımlarının tedariğinde bi sıkıntı çıkmış en geç 4 hazirana kadar gönderilmesini planlıyoruz dedi müşteri hizmetleri

• okyanus05 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın bilgilendirme için. Gelsin de ne zaman geleceği önemli değil. Yeter ki iptal etmesinler.
  • Benim aldigim prima bebek bezleri hala tedarik surecinde gozukuyor. Biran once gelse iyiydi evde oglumun bezi az kaldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Daha sonra da nasıl manuel olarak avantajıx yaptınız

Hocam avantajix yardim kısmından para iade sorgusu tıklayın. 4 adimda alışveriş yaptığın site ve tarihi alışveriş tutarı gibi kısımları dolduruyorsunuz. O başvuru inceleniyor alışveriş yaptiysan ki yapmış oluyirsun.manuel olarak aktarılıyor.
  • gönderilme tarihi bugün olmasına rağmen hala hareket yok. bakalım sonuç ne olacak?
  • benim 1 adet siparişim varnı 57 tl lik.
    indirim kodu da kulanmıştım ancak banka ekstremi kontrol ettiğimde 50 tl düşmeden direkt 57 tl çektiklerini gördüm.

iptal talep ettim tedarik sürecinde iptal edemiyoruz diyorlar.

• Iki siparisimde geldi. Iksindede cocuga giyim almistim. Bir tanesini yanlış beden yollamislar. Facebook'ta mesaj yazdım. 15 tl civarı idi ürün. Tedarik edemeyeceklerini ozur mahiyetinde 20 tl yuklediklerini yazmış ve yuklemisler. Helal olsun.

• Benim ayakkabilar geldi gondermezler diyordum. Haber veren arkadasa unnado ya tsk.

• Hocam benimki iptal edilmiş

Edit: Sayfayı yeniledim siparişler hazırlanıyor a geldi tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 27 Mayıs 2015; 17:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Benim aldigim prima bebek bezleri hala tedarik surecinde gozukuyor. Biran once gelse iyiydi evde oglumun bezi az kaldi :)

benimkilerde tedarik sürecinde
    çocuk okula başlamadan yollasalar bari

• benimkiler yola çıkmış :) bakalim yarın gelir herhalde

Huggies yenidoğan 50 li bebek bezi x2 paket
    Bebek saç ve vücut şampuani
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.