Bütçeyi arttırıp Galaxy W düşünebilirsin.Eğer bütçeyi arttıramazsan Galaxy Ace olabliir
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
Bütçeyi arttırıp Galaxy W düşünebilirsin.Eğer bütçeyi arttıramazsan Galaxy Ace olabliir
Alıntıları Göster
kardeşim sony walkmen live al süper cihaz android 4.0 da aldı 1 ghz 5mp flaşklı kamerada var
quote:
Orijinalden alıntı: mkaandngz
kardeşim sony walkmen live al süper cihaz android 4.0 da aldı 1 ghz 5mp flaşklı kamerada var
+1
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4you
quote:
+1
Alıntıları Göster
Galaxy Ace düşünebilirsin.539TL'ye bir arkadaş almıştı forumdan.Dilediğin özelliklere sahip bir telefon.Seçenekleri çoğaltmak mümkün fakat Ace tercihimdir şahsen.
Sony live with walkman
quote:
Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_
Sony live with walkman
hem kafan rahat olur hemde güncellemeleri raghtaca alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Willian
hem kafan rahat olur hemde güncellemeleri raghtaca alırsın
Alıntıları Göster
galaxy ace
quote:
quote:
+1
kardfeşim güncellmeler düzenli oluyıor sony walkmen kalitesi sony kamera kalitesi mazeme kalitesi budur teklefon
quote:
quote:
quote:
+1
kardfeşim güncellmeler düzenli oluyıor sony walkmen kalitesi sony kamera kalitesi mazeme kalitesi budur teklefon
Alıntıları Göster
Aceden uzak dur , çözünürlük berbat , yapabileceklerin kısıtlı.
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Aceden uzak dur , çözünürlük berbat , yapabileceklerin kısıtlı.
Alıntıları Göster
yardımlarınız için çok teşekkürler.
benimde en başta aklımda live with walkman vardı zaten.
yalnız sony ericsson'un üretime devam etmeyeceği gibi bir durum var malum sadece sony adıyla üretime devam ediyor artık
bu sıkıntı olur mu ilerde güncelleme ve destek gibi durumlarda.
birde htc wildfire s ile ilgili bilgisi olanlar var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: agent.bg11
yalnız sony ericsson'un üretime devam etmeyeceği gibi bir durum var malum sadece sony adıyla üretime devam ediyor artık
Alıntıları Göster
wildfires ile bilgim var kardeşim onun ekranı düzgün kasmalar var telefonda rahataça oyun oynaya bileğin bir telefon değilinternet mesaj için ideal bir telefon dur
sony live walkmene ise bişey olmaz destek gelir nasıl xperia arc s arc a geli yorsa
quote:
wildfires ile bilgim var kardeşim onun ekranı düzgün kasmalar var telefonda rahataça oyun oynaya bileğin bir telefon değilinternet mesaj için ideal bir telefon dur
sony live walkmene ise bişey olmaz destek gelir nasıl xperia arc s arc a geli yorsa
Alıntıları Göster
ben de telefonumu degiştirmek istiyorum ama dokunmatik telefon kullanamıyorum en büyük sıkıntı bu . fiyatı 600-900 arası olabilir . Link atarak yardım edebilirseniz sevinirim beyler tavsiyeleriniz bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: doodlez789
ben de telefonumu degiştirmek istiyorum ama dokunmatik telefon kullanamıyorum en büyük sıkıntı bu . fiyatı 600-900 arası olabilir . Link atarak yardım edebilirseniz sevinirim beyler tavsiyeleriniz bekliyorum
Alıntıları Göster
kardeşim sana uygun bir telefon hemn söylüyorum pm de atım nokia e6 e72 samusng galaxy pro nokia asha 302 Nokia Asha 303
quote:
kardeşim sana uygun bir telefon hemn söylüyorum pm de atım nokia e6 e72 samusng galaxy pro nokia asha 302 Nokia Asha 303
Alıntıları Göster
samsung s5620 monte
quote:
wildfire bütçeni aşabilir explorere bak
quote:
Orijinalden alıntı: DosutWarrior
quote:
wildfire bütçeni aşabilir explorere bak
exloreere falza iyi bi cihaz değil sen sony walkmen alı
Nokia 5800 xpress music al 3.2 mp otofocus lu kamera Wİ Fİ inanılmaz güçlü ses çıkışı ama symbian
quote:
sagolasın kardeşim. ben de baktım sanki en uygunu en güzeli E6 gibi görünüyor sen ne dersin ??