Şimdi Ara

500-600 liraya Anakart işlemci ekran kartı ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar, bilgisayarımı yenilemek istiyorum. Yeni bir pc mi alsam yoksa parçaları mı değiştirsem bilemedim. Çok mükemmel bir şey istemiyorum açıkcası.

Konuma Bilgisayar özelliklerimi yazarak devam etmek istiyorum.

Anakart: VIAK8T AWRDACPI (Sanırım DDR idi)

İşlemci: Amd Athlon(tm) 64 Processor 3000+, MMX, 3D Now, 1.8 GHZ

Ram: 1024 mb

Ekran: ATI Radeon 9250/9200 Series AGP (128 mb)

Arkadaşlar bilgisayarım toplama kasa idi kasası çok büyük ve parçaları çok sağlamdı 2006 yılında almıştım. Şimdi yenilemek istiyorum 500-600 lira civarında bir finansla olabildiğince yükseltmek istiyorum. Benim esas sorum şu Anakart, Ekran kartı, İşlemci ve Ram'ı değiştirdiğimde. Diğer eski parçalar ona uyum sağlayacak mı örneğin güç kaynağı ve ses kartı gibi.. yada ethernet kartı (gerçi bu saydıklarım anakartla birlikte mi onuda bilmiyorum). Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlanck -- 8 Ağustos 2014; 16:57:40 >

• Hocam 600 liraya Apu sistem kurulur, o sistem ölmüş artık bırakın yani.

http://www.vatanbilgisayar.com/a55m-e33-fm2--amd-a55-ddr3-2133-oc-vgahdmi-anakart.html?srt=UP 122 Lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html 126 lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/a8-6600k-soket-fm2-39ghz-4mb-cache-32nm-islemci---hd8570d-gpu.html 261 Lira.
    Toplam 509 Lira.
    Toplu gelmesini istersendehttp://www.vatanbilgisayar.com/707b-300w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP#genel-bakis bu kasayı ekle ve toplanmasını istiyorumu işaretle. Harddisk olarak şuanki harddiskini kullan

Toplam 592 Lira. Lol'ü kasmadan oynatacak bir bilgisayar. İstiyorsan bu fiyata en uygunu bu.

Apu sistemin ne olduğunu bilmiyorsan; İşlemci ekran kartı performansı verir ve ekran kartı işlemciye gömülü olur. Aldığın işlemci hem işlemini yapar hem ekran kartı görevini. Umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 7 Ağustos 2014; 22:55:07 >

• Ekran kartsız işlemci yardımıylada oyanbilirsin diyorsun. Ben de zaten kasa var ve yeterince geniş. Ama kasadaki güç kaynağı bunlara yeter mi bilmiyorum. Güç kaynağını kasayı açmadan öğrenebiliyor muyuz?
  • TheBlanck T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sistemi kendiniz kurmak istemezseniz diye söyledim kasa olayını. Sistem kurma deneyiminiz yoksa kasa ile birlikte alın. Riske atmaya değmez.

Anakartı diğerlerine bakarak ufak zaten. 300w psu varsa yeterli olur. Kasayı açıp bakmadan başka bir çare yok malesef.

(Ekran kartı ekleyeyim deme bu sisteme hiç bir anlamı kalmaz )
  • Peki hocam bu ethernet kartı ses kartı falan alacağım anakartın içinde mi?
    İçinde.
  • He süper peki taktığım zaman format tarzı bir şey atılacak mı yoksa eski hard diski taktığım için aynı sistem devam mı eder? Birde hard disk ile anakart arasında uyum sorunu çıkabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al hocam usenmedim bir kac fotograf atayim kasanin
     500-600 liraya Anakart işlemci ekran kartı ram 500-600 liraya Anakart işlemci ekran kartı ram 500-600 liraya Anakart işlemci ekran kartı ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harddisk konusunda sıkıntı çıkmayacaktır. Format atmadan yeni sistemde devam edebilirsin.

+O psu kurtarır ama daha önce sistem topladın mı diye sorarım, toplamadıysan yeni kasayıda al. Hard diskini kendin tak.
  • Toplama kısmında sıkıntı olmaz tanıdık bilgisayarcı var sorun olursa ona toplatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum o zaman bu sistemi alabilirsin
  • Şuan gözüken o :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.