Şimdi Ara

500-550 tl arası ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda belirttiğim fiyatlarda alabileceğim f/p olarak iyi ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Aklımda asus 660gtx directcu ii oc var ama daha iyi ve kampanyada olan bir kart filan öneriebilirseniz sevinirim.

• 500tlhttp://www.teknobiyotik.com/sapphire-radeon-hd7870-ghz-edition-oc-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-11199-19-20g.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 23 Şubat 2014; 21:24:19 >
  • Adamın kafa gitti 3 farklı model hadi seç seçebilirsen içlerinde en performanslısı benim önerdiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Adamın kafa gitti 3 farklı model hadi seç seçebilirsen içlerinde en performanslısı benim önerdiğim

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Seninde önerdiğin kartla aralarında zaten pek fark yoktur ha 7870ghz edition ha r9270-x belki yeni seri +mantle desdteğini daha fazla alabilir mantığı ile r9 seçmek daha mantıklı geleblir

• quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Seninde önerdiğin kartla aralarında zaten pek fark yoktur ha 7870ghz edition ha r9270-x belki yeni seri +mantle desdteğini daha fazla alabilir mantığı ile r9 seçmek daha mantıklı geleblir

İndirim var diye ekledim seçeneği bol olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugune kadar hiç amd çipli ekran kartı kullanmadım. Hep nvidia kullandım bu yüzden biraz önyargılıyım. Ayrıca sürücülerde de sorunlar yaşanıyor ati de, takip ettiğim kadarıyla.

Ram ve gpu'nun çalışma hızları 660gtx e göre düşük. Tamam 256 bitlik bus yolu var ama bilemedim açıkcası. Mantle belki ileride avantaj olaiblir ama şuan için pek bir fark yaratacağını sanmıyorum.

KArarsın kaldım şaun. R9 270 öneren arkadaşlar neden onu şeçmem gerektiği de söyleyebilirler mi. Neden asus 660gtx oc değilde asus r9 270 almalıyım?
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Hocam PSU'n nedir?

R9 270 denilen kart epey güç istiyor. 600W 80+ PSU gerekir en az.
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    800watt psu var hocam sorun çıkmaz güç konusunda. Yabancı review sitelerinde baya bir dolaştım şuan için en uygunu powercolor r9 270x gibi duruyor. Yer yer asus'un kartıyla arasında 10fps farklar oluşmuş oyunlarda. Büyük ihtimal powercolor alacağım ama daha önce hiç kullanmadım powercolor. İncelemelerde kalitesinin iyi olduğunu söyleselerde garantisi filan nasıldır daha önce kullanıpda sorun yaşayan var mı powercolorda?

Güç olarak zaten o kadar da abartılı rakamlar görmedim ben. Sistem boştayken evet diğer kartlara nazaran biraz ortalamanın üzerinde güç harcıyor ama yük halinde hemen hemen aynı seviyede diğer kartlar ile. Asus'a göre biraz fazla ısınıyor haliyle ses yapacaktır ama aradaki fiyat farkı 20tl ve fps farkı 3-10 arası değişiyor o farkı hayli hayli karşılıyor.
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    İyi seçim o zaman...

Ama şunu da söyleyeyim 650ti boost tüm oyunları ultra'da açabiliyor. 660 haydi haydi açar.... yani gtx 660'da aklında dursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.