Şimdi Ara

500 ₺ Kadar Hdmi Girişli Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500-550 ₺ arası hdmi girişli monitör almak istiyorum. Laptopta (x550jk) hdmi ve vga girişi var. Kullanım amacım film internet çok yoğun olmamakla beraber oyun oynamak. Öyle ghost v.s takıntım yok yani ms ye takılmam. Zira şu anda kullandığım monitör 9 yıllık. Eşekten inip ferrayiye binmiş gibi bir fark olacak Fiyat anlamında aoc daha uygun gibi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• İlle HDMI girişli almak zorunda değilsiniz. HDMI'dan DVI kablo ile DVI monitörde kullanabilir en az 20 dolar kar edersiniz.
    VP228h 1ms hdmı ve düşük mavi ışık ile göz yormayan monitör.
    VP228TE ise 1MS DVI ve düşük mavi ışık ile göz yormayan monitör.

İkisinden birini alabilirsiniz.
  • Dvi girişi yok yalnız laptopta. Sadece vga ve hdmi var. Vga to hdmi alsam görüntü kalitesi düşer mi ? şurada bir tane dönüştürücü var Ancak o kadar para vereceksem hdmi girişli olan bir monitör alsam daha iyi olmaz mı ?

Edit : 1ms ye çokda gerek yok. Zira ghost v.s ye çok takılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 2 Mart 2016; 11:15:27 >
  • VGA dan HDMI çevirici almayın zaten. aktif çeviricidir sorun çıkarır.

Size notebook'un HDMI'ını DVI yapacak birşey lazım, böylece DVI monitörleri DVI bağlantısı ile kullanabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-disi-dvi-d-erkek-donusturucu-dk-hd-afhdmixmdvi-pm-bs42334
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Hocam DVİ girişi benim laptopta yok yalnız. Söyledim ama gözden kaçtı sanırım.
  • Hocam ben anladım ama size anlatamadım.
    Sizdeki hdmi girişini dvi yapıyor linkini verdiğim çevirici.
    Monitör kablosuna takarsanız hdmi çıkışlı notebooku dvi girişli monitöre bağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkange -- 2 Mart 2016; 12:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi anladım hocam. Kusura bakmayın beynim sulandı monitör bakmaktan. Mazur görün. O zaman dvi girişli de mantıklı söylediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 2 Mart 2016; 12:35:29 >
  • Up güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.