|
500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları) (6. sayfa)
-
-
Aman devlet görmesin, vergi ister. Bir de vites kutusu/kolu ve gaz, fren, debriyaj yaparsanız tadından yenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Ocak 2021; 16:23:39 > -
Şuan vergi müfettişleri bu konuyu okuyor🤣Jet hızıyla meclisten gelecek haberi bekliyorum😅 -
pmden mesaj attım yardımcı olurmusun rica etsem
-
Hocam gördüm mesajınızı dönücem size. -
Emeğine eline sağlık lazım olursa direk oturup senin projenden yapacağım hazır almaktansa yapmak uğraşmak çok daha güzel bilgi ve deneyim ediniliyor seviyorum -
Hocam harika olmuş. Bütün cihazlarım ve hesaplarımdan beğenip çıkan reklamları izleyeceğim.
İnşallah daha güzel projelerde gene burada buluşuruz hocam. Sağlıcakla Kalın. Allaha emanet olun.
-
Elinize sağlık hocam cidden güzel olmuş.
Satmak isteseniz kaç lira fiyat biçersiniz ?
Bence bunu bir iş haline getirebilirsiniz gidip 4300-4500 tl vermek zaten çok zor ve cidden sizin işçiliğiniz çok hoşuma gitti.
-
Tebrik ederim. Destekliyorum.
-
Ülke kimyager ve mühendislere doluyor maşallah -
Hocam kablo bağlantı noktalarını detaylı olarak atabilir misiniz? -
Uzun zamandır direksiyon almak istiyordum ama rezalet Snoppyler bile 500 civarlarında satılınca insanın ister istemez hevesi kaçıyordu tabi. Thrustmaster Fanatec falan zaten malesef hayal ama 500 liraya (gene pahalı tabi de ne yapacaksın) baya iyi gözüküyor alet. Bir ara oturup planlıyorum bakalım
Eline sağlık hocam kolay gelsin
-
@Hilal Bıyıklı Bozkurt @redali Teşekkürler destek için :)
@LunaSol Hocam satış yapabilmek kolay ama onun için teknik destek sağlamak mesele bide maddi kaynak gerekiyor.İnanın bana kafamdaki asıl projeyi yapamadım hala duruyor.Aliminyumdan yapıcaktım çokta güzel olacaktı ama maliyeti zorladığından ve işsiz kaldığımdan dolayı yapamadım :) Ama mutlaka yapacağım.Bu işten para kazanmayı hiç düşünmedim herkese faydam dokunsun istedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTVTebrik ederim. Destekliyorum.
Teşekkür ederim ayrıyetten youtube kanalınızdan paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırdığınız için minnettarım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
Hocam kablo bağlantı noktalarını detaylı olarak atabilir misiniz?Hocam paylaştım konuda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chalrie KeleyUzun zamandır direksiyon almak istiyordum ama rezalet Snoppyler bile 500 civarlarında satılınca insanın ister istemez hevesi kaçıyordu tabi. Thrustmaster Fanatec falan zaten malesef hayal ama 500 liraya (gene pahalı tabi de ne yapacaksın) baya iyi gözüküyor alet. Bir ara oturup planlıyorum bakalım
Eline sağlık hocam kolay gelsin
Hocam daha ucuza da maledilebilir lakin her şey motorda bitiyor motor ne kadar ucuz olursa o kadar maliyet düşer.Motora 180 tl verdim hemde ucuz buldum yani normalde 300 500 arası satıyorlar güç kaynağına da 180 verdim fiyatı yükselten bunlar sadece.
-
On numara is yapmışsın hocam takipteyiz 😉 -
Çocukluktan beri içimde uktedir şu direksiyon setleri, tam alacak yaşa geldim dedim onda da pandemisidir, sektörün bitmesidir, işsiz mezunluktur, 4kya yakın fiyatlardır yine alamadık. Fakat şu konuyu görünce gerçekten bir yeter çektim ben de yapacağım 1 ay sürsün 2 ay sürsün hadi bakalım
-
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.Güzel de aktarmışsınız bilgileri. Yazılım konusunda, gömülü yazılım mühendisi olarak çalışan arkadaşlarım mevcut.Eğer destek vereceğimiz birşey olursa katkıda bulunmak isteriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X