Şimdi Ara

500-700 arası tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem bu. buna uygun telefon önerileriniz neler? aradığım en önemli özellik android işletim sistemi. Htc wildfire veya lg optimus one düşünüyorum sizce hangisi ? Bunların dışında önerebileceğiniz hangi modeller var

• 2.El Sony ericsson Xperia x10
    eğer symbian istiyorsan en hızlı symbian işletim sistemine sahip Sony Ericsson Vivaz HD uygun olabilir senin için...
  • ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş
  • renk cözunurlugu ne kadar yuksek olursa ıyı olur cunku renklerı dogal renkler olma ve gorunuste gercek ve canlı renkler elde etmek isitoyrsan 16M sart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redautumn

ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş

256bin ve 16 m arasında pek fark yok , sasungun wave1 ve galaxy s modelleri amoled ekran kullanıyo onlara göre renk kalitesi biraz daha düşük
  • belki çok bir fark yok ama mesela bir oyun oynarken yada video film izlerken o farkı anlayabiliyoruz
  • quote:

ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş

Yanlışınız var galaxy ace'in renk değeri 16M dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

quote:

Yanlışınız var galaxy ace'in renk değeri 16M dir.

Aynen şimdi onu diyecektim.Yanlış olmasın 16M renk değeri :)
  • hadi ya iyi o zaman aşağıda öyle yazıyor ben de onun yalancısıyım

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2601/samsunggalaxyaces5830/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.