Şimdi Ara

500$ civarı güzel bi pda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben web tasarım ve programcılığı yapıyorum doğal olarakta müşterilerin yanına gidip nasıl bişey istediklerini falan öğreniyorum gelelim esas konuya ben bu görüşmelere giderken yanımda götürebileceğim , internette gezebileceğim , msnimi açabilceğim ve gerekli bbilgileri ve dökümanlarımı okuyabilceğim bi cihaz arıyorum... laptop demeyin çünkü çok büyük ben pda düşünüyorum ekran boyutu kısıtlı olsada galiba benim isteklerimi karşılayacak gibi görünüyor şimdiye kadar laptop veya pda almadım ( ikisinide çok kullanmışlığım olsada ) şimidi 500 $ civarında bi cihaz almayı düşünüyorum ki bunula laptop alınmaz ( güzel bişey ) ama pda ların en özlliklilerinden alınabiliniyor yurt dışından ASUS MYPal A730W modeli sanki benim için uygun gibi gözüktü bide size sorayım dedim sizce bu cihaz benim isteklerimi karşılarmı laptop fazlasıyla karşıylıyo ama fiyat ve boyut olarak bana uymuyo... pda hem küçük hafif ve laptopa oranla ucuz sizin önerebileceğiniz bi PDA varmı 500 $ civarında olann telefonlu bişeye gerekyok bende sx1 var onunla işimi hallediyom

Şimdiden cevaplara teşkkürler

• Asus a730w al. Ben de alicam yurtdisindan. A730 u inceledim inanilmaz bir pda, wi-fi lisini sen düsün. Hp hx4700 de var ama hem daha pahali hem de kamerasi yok. o yüzden asus
  • A730w ALINIR.
  • bence de a730w süper bi tercih olur
  • evt demekki herkez benim gibi düşünüyo
    teşekkürler...
  • eger turkiyeden alacaksan cihazi, asus fiyat olarak en mantikli secim, yurtdisindaki fiyatiyla arasinda cok az fark var, hp fiyatlari acayip pahali adamlar ucmuslar!
    bence wi-fi modeli almak sart degil, param var alirim diyorsan bilemem ama kullanmayacagin ozellige para vermek anlamsiz. benim evde kablosuz ag var, ama pda den internete hic girmiyorum. bilgisayar varken kucucuk alette internete gircem diye ugrasmak salaklik
  • quote:

Orjinalden alıntı: kowalski

eger turkiyeden alacaksan cihazi, asus fiyat olarak en mantikli secim, yurtdisindaki fiyatiyla arasinda cok az fark var, hp fiyatlari acayip pahali adamlar ucmuslar!
    bence wi-fi modeli almak sart degil, param var alirim diyorsan bilemem ama kullanmayacagin ozellige para vermek anlamsiz. benim evde kablosuz ag var, ama pda den internete hic girmiyorum. bilgisayar varken kucucuk alette internete gircem diye ugrasmak salaklik

wi-fi modeli almak şar değil demişsin ama şu haberi okumanı tavsiye ederimhttp://www.winet.telekom.gov.tr/ yakında çoğu yerden kabloz wi-fi ile nete girebilicez şimdi pda yı wi-fi siz alsam bence elimde patlar...

• ben de ayni seyi düsünüyorum. yakinda çogu mekandan kablosuz internete bedava girebilecegiz. almisken wi-fi li bir model alalim da millet kablosuz internetin keyfini sürerken biz yandan üzgün üzgün bakmayalim
  • arkadaslar farkindaysaniz bir sene kadar once taksim de kablosuz internet vardi ama turk telekom bu isi kiviramayinca yok internet kafeler somuruyor felan diye bahane ederek uygulamayi kaldirdi
    cok beklersiniz daha her yerde olacak diye, calistigin sirkette varsa onu bilemem ama bence simdilik gerek yok
    hem cok ihtiyacin varsa cihazda cift genisleme yuvasi var, alirsin bi kart, cekimi de guc tuketimi de daha kuvvetli olur
  • arkadasim a730w nin a730 dan tek farki wi-fi degil ki. a730 da 64 mb ram,64 mb rom var. a730w de 64 mb rom, 128 mb sdram var. almisken daha iyisini ve wi-filisini almak bence daha mantikli. Aralarinda 100 $ fark var. zaten bir cf wi-fi alicisi 90 $. ayrica onu takmak için cf slotunu feda etmek gerek. tasinabilir bir cihazin agirligi çok önemli oldugundan ve ayri bir sekilde takilan alici agirligi arttirdigindan bütünlesik olanini almak daha mantikli.o yüzden a730w
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.