Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
131.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:34:49 >
  • Dalga falanmı geçiyorsun milletle 500 tl ile mw3 high ... rüyanda bile olasılık
  • FX 6100 ile titan kullanan arkadaşı buldum sonunda
  • malicalik13 kullanıcısına yanıt
    kim hocam merak ettim ._.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

kim hocam merak ettim ._.

Konu sahibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni hiç unutmicam kıvanch.... beni bu anakarta ve işlemciye mahkum ettin kayboldun
  • Bütçem bu kadar. Toplayım mı aynısını ? yoksa var mı yeni bişeyler
  • toplama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

toplama.

Niçin hocam?
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    sistem komple sıfır değil ve oyun performansı alınamaz. yerine 2030 işlemci ya da g3220 sistem toplanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEDONANIM

UYARI : Üst konu olmasını isteyen arkadaşlar varsa. konuyu 500-1000 tl arası Ucuz F/P sistemler diye değiştirip üst konu yapalım diyorum ben. Düşük bütçeli herkese yardımcı oluruz böylece. konu yönetimi + sizlerin isterklerinizi belirtmenizle olacaktır tabi :)

500 TL ye

4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME )

--En Düşük bütçe ile maksimum performans--

Geçen gün aldığım 500 tllik sistem :=)

sistem yorumlarında ucuza oyun pc si isteyenler görüyorum. ben de kendime az önce topladım.bakın 510 tl ye aldığım orta düzey oyunda oynatabilen 4 çekirdekli ve HD 6550 içeren sistem bu:

İŞLEMCİ : AMD LIANO A8 X4 3870 QUAD CORE 3.0 GHZ 4MB VGA FM1 BLACK EDITION (220 tl) (SIFIR)

EKRAN KARTI : AMD HD 6550 AMD LIANO A8 X4 3870 işlemcisinin içinde gelmektedir ( bedava yani ) (SIFIR)

ANAKART : ASUS F1A55-M LX PLUS DDR3 SES+GLAN AMD SOKET FM1 ( 112 tl ) (SIFIR)

RAM: OEM 4GB 1333MHZ DDR3 PC RAM TEK MODÜL ( 32 tl ) (SIFIR)

KASA: EVEREST 733K PEAK 12CM FANLi PIANO BLACK ATX KASA ( 60 tl) (SIFIR)

PSU: Xigmatek 500 watt PSU( Evde vardı ) ( PSU su olmayanlara da almalarına gerek olmadığını bu sistemi everestin kendi psu su rahat rahat kaldırdığını söyleyebilirim. sonuçta amd az enerji harcıyor ve de ekran kartı da dahil olduğundan sistem maksimum 150 filan harcar. everestte de 250 watt var. kendi psumu takmadan denedim canavar gibi çalışıyo, yetiyo da artıyo bile)

250 gb HDD ve DVD-RW : 80 tl ye ikisini birden 2. el olarak aldım :) (80 tl) (2.el)

Toplam verdiğim para kargo dahil: 510 TL arkadaşlar.

bu sistemde oynanan oyunlardan bi kaç örnek :

orta düzey oyun performansı için çok çok iyi bi kart var işlemci ile beraber içinde .. yani bu fiyata alınabilecek en iyi oyun bilgisayarı bu. ve de ilerde crossfire yapma şansı sunuyo ucuz kartlarla. yani bi 100 tl daha verip ilerde hd 6850 performansına ulaşabiliyosun crossfire ile. şu anda kendi içinde 6550 ekran kartı var ve çoğu oyunu orta ve yüksek ayarda rahatlıkla çalıştırabiliyo. ultra çalıştırdığı oyunlarda var tabi ama onlar sınırlı. onun için orta ve yükseğe yakın ayarlarda full hd oyun oynamak istiyorsanız gayet alabilitesi yüksek bi işlemci + gpu. düşünsenize toplam 220 tl ye sunuyor bu performansı. siz 220 tl ye 4 çekirdekli 4000 mhz ye varan işlemci + 1 ekran kartı almaya çalışın bakalım kaç lira tutacak ayrıca ekran kartı 3 kat performansta overclock olabiliyor ve 960 mzh de çalışabiliyor. bakın bi ultra ayarda oyun:

Sonuç olarak 510 tl ye 6 parça ,4'ü sıfır ki en önemli parçaları sıfır alırım hep ve de 2 si sadece dvd rom ve hdd 2. el olan 4 çekirdekli ve de içerisinde HD 6550 ile gelen ve de videolardan da görebileceğiniz üzere çoğu oyunu orta ve hatta yüksek ayarlarda canavar gibi açan bi sistem. bu paraya başka bi sistem toplamanız çok zor. Ha hepsini 2.el alırım derseniz o bile zor :)

bu arada ben sistemiwww.ucuzuburada.com vewww.hiperucuz.com sitelerinden topladım. ikisi de güvenilirdir. :) tavsiye ederim 1 günde geldi parçalar :)

isteyenler everest kasayı değiştirip Aerocool VS-3 de alabilirler üzerine 40 tl daha koyup ( everest de gayet iyi gerek yok aslında) yani 550 tl ye taş gibi bi sistemleri olur :)

SİSTEMDEN ALDIĞIM SS'LER

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

işlemciyi 3600 mhz ye overclock ettim 112 tllik anakart ile

bu da ekran kartı :

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

YENİ SS'ler GELDİ sistemden:

İsterseniz sadece 120 tl daha verip crossfire yaparak ( içindeki 6650 + 6670 ekran kartı ile ) 300-350 tllik ATI HD6850 performansına ulaşabilirsiniz. İşte 6670 ile crossfire yapılmış hali sistemin:

BF3 64 kişilik online haritada hem de:

Bu da 6670 crossfire ile diğer bi oyun:

Sistemi alan arkadaşlara tavsiyeler:

1- ram'i 8 gb yapın

2- bios güncellemesi yapınca çıkacak olan GPU BOOST tan ekran kartını 600 mhz den 847 mhz ye çıkarın

3- azcık bir watt arttırrarak 3000 mhz olan işlemci hızını 3400-3500 seviyelerine overclock edin.

ondan sonra oyunlara bi daha girin ve sıfır takılma ile oynayın
    bu ayarlar size 3 kat hız ve akıcılık sağlayacaktır.

PC KENDİNİZ TOPLAMAK İÇİN 7 ADIM

Evet parçaları kendiniz alıp toplamak için gerekli adımlar:

1- Önce işlemciyi takacaksın anakarta. sonra üstüne soğutucusunu bu videodaki gibi.

2- Sonra anakartı kasaya takacaksın vidalıyacaksın kasanın ve anakartın vida girişleri filan vs hepsi kitapçığında yazar kasanın. (onun da videoları var bulursam atarım.)

3- Rami slotlardan birine takacaksın

4- Hdd yi ve dvd yi kasaya takıp, anakartın içinde gelen 2 adet sata kablosu ile anakartın sata girişlerine bağlayacaksın. ayrıca güç kaynağından çıkan (yassı) sata kablolarının birini hdd ye , birini de dvd ye takacaksın.

5- Kasanın power,reset, hdd led, power led kablolarını anakartın üzerindeki doğru yerlerine takacaksın. kitapçığından yardım alabilirsin anakartın bu aşamada.

6- Anakarta USB ve AUDIO (ses) kablolarını da takacaksın kasanın.

7- Windows 7 64 bit cd sini pc açılırken takacaksın ve biosa girip cd/dvd den başlat seçeneği( boot sıralaması) ilk sıradamı kontrol edeceksin. değilse dvd yi ilk sıraya alacaksın ve adımları izleyip windowsu da kurup sisteminin keyfine bakacaksın

TÜM OLAY BU :))

HATTA VİDEO'su da BU:

bu videoda tek fark termal macunu kendisi bi daha sürüyor. siz yapmayacaksınız soğutucu üstünde gelen yeterli çünkü. Videoyu kesinlikle izleyin

SİSTEME OVERCLOCK YAPACAKLARA STABİLİTE ve DONMALAR için ÇÖZÜMLER:

1- CPU OFFSET VOLTAGE 1.5 v olsun

2- LLC (Load line calibration) - ENABLED

3- Apu Spread Speactrum - ENABLED

4- AP1.2V = 1.250 V olsun

5- ramleri default hızında çalıştırın.

Hocam hangi siteden topladınız link alabilirmiyim bulamadım internette

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Elinde 570 tl olan biri bu sistemi yapmalı mı? Yoksa bu paraya daha iyisi yapılabilir mi?

Ek alternatif intel var oda harici ekran kartı olmaz. Tek alternatif 2.el olur

• Bu sistem her oyunu med.da oynatır mı diyorsunuz

• Kaç senelik konu huzunlendim vallahi ilk takipcilerindendim.

Edit. Sistem artik alinmaz arkadaslar yeni nesillerden daha iyi bir sistem toplanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GromLenn XL -- 23 Temmuz 2014; 23:56:25 >
  • Arkadaşın sistemine benzer güncel sistem isteyenler için bir sistem dizeyim.Kasanız ve harddiskiniz olduğunu varsayarak yazdım.

İŞLEMCİ : http://www.webdenal.com/amd-a8-7600_719391.html 335 TL

ANAKART : http://www.vatanbilgisayar.com/msi-a58m-e33-amd-fm2-a58-ddr3-2133mhz-oc-vgahdmi-anakart.html?srt=UP#ozellikler 132 TL

RAM: http://www.webdenal.com/kingston-hx318c10fw-8_714721.html?gclid=CNXiotCM1sUCFQoKwwodzD8AUA 190 TL

GÜÇ KAYNAĞI :http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi.html?srt=UP 138 TL

Kasanın kalitesinden ödün vermeden 795 TL ye 720p gta 5 30fps medium ayarlarda oynarsınız.

Bütçesi dahada düşük olanlar ram i 4gb en az 1600 mhz, güç kaynağını 350wat ucuz bir marka alarak fiyatı 620 tl ye kadar çekebilir.

İpucu:Apu sistemlerde ramlerin mhz si ne kadar yüksekse o kadar performans alırsınız

İleride r7 240 yada r7 250 alırsanız dual graphics yaparak gta 5 i 30-40 fps high da oynarsınız.
    Youtube da dual graphics ile ilgili bir sürü video mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 23 Mayıs 2015; 1:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

600 tl var cok fazla para harcamak istemiyorum sadece eski bilgisayar onun kasasini kullanarsk sizin verdiginiz sistemi toplayabilirmiyim Fifa 15 sorunsuz acarmi

Evet sorunsuz açar ama hangi ayarlada açar bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.