Şimdi Ara

500 Liralık Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr elimdeki eski sistemin HD 4890 ekran kartı yandı. Yerine yeni bir şey almak istiyorum. Fakat anakart ve işlemci eski olduğu için uyumsuzluk olabilir diye endişe ediyorum.

Anakart: ECS A780GM-A
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=892&DetailName=Feature&MenuID=210&LanID=0

İşlemci: AMD Phenom II 940 Black 3.00 GHz

Bu parçalara uygun 500 liralık bir kart önerebilir misiniz?

• sparcle kullanıcısına yanıt
    Öncelikle anakart pcı ex 2 destekli bu standart tüm ekran kartlarına uyar sıkıntısız.
    ama ddr2 ile çalışan ram ve işlemci aldığın ekran kartını tam anlamıyla besleyemez takıp oyun oynayamazmısın oynarsın
    ama ciddi performan kaybı olur. 500 TL'ye alınacak ekran kartları R7 265 veya nvidia 750 ti veya r7 270 veya r7 370 480 ile 550 tl arasında alınabilecek kartlar.
  • evokartal kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Ben de 750ti falan düşünüyordum.Böyle eski bir sistemin darboğaz yapması zaten kaçınılmaz. O yüzden pahalı bişey alıp para israf etmek istemiyorum.

Peki GTX 750TI i hangi markadan önerirsiniz? MSI'ın OC versiyonu hakkında iyi şeyler okumuştum ne dersiniz?

http://www.sanalmarketim.com/msi-n750ti-tf-2gd5oc-gaming-gtx750-ti-2gb-gddr5-128bit-hdmi-16x/p_53562/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcle -- 26 Şubat 2016; 14:32:23 >
  • sparcle kullanıcısına yanıt
    şahsi fikirimi söyleyeyim bugüne kadar asus, msı, powercolor, sapphire, inno 3d markalarının farklı model ekran kartlarını kullandım,
    genellikle hepsinden memnun kaldım marka olarak, linkteki ekran kartı gayet güzel soğutma performansı başarılı oc versiyonu standarttan %5 ve üzeride de olsa
    daha fazla performans sergiler. istersen biraz daha oc yaparak performansını artırırsın bu sana kalmış fiyatıda uygun alınabilir bir kart.
    şimdi bu sistemde üst düzey ekran kartını zaten perfomranslı kullanamazsın.
  • şahsi fikrim, 3 kuruş fazla olsun, garantisi uzun olsun.

Asus(3 sene), Gigabyte(3 sene), eVGA (hangi modeller bilmiyorum), Zotac (2+3 yıl, son tercih)
  • 500 tl'lik bütçeyle alacağın en iyi kart GTX750Ti. Marka olarak MSI öneririm. Çift fanlı soğutması çok iyi ve rahatlıkla OC yapabilirsin. En azından teknik servisi sorunsuz.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
  • o butceye kesinlikle en iyi r7 370 gider. gtx 750tiden daha performansli bir kart. r7 370 2gb almani oneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız sistem. 5000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence pek zorlamaya gerek yok r7 360 da alabilirsin paran cebinde kalır yada zotac gtx750 ti 440 tl civarıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.