Şimdi Ara

500.000 TL'YE KADAR ARAÇ ÖNERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş çıkarımlar yapan boş adam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutcanyusuf B kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim, realiteden kopmadan kendine yönelik ç görün sandığımdan iyi çıktı. Mesajın sonuna koymuş olduğun emojiye bakılırsa kendinle barışık bir halinde var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 5 Kasım 2019; 21:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar artık 500k para değil.Niye hemen yalancı konumuna düşürüyorsunuz ki insanı.Ha yalansa kendi sorunu.Ne elde edecek ki?Eskiden durumu daha kötüdür şimdi iyidir.Anadan kalmıştır,dededen kalmıştır,kazanmıştır vs.Ben memurum.Memur arkadaşım daha yeni 230kya araç aldı.Artık 500kyı çok para görmeyin derim.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, seninle tartışıp vakit kaybedemem.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    İnsanlara anlatamıyorsun kardeşim, herkes görmek istediğini görüyor.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Olay ulaşılaması güç arabalardan bahsetmek değil. Miktarı büyük görmek de degil. Bundan önce cla ile başlayıp , bütçe sorun degil diyip devam eden ardından istersem maserati bile alırım lafı ile biten bir konu üzerinden daha 2-3 saat geçmeden yine aynı tarz bir konu ile devam eden gariplikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 5 Kasım 2019; 21:39:13 >
  • lexus oneririm ama toyota lexus satmiyor 0 olarak genede bir bak dizayn i seni tatmin edecektir.

Toyota camry satiyor 0 olarak kampanyali fiyattan alabilirsin
  • Bu kadar param olsa Mercedes E modeli alırdım ve forumdaki Akcanon nickli kardeşime yardım ederdim, ne bileyim bi binlik isini gorurdu heralde

• Profilinde 1995 doğumlu yazıyor,

3 ihtimal var bence

1) Troll
    2) Babası çok zengin
    3) Ticari bi' deha

Oyunuzu hangisine veriyorsunuz?
  • 2.el bir tesla model s al :)
    mercedesin yeni gelecek plug in hybrid modelide güzel a250e di sanırım
  • + Meslek bilgisi olarak Güvenlik Görevlisi yazıyordu. Ama silmiş :) Neden ki ? Yoksa bir anda CEO mu oldu ?

Hayır oy verirken bu da göz önünde bulundurulabilir diye belirtmek istedim :)

• Donanim habere üye olup 500 binlik araç için konu açmak.
    Csb nin de bu kadarı.

• dostum bence bu bütçede alabilicegin en mantıklı araç porche çünkü mersedes bmw çogu kişide var seni farklı hissetiricek gerçekten 500k lık araca biniyorum diycegin olay bence bu

başka model olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

+ Meslek bilgisi olarak Güvenlik Görevlisi yazıyordu. Ama silmiş :) Neden ki ? Yoksa bir anda CEO mu oldu ?

Hayır oy verirken bu da göz önünde bulundurulabilir diye belirtmek istedim :)
    Hocam 3 sene önce başvurmuş kabul alıp 3 senede bu kadar para biriktirdiyse helal olsun cidden hele bu enflasyon ve geçim derdi varken özel güvenlikte çalışıp bu parayı biriktirmek gerçekten takdire şayan.
  • Konu ciddi ise malum sitede 609.000 liraya mercedes e300 var bütçenin üstünde ama istesem 1 milyona da araba alırım yazınca bunu önermeyi düşündüm. E sınıfı bir araç alacak olsam sanırım başka araca bakmazdım.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Benim 500 bine araç satın alabilecek olmam zoruna gitmiş.

• Farkli bisey olsun ve verdigim parayi haketsin diyorsaniz, bence ds7'nin en ust paketini degerlendirebilirsiniz. Goruntusu ve donanimiyla premium bir arac ve trafikte pek yok. Uste paraniz da kaliyor :)

• cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Bakacağım.

• akcanon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.