Şimdi Ara

500 ytl max limit mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar forumu görünce heyecanlandım, bilgisi olan bu kadar insanı birarada bulunca.. benim derdim 500 ytl limite kadar bir mp3 çalar almak. sony a3000 denedim bi pek tatmin olmadım ya da tam anlamıyla aleti anlayamadım ve tırstım almaktan.. sizin önerileriniz benim için net olacaktır.. ve burdan çıkan sonuca göre alacağım aleti.. şimdiden çok teşekkürler..

• evet yeni üye olduğun için ve aradığın mp3 player hakkında bi sürü konunun zaten var olduğu için ilgilenilmiyor senle!!
    bi sürü inceleme var gir oku hangisi güzel geliyosa onu al...
  • yeni üye olduğum için ilgilenilmiyorsa bu iğrenç cidden.. kaldıki o sayfaları dün gece ve bugün olmak üzere saatlerce okudum. birinin var dediğine diğeri yok demiş kafam karıştı.. bende bi başlık açıp öneri alayım dedim. sanırım bi önerin yok yinede saol :S
  • biryerden başlamak lazım.. mesela sandisk sansa e200 serisine bakabilirsin..
  • tamam onu incelemeye başlıyorum teşekkürler.
  • al bi tane 20 gb h10 bak keydifne seni vidieo falan gibi bi derdin yok galiba geriye kalan parylada bi tane cx300 alırsın oohh ne guzel
  • Trekstor Vibez. "Trekstror hakkında bilgi" adlı başlığa bi bak. 8, 12, 15 gb lık modelleri mevcut ve Rio Karma'nın varisi olark görülüyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 8 bin tl telefon tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: froyds

al bi tane 20 gb h10 bak keydifne seni vidieo falan gibi bi derdin yok galiba geriye kalan parylada bi tane cx300 alırsın oohh ne guzel

evet dediğin gibi video ile işim olmaz.. veri depolamaya uygun olsun ve mp3 e yeterli benim için min 20 gb olsa süper olur. sony 3000 de kafam hala 480 ytl 20 taksit yapan bi yer var alsam mı?
  • Senin için önereceğim süper bir mp3 player var aynısını bende kullanıyorum. Herkse creative öneririrm çünkü bence ses kalitesi creative'de sonyden çok daha iyi. Ayrıca ses kısıtlamasıda yok. Şu linke bir bak ayrıca sitede bayağ uygun.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1544
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_6667

Senin için önereceğim süper bir mp3 player var aynısını bende kullanıyorum. Herkse creative öneririrm çünkü bence ses kalitesi creative'de sonyden çok daha iyi. Ayrıca ses kısıtlamasıda yok. Şu linke bir bak ayrıca sitede bayağ uygun.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1544

cd olmadan veri atamıyormuşsun bu modelde.. ve dahası touch pad zamanla sapıtıyormuş.. :( pilide sabit olması açısından ürkütüyor beni..

• 2 yıldır zen touch 20 gb kullanıyorum hiç bir problemim olmadı touchpadde sağlam pil konusunda da sorun yaşamazsın..ama 20 gb h10 da tavsiye ederim cx300 le
  • quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

2 yıldır zen touch 20 gb kullanıyorum hiç bir problemim olmadı touchpadde sağlam pil konusunda da sorun yaşamazsın..ama 20 gb h10 da tavsiye ederim cx300 le

Bence iriver clix al derim tabiki cx300 ile =) ama yurtdışında satışta... Türkiyede yok.. ama cihazın güzelliğine, özelliklerine, kullanışlığına bakın ya..
    http://www.iriveramerica.com/prod/ultra/clix/clix-2GB.aspx
    ( kullanmadım araştırmalarıma göre konuşuyorum )

• Bence bulabilirsen JXD 930 al.
    Özellikleri(Maalesef İngilizce):

Product Name : JXD930
    3.6" Samsung TFT 262K screen display with 20GB Hitachi 3.5¡± HDD

Display solution 320*240@30f/s

Playback MP3/WMA/ WAV/ID3

Playback MPEG4(Divx 3.11.4 .0 5.0) MOEG2 ( VOB-DVD,SVCD) MPEG1( DAT-VCD) video files

Support PICTURE & PHOTO files in JPEG&BMP and browse

Built-in Microphone/Speaker

Support AV out: Watch all contents in TV

High speed USB2.0

Folder function for files

FM Radio/built-in 2games

Timing play video files

Remote control function,MAX to 8 meter

OTG function, compatible with digital camera/Digital camcorder/MP3/USB pen driver

Compression ratio MP3 8kbps~320kbps/WMA 24kbps~128kbps

126*79.7* 21.2mm

[simage][http://www.intoko.com.tr/photos/b/48/980107_0.jpg/image]

• quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Bence bulabilirsen JXD 930 al.

Playback MPEG4(Divx 3.11.4 .0 5.0) MOEG2 ( VOB-DVD,SVCD) MPEG1( DAT-VCD) video files

High speed USB2.0

FM Radio/built-in 2games

Timing play video files

OTG function, compatible with digital camera/Digital camcorder/MP3/USB pen driver

126*79.7* 21.2mm

Arkadasım sen şakamısın?Yukarda alınmaması gerek mp3 ler konusunda en başta bu playerlar war..Garantisi olmayan fason malların başında geliyo...Biraz araştırıp oneri yaparsanız daha iyi olur!!!

• bende sony nw-a1200 var.. sesi çok net ve güzel.. zaten reviewlerde ses kalitesi için "near the top" diyor.. pil ömrü biraz sorun olabilir belki senin için.. o yüzden creative in 20 gb olan zen alabilirsin ama onda da kimileri büyük sorunlar yaşıyor.. ii düşünmek lazım...
  • mısın'ı yok bariz şaka
    quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Bence bulabilirsen JXD 930 al.

High speed USB2.0

FM Radio/built-in 2games

Timing play video files

126*79.7* 21.2mm

Arkadasım sen şakamısın?Yukarda alınmaması gerek mp3 ler konusunda en başta bu playerlar war..Garantisi olmayan fason malların başında geliyo...Biraz araştırıp oneri yaparsanız daha iyi olur!!!

• Video derdin olmayabilir şimdilik ama ileride belki izlemek istersin o yüzden video olması ekstra katkı olur senin için derim ben.Bütçeni biraz daha kasabilirsen gg'den 60gb ipod veya yeni çıkan zunelerden alabilirsin forumda olduğu kadar ggyide bir araştır derim sana
  • Öncelikli olarak, ne tarz müzik dinlersin, ne kadar hafıza senin için yeterlidir? Pil ömrü ne kadar olmalı? Pili dahili mi olmalı, yoksa dışarıdan takılan tarz da mı? Ses kalitesi senin için ne kadar önemli? İyi kulaklıklara para yatırmayı düşünüyor musun? Diye uzadıkça uzatabilirim. Bu sorulara cevap verirsen tam nokta atışı yapılmış bir cihaz seçebiliriz sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Öncelikli olarak, ne tarz müzik dinlersin, ne kadar hafıza senin için yeterlidir? Pil ömrü ne kadar olmalı? Pili dahili mi olmalı, yoksa dışarıdan takılan tarz da mı? Ses kalitesi senin için ne kadar önemli? İyi kulaklıklara para yatırmayı düşünüyor musun? Diye uzadıkça uzatabilirim. Bu sorulara cevap verirsen tam nokta atışı yapılmış bir cihaz seçebiliriz sana.

bi 50 gb lık arşivim var karışık dinlerim ( rock pop türkü ve klasik başka kalmadı sanırım pardon ) pil ömrü 15 saatten az olmamalı.. dışarıdan veya dahili olabilir pil.. tabi dahili olursa prizden de şarj olmalı. ses kalitesi benim için önemli elbet.. creative muvo sport c100 kullanmıştım o bile yetmişti bana ses olarak.. anla yani o kadar önemli ya da o kadar anlıyorum.. pek müzik kulağı yoktur da bende . iyi kulaklıktan öte sağlam kulaklıklara para yatırabilirim şu kulağın içine girenleri de pek sevmem :( .. şimdi önerini alabilirim sanırım.. eğer alet çok etkileyici olursa limiti 600 kadar çekebilirim ama 500 olursa üstüne de kulaklık düşünürüm ya daönerdiğin kombinasyona uyarım :) .. bekliyorum önerini..

• bana şaka diyen arkadaşlar.önerdiğim cihazın kamerası ve 40 gb sadili somsung har disk'i var.cevap yazmadan önce mesajımı düzgün okuyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.