Şimdi Ara

500 m2 arsaya müstakil ev yaptırmak ne kadara mâl olur? 2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
17.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada konu açacağına google a ''prefabrik villa'' diye yaz önüne birçok firma çıkacak.
  • Ben fiyat sallamıyorum. 150 bine tabii ki yaptırırsınız. İçinize de siner. Ama içini donatmanın, ince işçiliğin, ekstraların ucu bucağı yok.

Prefabrik evler var. Onlardan da yaptırabilirsiniz illa betonarme olmasına gerek yok. Hem daha da ucuza olur.
  • 200 m^2 alana bir ev dikmek istiyorsan ve tek kat olacaksa malzeme kalitesine göre değişir ama ortalama bir kalite için 200x2000 tlden 400.000 tl eder. Kat çıkacaksan çıktığın katla çarp.
    Metrekaresi 2000-3000 arası değişir öyle hesapla işte kalitesine göre farklılık gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 20 Mayıs 2019; 3:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-500 bin arasina yapilir kabasi ( ne kadar isten anladiginiza ve kaziklandiginiza gore degisir ) , ici icinde sinir yok 10 bine de yaparsaniz 10 milyon tl ye de .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amin inşallah,görsel benzer ama ben köyde yaptırdığım. Evide son çıkan yasandan ruhsat yapı kayıt belgesi aldık
  • Yaptığın yerde emsal ve imar oranı önemli. 500m2 ye 160-200 kullanım alanı biraz zor. İstanbul'da imkansız.

• İnce iş dahil mi buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betonarme 500~

prefabrik 350~

200 bine nereye ne yaptırıyosun sen?

İyi bir firmaya denk gelmek oldukça zor. Öncelikle şu soruyu sor kendine, evi yaptırmak şart mı. Çünkü evi dikiyosun 50~70k arası gideri çıkıyor ekstra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 25 Mayıs 2019; 4:46:43 >
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    500 bin liraya 3 katlı bina dikerim sana.

• 140m2 2 katlı binaya 500den başlayıp 700e kadar istediler ankarada. Acaba nasıl dikeceksin...

Prefabrik yaptırdım. Her gideriyle birlikte 290 bin civarı bir şey tuttu. Su, doğalgaz, yola bakma parası vsvs hepsi içerisinde. Bu olay 2015de oluyor.

Günümüzde aynı evin benzerini yaptırmak için prefabrikçiye başvurdum bi arkadaşımla. Sırf ev maliyetine 285 dedi. Bizim saf ev gideri oysaki 150 bin civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 25 Mayıs 2019; 5:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

140m2 2 katlı binaya 500den başlayıp 700e kadar istediler ankarada. Acaba nasıl dikeceksin...

Prefabrik yaptırdım. Her gideriyle birlikte 290 bin civarı bir şey tuttu. Su, doğalgaz, yola bakma parası vsvs hepsi içerisinde. Bu olay 2015de oluyor.

Günümüzde aynı evin benzerini yaptırmak için prefabrikçiye başvurdum bi arkadaşımla. Sırf ev maliyetine 285 dedi. Bizim saf ev gideri oysaki 150 bin civarındaydı.
    140 m2 iki katlı binayı 500 den başlatıyosa ( ki semt faktörüde önemli) o evi maksimum 250 ye dikmiştir en baba rakam 300 olsun hadi. 20-30 bin lira kâr için o işi kimse yapmaz. 700 binlik lükstür vs, ince işin ucu sınırı yok 1 milyona da yaparım ben sana o evin içini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 25 Mayıs 2019; 5:20:2 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.