Şimdi Ara

500.000 TL'YE KADAR ARAÇ ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arada kaldığın modeller neler? Onlardan bahset. Bir de arabaya sen bineceksin senin sevmen lazım. Yoksa arada sırada bana vereceksen ben de önereyim sana; bmw m2 coupe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutcanyusuf B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle nasıl bir şey istediğin konusunda karar ver mesela çünkü 500 limitinde çok fazla araç çıkıyor karşına.
    Hele ikinci elde girdi mi işin içine çıkılmıyor.
    Panamerasından Ghiblisine E serisinden A7 ye çok karışıyor.

Mesela iki kapılı araç senin için sorun olur mu ?
    Yakıtı önemli mi ?
    Bulunduğun konumda hangisinin servisi var ?
    Çocuğun var mı?
    3.0 motor Mtv’si ödemek seni rahatsız eder mi ?

Mesela 3.0Mtvsi ödemek seni zorlamayabilir ama rahatsız edebilir, ama Panamera çok güzel bir araç.
    Benzer fiyatlara Masereti Ghibli var ama o sadece İtalyan olduğu için alınabilir Panamera’dan bir üstünlüğü yok. Ama dersin ki iki kapı araçta olur biraz daha yeni olsun hem E coupe bakarsın o da çok güzel bir araçtır. Bir de bu işin Suv boyutu var Alfa Romeo Stelvio harika bir suv mesela ama sen Suv ister misin ? O yüzden bence biraz seçenekleri kısman lazım.
    Konforlu mu olsun spor mu ikisinin harmanlaşmışı mı bunları düşün öyle karar vermeye başla.
    Bizim için sorun değil herkes 500bini olsa ne alacağı arabayı yazar ancak aklını daha çok karıştırırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• karekulak K kullanıcısına yanıt
    Mercedes CLA 180 ya da 200 AMG düşünüyordum ama kimse önermeyince kafam karıştı. S90 alayım dedim 2.el falan ama aracın dışı çok iyi fakat iç tasarımı hoşuma gitmedi. BMW konusunda hiç bilgim yok şahsen mesela Volkswagen Arteon vardı aklımda. Benim için araçta konfor, görünüşü güzel ve performansı iyi bir araç yani 3'ü bir arada olan bir araç istiyorum. Audi A5 falan da baktım yani kafam çok karıştı dostum.

• Bmw 4.20D Ultimate M sport

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    2 kapı araç istemem. Hem önde hem arkada oturanın rahat edeceği konforlu bir araç istiyorum. Yakıt aşırı yakmadığı sürece sorun yok yani şöyle diyeyim normalden biraz fazla yakmasında sorun yok hani benzine verecek param var da parayı da benzine yatırmak istemiyorum kısacası. İstanbulda yaşıyorum zaten hepsinin servisi vardır. Çocuğum yok, bekarım. 3.0 MTV ödemek beni rahatsız etmez. SUV, jip hatta normal araç falan da olur ama yaşlı arabası gibi görünsün istemiyorum. Genç işi bir araba istiyorum.

• into007 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.

• gaisensei kullanıcısına yanıt

• Reisten once ben mesaji atayim full bi koleos almalisin hocam boylelikle hem konforun dibine vurmus olursun hemde tum dikkatleri ustune cekersin yakisikli suvunla

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Kalanla da yatırım yaparım.

Aynen hocam findiga pamuga girersin artik

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Kurtarır mı acaba?

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.

• İhtiyaçların ne önce bir deseydin keşke

• Kia stinger
    Alfa giulia
    Arteon
    Bunlar iyi makineler

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Sen öner dostum ya.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Arteon çok hoşuma gitti gerçekten.

• İşin gücün yok mu dostum senin ? Derdin nedir ? Daha önce bir konu açtın, yaptığın yorumların bazılarını silip, konuyu “KONU KİLİT” yazıp sildin. Akabinde yeni bu konu. Derdin trollük ise hadi bir nebze lakin senin durumun “trollükten” farklı gibi. Allah yardımcın olsun.

Yöneticiler de biraz şuralar ile ilgilenseler... Ya da bölümü komple KONU DIŞINA taşısınlar.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Daha farklı bir konu açtım, o yüzden o konuyu sildim. Neyse Allah sana da yardımcı olsun.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Hayal gücü ile tatmin olmaya çalışma diyebiliriz bu duruma. Aslına bakarsanız bu kabaca tabirin altını bir çok ruhsal problemle de doldurabiliriz. Ancak bunun için biraz zamana ihtiyaç duyulur :) .
    Konu sahibinin açmış olduğu bir önceki konuda da aynı tantanayı yaptı. Yetmedi yeni konu açmış. Önerin bir araba da kendini iyi hissetsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 5 Kasım 2019; 21:27:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.