Şimdi Ara

500 Tl'ye Kadar Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 Tl'ye kadar bütçe ayırdım aklımda
    http://urun.n11.com/kulaklik/audio-technica-ath-cks99-kulakici-kulaklik-P37864009?cid=601002&gclid=CKLoy9SexMgCFSkGwwodELUP1Q
    Audio Technica CKS99 model kulaklık var.Yanlız sıkıntım Sennheiser Cx300II'den sonra bass'ı beni tatmin eder mi ? Ayrıca bu linkteki ürün orjinal mi ? Benim istedigim kulaklıkta bassı hiddedip aynı zamanda uğultu olmasını istememem yani temiz bi sahne arıyorum.İlla bu kulaklık olcak diye bir şart yok.Türkiye içinde temin edebileceğim bir kulaklıkta olabilir.Önerilere açığım.
    Bana bu konuda yardımcı olcak forum arkadaslarıma simdiden teşekkür etmek istiyorum.

• berdust80 B kullanıcısına yanıt
    bu kulaklıklarda orjinal getirdiğine emin olduğumuz kaynaklar yüksek fiyatlar koyuyorlar kimse de almıyor alan da oturup ucuza satılanlarla kıyaslamakla uğraşmaz. accessoryjack ve cdjapan denilen sitelere bir güven var ama sonuçta kutulu satmak dışında birşey vaadettileri söylenilemez ki kutulu kutusuz meselesi de çok mühim değil zira aliexpress ve ebay'de ucuza satanlar da birkaç dolar karşılığında kutusuyla gönderebiliyor, ben daha geçen cks99'u kutulu aldım 20 küsür dolara. üstelik kutusuz aldıklarım sorunsuz olmasına rağmen, bu hem görsel sorunlu çıktı hem birkaç gün sonra eyvallah dedi şimdi yenisini bekliyorum.

kısacası ne orjinal ne orjinal değil tam belirsiz. ayrıca şöyle gerçekler var, bir kere bu ucuz satılanlar orjinal değil mi yoksa düşük karla veya çin'deki karışık piyasa koşulları dolayısıyla bir çeşit farklı üretim yapılıp doğrudan mı ulaştırılıyor ne iştir tam belli değil. bunun yanında orjinal olunca muhteşem, sahte olunca berbat diye de bir kural yok zira çin'de tecrübesiz de olsa bir şekilde ürün üretebilmeyi öğrenmiş firmalar ortaya çıktı dolayısıyla çok kötü sahteler de var ama kaliteli sahte diye bir konu da var sonuçta.

bunlarla beraber real world örneklere dönersek mesela ben elmasepetinden alınmış ckf500 ve ckf303 kullandım ayrıca accessoryjack'ten alınmış ckm500 kullandım, aliexpress'ten aldığım ucuz cks'ler bunlardan çok daha iyi. işin püf noktası burası zaten, yani sahteyse sahte sen işine baksana durumu ortaya çıkıyor. o linkte gördüğün 300 liralık ürün muhtemelen aynı ürün aynı değilse de ağzıyla kuş mu tutacak ne kadar daha iyi olabilir bu elimizdekilerden ? dolayısıyla bence boşuna para harcarsın zaten o satıcı ne satıyor nerden temin etmiş bilmiyoruz.

cks99'un bası cx 300-II'ye göre farkedilir derecede zayıftır ancak geniş akustik dolayısıyla baslar daha ayrık ve büyük dolayısıyla his zevki olarak daha iyidir ama şiddet zayıflığını hissedersin. bas için cks77 daha uygundur. aliexpress'te cks77 15-16 dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdust80

kulaklıkta bassı hiddedip aynı zamanda uğultu olmasını istememem yani temiz bi sahne arıyorum

bas uğultusu dediğin muhtemelen 125 ve 250hz distorsiyonudur. bazı kulaklıklarda 500hz de sorun yapıyor, cks55 ve ep 660, koss plug bunlara örnekler... equalizer ayarından bu değerleri düşürürsen sorun düzelicektir.
  • Cok tesekkur ederim onerileri degerlendirecem iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dolby home theater v4 program var ve dediğiniz equalizer ayarı bu bölge oluyor sanırım.
     500 Tl'ye Kadar Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 18 Ekim 2015; 22:43:36 >
  • berdust80 B kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.