Şimdi Ara

500.000 TL'YE KADAR ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce başka bi konu açmıştım fakat orada herkes farklı araçlar önerdi, araç için ayırdığım bütçe 500 bin. Araç sıfır olursa çok daha iyi olur, konforlu ve performansı iyi bir araç ilk tercihim. Yardımcı olursanız sevinirim, kafam karışık. Karar veremedim bir türlü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eski konusuna cevap verdim ancak konu trol sanırım her ne kadar eski bir üye olsa da.

Bu açtığı eski bir konu;https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-5-mi-mi-a2-lite-mi--136389214

Bu da yazdığı bir mesajdan kesit “bütçem maksimum 1.500 lira zaten Redmi Note 5 fiyat olarak 1.490-1.500 lira yani tam sınırda ve Trendyol'da buldum. 64/4 GB olan modelden bahsediyorum. Benim düşüncem de Redmi Note 5 fakat yine de sorayım dedim.”
    Hayal gücü ile tatmin olmaya çalışma diyebiliriz bu duruma. Aslına bakarsanız bu kabaca tabirin altını bir çok ruhsal problemle de doldurabiliriz. Ancak bunun için biraz zamana ihtiyaç duyulur :) .
    Konu sahibinin açmış olduğu bir önceki konuda da aynı tantanayı yaptı. Yetmedi yeni konu açmış. Önerin bir araba da kendini iyi hissetsin :)
    GLC alan arkadaş bırak şuna buna sormayı ailesi arasında karar verdi. Bunu yapamayacak kapasitede misiniz?
    Verdiğiniz cevapların hepsi aynı. Papağan gibi tekrarlıyorsunuz sadece.
    Trolün teki var diye ağzımı bozdurtma burada. 1.000 liralık telefon için bile foruma soru soruyor ya.
    Özel güvenlik görevlisi olunca tabi bunlara binilemiyor. Hemen kaldır ifadeyi.
    Bir anda para bulmuş. İlk sayfaya çıkmak için bir yerlerini yırtma.
    İşin gücün yok mu dostum senin ? Derdin nedir ? Daha önce bir konu açtın, yaptığın yorumların bazılarını silip, konuyu “KONU KİLİT” yazıp sildin. Akabinde yeni bu konu. Derdin trollük ise hadi bir nebze lakin senin durumun “trollükten” farklı gibi. Allah yardımcın olsun.

Yöneticiler de biraz şuralar ile ilgilenseler... Ya da bölümü komple KONU DIŞINA taşısınlar.
  • BMW 530i. benzinli motor & şanzıman teknolojisinin zirvesi denilebilir seri üretim cadde tipi araçlar içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum. Allah sana daha iyilerini versin.

• S90

• Volvo s90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 5 Kasım 2019; 19:39:19 >
  • bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum. Sana da nasip olur inşallah. İç tasarımı hoşuma gitmedi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcanyusuf -- 5 Kasım 2019; 19:41:59 >
  • V90 cross country

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    İç tasarımı hoşuma gitmedi ama sonuçta Volvo yani. Teşekkür ederim dostum.

• Teşekkür ederim dostum. Sana da nasip olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcanyusuf -- 5 Kasım 2019; 19:43:48 >
  • Eski konusuna cevap verdim ancak konu trol sanırım her ne kadar eski bir üye olsa da.

Bu açtığı eski bir konu;https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-5-mi-mi-a2-lite-mi--136389214

Bu da yazdığı bir mesajdan kesit “bütçem maksimum 1.500 lira zaten Redmi Note 5 fiyat olarak 1.490-1.500 lira yani tam sınırda ve Trendyol'da buldum. 64/4 GB olan modelden bahsediyorum. Benim düşüncem de Redmi Note 5 fakat yine de sorayım dedim.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    O aradaki kısımda parayı bulmuş olamaz mıyım kardeşim? Bayılıyorsunuz insanlara bok atmaya. Sana burada nasıl zengin olduğumu mu anlatayım? Allah sana da nasip etsin.

Hocam adam telefona 20 bin verceğine 1.5 2 bine işini görcek telefon almak istemiş olabilir alo diyebilmek için fakat arabalara düşkğn olup gidip 1 trilyonluk araba ble alabilir :) size absürt geliyor bu dediklerim ama çok çok çok yakın bi tanıdığım diyim 2014 yılında sıfır olarak s350L bluetec aldı sonra range rover vogue aldı 2016 da hepsi sıfır ikisinin maliyeti euro olarak 550 bin euro nerdeyse ve dediğim kişiye geçen gün samsung m20 aldık :)

• BMW 330i

• DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun kardeşim. Bilmeden insanlara iftira atmaya bayılıyorlar. Troll falan sanıyorlar herkesi. Teşekkür ederim.

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.

• DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Yok asla telefona az bütçe ayırmasını yadırgamam. Sadece eski konusunda arkadaş çoğu mesajında bütçe sıkıntım yok fiyatı önemli değil yazdı. Cla için konforlu dedi. Ters psikoloji uyguluyor konunun tutması için gibi geldi cla konforlu diyerek o mu konforlu mesajları türeyecek vs. O yüzden eski konularına da baktım.

Bahsettiğim konu;https://forum.donanimhaber.com/konu-kilit--140659559-2

Telefon mesajı da örnekti ondan bir önceki konusunda da telefon alacağım bütçe sınırı yok diye yazmış benzer düşüncelerle açılan konu olduğunu fark edince yazmak istedim. Umarım yanılıyorumdur bir arkadaşımız güzel bir araca sahip olur konu gerçektir.

Konuya gelecek olursak önceden 450 ye E350 Coupe alınıyordu artık sıfırı 750 olmuş ama ikinci eline bakılabilir.

Dostum herkes farklı araç önerince bu konuyu açtım. Bütçe konusuna gelince 1 trilyona da araç alabilirim ama maksimum 500 binlik bir araç işimi görür diye düşünüyorum. Önerine gelince teşekkür ederim.

• 500 bin tl si var ve araç modelleri hakkında hiç bir bilgisi yok. Nasıl oluyor bu? Seyise at sorarsın da araba testlerini hiç bilmez misin?

• karekulak K kullanıcısına yanıt
    Bilgim var sadece kafam karışık. Forumda ne kadar eleştirmeyi seven arkadaş varmış.

• Mousseon gelir renault koleos önermezse bişey bilmiyorum. Paranın yarısı da cebinde kalır der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.