< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Eski konusuna cevap verdim ancak konu trol sanırım her ne kadar eski bir üye olsa da.
Bu açtığı eski bir konu;https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-5-mi-mi-a2-lite-mi--136389214 Bu da yazdığı bir mesajdan kesit “bütçem maksimum 1.500 lira zaten Redmi Note 5 fiyat olarak 1.490-1.500 lira yani tam sınırda ve Trendyol'da buldum. 64/4 GB olan modelden bahsediyorum. Benim düşüncem de Redmi Note 5 fakat yine de sorayım dedim.” |
Konu fake üye troll . Konu kapanabilir
|
+ Meslek bilgisi olarak Güvenlik Görevlisi yazıyordu. Ama silmiş :) Neden ki ? Yoksa bir anda CEO mu oldu ?
Hayır oy verirken bu da göz önünde bulundurulabilir diye belirtmek istedim :) |
Mousseon gelir renault koleos önermezse bişey bilmiyorum. Paranın yarısı da cebinde kalır der.
|
500 bin tl si var ve araç modelleri hakkında hiç bir bilgisi yok. Nasıl oluyor bu? Seyise at sorarsın da araba testlerini hiç bilmez misin?
|
Hayal gücü ile tatmin olmaya çalışma diyebiliriz bu duruma. Aslına bakarsanız bu kabaca tabirin altını bir çok ruhsal problemle de doldurabiliriz. Ancak bunun için biraz zamana ihtiyaç duyulur :) .
Konu sahibinin açmış olduğu bir önceki konuda da aynı tantanayı yaptı. Yetmedi yeni konu açmış. Önerin bir araba da kendini iyi hissetsin :) |
GLC alan arkadaş bırak şuna buna sormayı ailesi arasında karar verdi. Bunu yapamayacak kapasitede misiniz?
Verdiğiniz cevapların hepsi aynı. Papağan gibi tekrarlıyorsunuz sadece. Trolün teki var diye ağzımı bozdurtma burada. 1.000 liralık telefon için bile foruma soru soruyor ya. Özel güvenlik görevlisi olunca tabi bunlara binilemiyor. Hemen kaldır ifadeyi. Bir anda para bulmuş. İlk sayfaya çıkmak için bir yerlerini yırtma. |
İşin gücün yok mu dostum senin ? Derdin nedir ? Daha önce bir konu açtın, yaptığın yorumların bazılarını silip, konuyu “KONU KİLİT” yazıp sildin. Akabinde yeni bu konu. Derdin trollük ise hadi bir nebze lakin senin durumun “trollükten” farklı gibi. Allah yardımcın olsun.
Yöneticiler de biraz şuralar ile ilgilenseler... Ya da bölümü komple KONU DIŞINA taşısınlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 5 Kasım 2019; 19:39:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcanyusuf -- 5 Kasım 2019; 19:41:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcanyusuf -- 5 Kasım 2019; 19:43:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |