Şimdi Ara

500 TL ye kadar telefon tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 TL bütçem var.Bu fiyata kadar en iyi telefon hangisidir,siz ne önerirsiniz?Kamera benim için çok önemli.Kafayı yemek üzereyim telefon seçme konusundabilgili arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!!!

• n82 2.el derim hocam gayet süper bi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngel

n82 2.el derim hocam gayet süper bi cihaz
    Yada ikinci el n95 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Yada ikinci el n95 de olabilir

Alıntıları Göster
    Biraz para daha verebilirsen 600 civarı n79 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 28 Nisan 2009; 21:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Alıntıları Göster
    Aynen hocam kizak cok hosuma gidiyor dersen n95 süper olur vede 400 civari 2.elleri 100 cebe kalir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Alıntıları Göster
    kamera açısından sony ericsson k850i bulabilirsen güzel bir cihaz xenon flaşlı kamerası çok iyi bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

kamera açısından sony ericsson k850i bulabilirsen güzel bir cihaz xenon flaşlı kamerası çok iyi bir cihaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

Aynen söylendiği gibi. Ama sıfırını bulmak zor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Katılıyorum, güzel bir tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Katılıyorum, güzel bir tercih olur.

Alıntıları Göster
    Kredi kartına taksitle alacağım için sıfır düşünüyorum arkadaşlar 2.elde taksit imkanı pek yok.Dediğiniz gibi bende eski bir S.E kullanıcısı olarak K850i favorim amasıfırı yok piyasada.internette bir sitede var 599 TL ve 12 taksitli fiyatı 750TL diyo uçmuşlar resmen sömürü buLG ler nasıl peki arkadaşlar kamera merckleri iyi diye duydum ama onlarında dizaynı pek iyi değl?

• quote:

Orijinalden alıntı: MahmutSefa

Kredi kartına taksitle alacağım için sıfır düşünüyorum arkadaşlar 2.elde taksit imkanı pek yok.Dediğiniz gibi bende eski bir S.E kullanıcısı olarak K850i favorim amasıfırı yok piyasada.internette bir sitede var 599 TL ve 12 taksitli fiyatı 750TL diyo uçmuşlar resmen sömürü buLG ler nasıl peki arkadaşlar kamera merckleri iyi diye duydum ama onlarında dizaynı pek iyi değl?

Alıntıları Göster
    Lg'lere bulaşma güvendiğin bir yer varsa 2. el N95 8GB veya N82 al bunun dışında düz N95'de işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Lg'lere bulaşma güvendiğin bir yer varsa 2. el N95 8GB veya N82 al bunun dışında düz N95'de işini görür.

Alıntıları Göster
    İkinci el istemiyorsan, önceliğin de kamera ise Sony Ericsson C510'a bakmanı öneririm. Fiyatı 499 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubruquis

İkinci el istemiyorsan, önceliğin de kamera ise Sony Ericsson C510'a bakmanı öneririm. Fiyatı 499 TL.

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlarbugün TEKNOSA dan 500 TL ya K810i aldım ellerindeki son ürünmüş

• quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlarbugün TEKNOSA dan 500 TL ya K810i aldım ellerindeki son ürünmüş

Alıntıları Göster
    K810i'ye 500 TL fazla değil mi? En son 400 TL civarında olması lazımdı.. Belkide yanlış hatırlıyorumdur..

• quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

K810i'ye 500 TL fazla değil mi? En son 400 TL civarında olması lazımdı.. Belkide yanlış hatırlıyorumdur..

Alıntıları Göster
    piyasada nerdeyse hiçbir sitede yok sanırım ya da varsa ben bulamadım.telefoncuları da gezmedim.Biraz eksik biraz fazla telefonu aldım S.E ye dönüşyaptım yeniden
  • quote:

piyasada nerdeyse hiçbir sitede yok sanırım ya da varsa ben bulamadım.telefoncuları da gezmedim.Biraz eksik biraz fazla telefonu aldım S.E ye dönüşyaptım yeniden

Alıntıları Göster
    kesinlikle iyi tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

kesinlikle iyi tercih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

kesinlikle iyi tercih

teşekkür ederim dostum.piyasadaki tüm markaların tüm yeni modellerini deneme şansım oldu fakat hiç biri S.E nin K serisinin yerini tutamaz

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MahmutSefa

Hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AtaJames

quote:

Orjinalden alıntı: MahmutSefa

Hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    sağolasın hocam

• quote:

sağolasın hocam

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.
  • quote:

sağolasın hocam

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba

Nokia 6220c 'ye bir bak.

edit: satın almışsın galiba, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 1 Mayıs 2009; 23:51:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.