Şimdi Ara

500 SEAGATE 7200,11 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddiski yeni aldım yeni model hardiski ilk defa kullanıorum 500 gb seagate 7200,11 32mb war elimde ama katır katır sesler biraz fazla gelior sanki normal mi bu?

• Hard diskte sorun olduğunu düşünüyorsan eğer HD Tune yazılımıyla HDD'ye hata taraması yap ve HDD'nin durumuna bak eğer hiçbir sorun gözükmüyorsa Seagate'in kenine has olan sesi çıkıyordur benim 320GB'lık Seagate'te traktör gibi ama bu sorun yeni seri Seagate'lerde çözülmeye başlandı. Örneğin ST3250410AS modelinde ses problemi yaşayan daha hiç duymadım.
  • bende kullanıyorum o harddiski ve hic ses problemi yasamıyorum. Hd tam oturmamıs olabilir, kasa ile titresim yapabilir. kontrol et istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mez

bende kullanıyorum o harddiski ve hic ses problemi yasamıyorum. Hd tam oturmamıs olabilir, kasa ile titresim yapabilir. kontrol et istersen.

bende yeni aldım ve bir problem yok. kasayı kontrol et olmadı servise götür
  • YnS.0nline arkadaşım aynı sesler bendeki hdd den de geliyor seninki ile ayno model 500 lük 32 cachli seagate bende seslerden rahatsızım ama diger arkadaşlar ses gelmedigini söyledigine göre bende garantiye gönderecegim hdd yi
  • pc ilk calıştıgın cırt diye bises geliyo ondan sonra ses mes duymuyorum acıcakcası birtek fan sesi var okumda yazmada ses yok ve tayvan malı bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Hard diskte sorun olduğunu düşünüyorsan eğer HD Tune yazılımıyla HDD'ye hata taraması yap ve HDD'nin durumuna bak eğer hiçbir sorun gözükmüyorsa Seagate'in kenine has olan sesi çıkıyordur benim 320GB'lık Seagate'te traktör gibi ama bu sorun yeni seri Seagate'lerde çözülmeye başlandı. Örneğin ST3250410AS modelinde ses problemi yaşayan daha hiç duymadım.

benim seagate HDD 80GB 4 Yıllık , bir gün bile arıza çıkarmadı , çıkardığı seste o kadar düşük ki , sesini duyabilmek için hiç bir fanın çalışmaması lazım ve kulağınızı HDD e yakınlaştırmanız lazım , ki ancak duyabilesiniz.
  • Sesli çalışan harddiskin arkasına bakar mısınız motorun yalıtım yapışkanı ne renk pembe motor ses çıkarmaz diye birşey vardı ama... benim 6 aylık seagate kafa atmaya başladı dün gönderdim servise... onun dılında hep seagate kullandım sorun çıkarmadılar başka... birde normal diyebilirim o sese... Gerçi aşıldı o ses sorunu ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.