< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
5 trilyonmu? 5 trilyona ben 20 katlı 4'er daireli koskoca rezidans dikerim şakamı yapıyosunuz
![]() ![]() |
Sende öyle durmaz ama söyliyim ben
|
az yavaş at hocam
![]() Prefabrik ev yaptır bence belediye masraflarını bilmiyorum, onun dışında 200 bin'e çok güzel yaparsın ![]() |
dandik bir şey istersen 150k falan adam akıllı bir şey istersen 300e dek yolu var dolar al 1 yıl daha bekle inşaatçılar daha da ucuza yapmak zorunda kalacaklar hahahahahahaha
|
İşi bilmeden sallayan arkadaşlara kulak asmayın. Ben daha bu sene 500 m2 arsaya 100 m2 olacak şekilde tek kat ev yaptırdım. Fayans parrkesin mutfak dolabı vs. toplam 73 bin lira masraf ettim. Ev temelli filan betonarme ev. duruma göre önümüzdeki yıllarda 2. bir kat yada geniş bir terasla bir çatı katı yaptırmayı planlıyorun. Hadi bi 30 da çatıya gitse. Ortalama 100bine mis gibi ev çıkıyor ortaya. Öyle kötü bir ev de değil ha. Hadi ış cephe taş kaplama filan yap 150 bine mis gibi villa tipi ev çıkar.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 18 Mayıs 2019; 13:36:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souledge -- 18 Mayıs 2019; 15:5:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 18 Mayıs 2019; 15:17:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |