Şimdi Ara

500 tl civarı fotoğraf makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler. Yaklaşan söz, kına, düğün ve sonrasındaki tatil sırasında gece çekimleride dahil bize güzel sonuçlar vericek bi makine arıyorum. Malum harcamalardan dolayı bütcemde kısıtlı. Sıfır veya 2. el tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Sony a3000 alınabilir 600 lira civarında , video konusunda da oldukça iyi .
  • 450d alınabilir.
  • Teşekkürler arkadaşlar iki cihazda bakıcam fakat cavalier hocam bahsettiğiniz makinayı video içinmi tavsiye ettiniz ben çok video çekmeyi düşünmüyorum. Daha çok fotoğraf için kullanıcam makineyi. Ayrıca başka tavsiyeleride bekliyorum aynasız, aynalı, profesyonel yada yarı profesyonel her türlü öneriye açığım benim için bu süreçte önemli anılarımızı guzel bir şekilde ölümsüzleştirsin yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermac20

Teşekkürler arkadaşlar iki cihazda bakıcam fakat cavalier hocam bahsettiğiniz makinayı video içinmi tavsiye ettiniz ben çok video çekmeyi düşünmüyorum. Daha çok fotoğraf için kullanıcam makineyi. Ayrıca başka tavsiyeleride bekliyorum aynasız, aynalı, profesyonel yada yarı profesyonel her türlü öneriye açığım benim için bu süreçte önemli anılarımızı guzel bir şekilde ölümsüzleştirsin yeterli

Video konusunda iyi derken bu fiyatlarda alabileceğiniz canon , nikon dslr makinelere göre daha iyi demek istedim , üzerinde aps-c boyutlarda sensör var . 20mp yepyeni bir sensör , hızlı odaklanma , düşük ışıkta iyi iso başarımı gibi güzel avantajları mevcut . Cihaz aynasız ancak biraz daha dslr görünümlü , hafif , taşınabilir boyutlarda . Bu fiyat seviyesinde alınabilecek en güncel en mantıklı tercihlerden birisi bana göre .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.