Şimdi Ara

500 Tlye kadar araç içi multimedia tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. aracıma navigasyon içeren usb dvd oynatıcı vs taktırmaya karar verdim hepsiburadaya baktım birkaç seçenek var,fakat bu fiyata alacağım cihazlar kaliteli olur mu ? .Ses çıkışları nasıldır ?Aracın ses sistemi iyi olduktan sonra güzel ses çıkısı verebilirler mi ?yani aracımın orjinal teybi kadar güzel ses cıkısı alabilir miyim ?birkaç link atıyorum.bunların navigasyon çekim gücü nasıldır tavsiye edeceginiz baska marka var mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-nx-201y-2-din-arac-navigasyon-ve-multimedya-sistemi/productDetails.aspx?productId=otdelnx201y&categoryId=60001687

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-nx-206-y-arac-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-harici-tv-alicisi-ve-anteni-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otdelnx206y&categoryId=60001687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 19 Mart 2015; 11:45:40 >

• bi yardım arkadaşlar napıcam kararsız kaldım
  • Merhaba ben Nx 201 y modeli ürünü bir önceki aracımda kullandım ve çok memnun kaldım , o nedenle cuma günü yeni aracım içinde sipariş verdim, dün geldi ve hafta içi montajını yaptıracağım.
  • Merak ettiğiniz bir husus varsa bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım ? (İki modede yaklaşık olarak birbirinin aynısı sadece Nx 201y modeli decksiz )
  • Henüz satın almadıysanız eğer gittigidiyorda ve n11 de fiyatlar daha uygun
  • Aldınız mı ürün hangisini aldınız memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldınız mı ürün hangisini aldınız memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.