Şimdi Ara

500 tl Titan X için Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir PC toplamayı düşünüyorum ancak hangi monitörü alacağıma karar veremedim. Bilgisayara koyacağım ekran kartı titan X. Monitör için 500 tl bütçem var. Bu fiyata genellikle 1920x1080 monitörler oluyor ancak belki bildiğiniz 2560x1600 monitörler vardır bu fiyata. Cevap verirseniz sevinirim.

• Titan x kullanıpta 2k 4k monitör fiyatı ayırmamak nedir? 500 tlye full hd bile iyilerini bulamazsın. Dolar bu kadar yüksekken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya titan x için monitör yok. Ona ya 2k yada 144hz bir monitör alman lazım.
  • iphone alıp 10 liralık kap kullanmaya benzer..
  • 980ti ve 144hz bir monitör almalısın. Titan X alırda 500tllik monitör alırsan sana kargalar bile güler.

• Titan X i bir tanıdık yoluyla Amerika'dan getireceğim o yüzden fiyat aynı olacak. Şimdi yinede 980 TI mı almalıyım ?

• asusun 980 ti sini alırsan hem soğutma performansı iyi hemde oc li geliyor mhz ve bellek hızı yüksek oluyor geriye kalan paraylada istediğin monitörü alırsın titan x almaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 9 Ocak 2016; 14:58:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500TL monitörün harcı değildi titanx,bencede 980 ti alıp+144hzlik iyisinden bir monitör almalısın.
  • Zaten bilgisayarı yazın başında toplayacağım belki yeni ekran kartları çıkar ikisinide almam , cevabın için teşekkürler.

• 4000 lira ustu ekran karti ama monitor butcesi 500 tl mi ?? Biraz akilli sistem toplayin be kardesim...

O ekran kartindan keyif almak istiyosan g-syng li bi monitor bak bari en azindan.

• ghost41 kullanıcısına yanıt
    Dediğin monitörler kaç tl civarı ?

• Dostum g-sync monitor suan en iyisi asus un modelleri. Onlardan bir tanede ben almaya calisiyorum. Asus PG278Q modeli cok iyi ama sifir fiyati 3.000 tl civarinda.

• 500 liraya titan x için monitör yok. Ona ya 2k yada 144hz bir monitör alman lazım.
  • hdmi to h2o bağlantısı sayesinde su gibi berrak görüntü alabilirsiniz. Buna uyumlu bir görüntü girişi olan monitör alın kesinlikle. Yazın alacağınız için serinletir de.( En sağlıklı sonucu bakır tesisatta alırsınız. )

• o gpu 2k 144 hz gaming monitörlerde kullanılmıycaksa parayı çöpe atmaşsın gereksiz masraf
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Böyle bir monitör tavsiyesi verir misin ?

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki arkadaşların teki vermişti zaten ama o dediğim tip monitörler 3000tl civarlarında titan x i eğer 500 tl lik 60 hz 1080p monitörlerde kullancaksanız iade edebiliyorsanız edin çünkü çok fuzuli olcak titan x sizin için
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    500liralik monitöre gtx 960 bile fazla gtx 950tak kullan .sen ferrari motorum var bunu bir haci murata takabilirmiyim diye soruyorsun
    Takarsinda 60fps üstü göremiycen için neden okadar boş yere masraf?.oyunlarda bolbol tearing yaşarsin onu satip 960 al en kötüsünden 500monitörle kullan artan parayida bir ihtiyacinda kullanırsın yada gtx 970 +1000liralik monitör felan yaparsin
    yada benim yaptiğim gibi yap titan X sat r9 290 + freesync 2k 144hertz 1ms monitörle titan X 500liralik monitörden alicağin keyfin 10katını alırsın
    Altta incelem bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_116142109//tm.htm#116142109

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

500liralik monitöre gtx 960 bile fazla gtx 950tak kullan .sen ferrari motorum var bunu bir haci murata takabilirmiyim diye soruyorsun
    Takarsinda 60fps üstü göremiycen için neden okadar boş yere masraf?.oyunlarda bolbol tearing yaşarsin onu satip 960 al en kötüsünden 500monitörle kullan artan parayida bir ihtiyacinda kullanırsın yada gtx 970 +1000liralik monitör felan yaparsin
    yada benim yaptiğim gibi yap titan X sat r9 290 + freesync 2k 144hertz 1ms monitörle titan X 500liralik monitörden alicağin keyfin 10katını alırsın
    Altta incelem bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_116142109//tm.htm#116142109

Hocam titan x zaten elimde değil bilgisayarı yazın toplayacağım o zamanda amazondan titan x getirtmeyi düşünüyordum. Şu anda vazgeçtim zaten böyle birşey almaktan. 2500 tl civarında bütçem arttı. Şy andan 3800 tl civarına çift 980 ti alıp 2500 tl'ye bir 2k 144 hz monitör almayı planlıyorum.

• yurtdisindan mi gelecek 980tiler de ? Bence yurtdisindan getirtme imkanin varsa monitorude ordan getirtmen en iyisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.