Bildirim
500-700 arası tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.El Sony ericsson Xperia x10
eğer symbian istiyorsan en hızlı symbian işletim sistemine sahip Sony Ericsson Vivaz HD uygun olabilir senin için... -
ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş -
renk cözunurlugu ne kadar yuksek olursa ıyı olur cunku renklerı dogal renkler olma ve gorunuste gercek ve canlı renkler elde etmek isitoyrsan 16M sart... -
quote:
Orijinalden alıntı: redautumn
ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş
256bin ve 16 m arasında pek fark yok , sasungun wave1 ve galaxy s modelleri amoled ekran kullanıyo onlara göre renk kalitesi biraz daha düşük -
belki çok bir fark yok ama mesela bir oyun oynarken yada video film izlerken o farkı anlayabiliyoruz -
quote:
ben de samsung galaxy ace düşünüyorum ama kararsızım. renk değeri az geldi gerçi göz farkeder mi bilmem 256.000miş
Yanlışınız var galaxy ace'in renk değeri 16M dir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatal_hand
quote:
Yanlışınız var galaxy ace'in renk değeri 16M dir.
Aynen şimdi onu diyecektim.Yanlış olmasın 16M renk değeri :) -
hadi ya iyi o zaman aşağıda öyle yazıyor ben de onun yalancısıyım
http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2601/samsunggalaxyaces5830/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X