inanılmaz birşey bu.. biraz daha ucuz olsa alacaktım.. herhalde 1 km'ye kadar kapsama rahatlıkla sağlar
Wi-Fi çıktı diye bir haber çıksa hiç şaşırmam
o yandaki delik ne, power girişi mi? usb' den power girişini nasıl besleriz, bir de buna bakmak lazım.
ucu n-connector anten soketi. garantiyi bozmadan laptopa baglamak biraz zor. ancak anten cikisli bi usb wireless adaptore baglanir. onlarinda hepsi sma soketli. bunu laptopla pratik bi sekilde kullanmak pekde mumkun gozukmuyor
sanki dc girişi o yandaki bir de adaptör mü kullanıyor bu icat?
bu verdiğin bir amplifier.yani tek başına bir anten değil.o kutunun içinde yükseltici devreler var.yandaki delik ise güç girişi.
Güzel anten de 1 km çekmez gibi geldi bana.
bildiğimiz 90lık çanak antene takmak üzere üretilmiş antenler varmış. antene takınca 28 desibellik güce ulaşıyomuş. kendisi 10 desibellik bi şi. bunun ücreti ne kadar bilmiyorum ama o daha ekonomik olabilir.
n connector donusturucu tak. guc kaynagi ayarla (adaptorden olursa bastan kayip usb den halletmek lazim). sma soketli usb bul yada laptopa garantiyi bozma riskini alarak sma soket ekle sonra adaptoru tak.
laptopda pratik bi sekilde kullanamazsin. cok zorlama olur.
sabit antende kullandikdan sonra bi espirisi yok. piyasada boyutlari bundan birazcik buyuk bir suru kaliteli amfi var.
pratik cozum olarak ubiquiti 300-400mw gucunde pcmcia ve mini pci cok kaliteli wireless adaptorlari var. laptopa taktinmi istedigini alirsin. pcmcia modeli 4db antenle geliyor harici anten girisli.
Notebook'a bağlamak biraz zor olacak gibi.
usb 2.0 to n-connector çevirici lazım bize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme