Bildirim
500 milyon WhatsApp kullanıcısının telefon numarası satışa çıktı: 19 milyonu Türk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir haftadir sira sira dolandiricilardan SMS falan geliyordu. Neden oldugu da belli oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu hacker forumunu nasıl kapatamıyorlar anlamadım
-
daha yeni numara almıştım şimdi korsanların elindemi lol nasıl kontrol edicez oraya kayıtlımı değilmi diye
-
Sadece telefonsa iyi
Rehbere ekleyince kullananlar belli olmuyormu. Adamlarda bütün numarları rehbere ekleyip bakmışlardır. Prefixler belli zaten
çok önemli değil bankalarda satıyor bilgileri ıslak imzan yoksa bişey olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Signal kullanıyorum kafam rahat
Gruplardan araklasam 100 milyon rahat telefon numarası çıkar.
-
Bir cacık olmaz meraklanmayın...
bende signal extra white kullaniyorum :)
Ben de Colgate kullanıyorum bence tadı ve kokusu daha iyi daha güzel parlatıyor.
-
Mark'ın facebook ve metaverseden kayıplarını gidermek için arka kapıdan kullanıcıların cep numaralarını sattığına eminim ama ispatlayamam.
-
WhatsApp boş bir yer. Sırf yakın bireyler aşina diye kullanıyorum. Yoksa çöpün ta kendisi.
oahauhauhaa
-
haveibeenpwned sitesinden sorgulayin hocam
ilk kez numaralarımız satılmıyordur. hergün 2-3 tane arıyor sözleşmeniz bitti fibere geçin diyen engellemekle de usanmıyorlar ardı arkası kesilmiyor.
-
Geçmiş olsun.
-
Diş macunundan değil, şampuandan bahsetmiş hocam. Yanlışın var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben de Colgate kullanıyorum bence tadı ve kokusu daha iyi daha güzel parlatıyor.
|
Mark'ın facebook ve metaverseden kayıplarını gidermek için arka kapıdan kullanıcıların cep numaralarını sattığına eminim ama ispatlayamam.
|
bende signal extra white kullaniyorum :)
|
Signal kullanıyorum kafam rahat
|
Bir cacık olmaz meraklanmayın...
|
Bir haftadir sira sira dolandiricilardan SMS falan geliyordu. Neden oldugu da belli oldu.
|
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme linki
- instagram hesabım çalındı
- iphone instagram önbellek temizleme
- instagram abonelere özel görme
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X