Şimdi Ara

500 watt everest power supply beni kurtarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba dh forum üyeleri bir sorum olacaktı.Ben sistemimi yeniliyorum power supply ekran kartı falan değiştirecem 500 watt everest power supply buldum sizce nasıl ati radeon hd 5870 veya nvdia gtx 480 bunları kaldırır mı?Ram felan da takacam beni yarı yolda bırakır mı bu psu?

• seni yarı yolda bırakır. Sağlam ve stabil bir sistem için sağlam bir psu almanız gerekmektedir.http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html bunu alabillirsiniz
  • 500W everestle GTX480 mi? Yanınada yangın söndürme tüpü felan al, çalıştırmadan önce. Patlar matlar mazallah.
  • doğru diyorsunuz peki gtx 480 mi ati radeon hd 5870mi?Radeon hd 5870 280 liraya buldum sıfır bu fiyatlı olanı gddr3 mü gddr5 midir o yazmıyo da
  • 280,00 liraya 0 5870 i nerde buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

280,00 liraya 0 5870 i nerde buldunuz?

380-480 olmasın o veya II eli sıfır diye kakalamasınlar
  • pardon arkadaslar galiba kart radeon 5750.Bu fiyata bu kartin gddr3 mu gddr 5mi alinir?Bu konularda tam bir bilgim yok sonra kandirilmayayim.Arkadaslar 300 liraya alabilecegim en iyi ekran karti nedir?Nvidia ve atiden soylerseniz cok iyi olur bide gddr3 gddr 5 nedir?Çok soru sordum kusura kalmayin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemini, monitörünü yaz ki cevap verebilelim.
  • HD5770 + 600w Thermaltake,OCZ veya HIGH POWER tavsiyem. Benim sisteme bakın panelden 600w yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urban_456

pardon arkadaslar galiba kart radeon 5750.Bu fiyata bu kartin gddr3 mu gddr 5mi alinir?Bu konularda tam bir bilgim yok sonra kandirilmayayim.Arkadaslar 300 liraya alabilecegim en iyi ekran karti nedir?Nvidia ve atiden soylerseniz cok iyi olur bide gddr3 gddr 5 nedir?Çok soru sordum kusura kalmayin?

280 liraya hd5750 ise çok pahalı ayrıca bu kart gddr5 tir.
    300 liraya 192 bit gtx460 alabilirsiniz.. veya biraz daha ekleyerek 330 liraya HD6850
  • yetmez bilgisayar yüklendiğinde sorun olur
  • Arkadaşlar sistemim intel core 2 duo e4400 2.00 ghz anakart üzerinde agp pcı girişleri falan mevcut.Monitör vga girişli ama dvı dönüştürücüsü alırım ekran kartı için.Ben sistemimde gta 4 gibi yüksek grafikli oyunları full ayarlarda kasmadan oynamak için ekran kartı ram takviyesi yapcam Bana ekran kartı önerisi 300-400 lira arası olsun uzun vadeli bir ekran kartı olsun yani aldğıma pişman olmayayım
  • Kasayı açıp, anakartın marka ve modelini yazarmısınız?
  • Düzce den alkayalar'dan everest powersupply aldım. bir ay içinde bozuldu, çalışmaz hale geldi , zaten ilk aldığmıda da gürültülü çalışıyordu. Alkayalara götürdüm değiştiremem kocaeliye göndereceğiz dediler 1 ay oldu hala gelmedi, bir aydır evdeki pc yi kullanamıyorum. sınırsız internetim var ama powersupply olmadığı için malesef kullanma şansım yok, ne everestten ne de alkayalardan memnun değilim. kimseye de tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nail40 -- 4 Ekim 2013; 16:16:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.