Şimdi Ara

500 ytl ye kadar tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 ytl ye kadar bi foto. makinası alacağım...amotör olarak başlamak istiyorum...alacağım makinanın beni idare etmesini istiyorum....çevremden cok iyi fotolar cektiğim ve amatör olarak başlamam konusunda tavsiyeler alıyorum....şimdilik bi başlamak istiyorum... ancak makineler hakkında pek fazla bi bilgim yok....profesyonel arkadasların, abilerimin ve ablalarımın yardımını bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

• Eğer compact bir makina istiyorsan "Canon a570" tavsiye ederim.

Ama yarı peofesyonel bi makina istiyosan"Sanırım mesajında da böyle birşeyden bahsetmişsin" kesinlikle "Fujifilm S5700".

• yav a570 ile s5700 arasında ne fark var nitelik olarak hani a570 e compact demişsiniz diğerine slr-like?
    ben zoom da önemli ise fz18 eğer 12x zoom yeter derseniz fz7/8 veya canon s3/s5
    not: bu konuda uzman veya profesyonel değilim sadece yaptığım araştırmalara dayanarak yardımcı olmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 5 Şubat 2008; 23:13:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

yav a570 ile s5700 arasında ne fark var nitelik olarak hani a570 e compact demişsiniz diğerine slr-like?
    not: bu konuda uzman veya profesyonel değilim sadece yaptığım araştırmalara dayanarak yardımcı olmaya çalışıyorum

Önerdiğin makinalar yabana atılıcak cinsten diğiller dostum.Hatta benim önerdiğim makinalardan çok daha iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Pek bilmediğim için bu f.m. piyasasını garip geldi bana önerdiğin makinaları 500 ytlye nerede bulabilirim acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

yav a570 ile s5700 arasında ne fark var nitelik olarak hani a570 e compact demişsiniz diğerine slr-like?

Önerdiğin makinalar yabana atılıcak cinsten diğiller dostum.Hatta benim önerdiğim makinalardan çok daha iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Pek bilmediğim için bu f.m. piyasasını garip geldi bana önerdiğin makinaları 500 ytlye nerede bulabilirim acaba ?

hocam ben aslında yurt dışı fiyatlarını takip ettiğim için bi an türkiye piyasasını düşünüp tavsiye vermedim
    ikinci el sitesinde gerçekten güvenilir arkadaşlar var uygun fiyata ürün satıyorlar iki misli parayı iki yıl garanti için vereceğime eğer olur da bir arıza olursa 50 ytl yi gözden çıkarır gönderrim garantiye yurtdışına diye bir riske girerim o açıdan yani.
    ayrıca mesela fz7 550 ytl ye türkiye garantili bulunabiliyor, bakmak lazım uyun fiyat için ille de türkiye garantisi olacak deniliyorsa

• canon S3'un GG fiyati 489 ytl. guvenilir bir saticidan alinabilir,tabi yurtdisi garantili
    ben aldim bir yildir kullaniyorum sorun cikmadi.karar sizin.........
  • teşekkürler....s5700 tarzı yarı pro. bir makine almaya bakıyorum... biraz daha araştırıcam bunları... başlangıç araştırmam için bu makineden başlayacağım...s5700 araştırdım ve hoşuma gitti...ama hoşuma gitti diye hemen alacam anlamına gelmiyor...ilginiz için teşekkür ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer yutdışından almayı düşünmüyorsan,2. el olmaz diyorsan,garantili olsun diyorsan senin aradığın özelliklerde ve fiyatta en iyi makinelerden biri S5700dür.Ama yurt dışından alıcam ve ya 2. el olabilir diyosan arkadaşların söylediklerini değerlendirebilirsin
  • Fujifilm S5700 bende almayı düşünüyorum, çok araştırdım mükkemmel bir makina
  • 350 ytl yurtdışı garantili satılık sıfır s700 ist. içi elden verebilirim.
  • Canon A560
  • arkadaslar son arasştırmalarıma göre s5700 yerine s8000 veya panasonic fz18 tercih edeceğim..s5700 de görüntü sabitleme yok ve cok önemli bir olay olduğunu anladım...s5700 yerine yurt dışından s8000 alınabiliyor....tr de aralarında 250-300 ytl fark var...yurt dışında ise 250-300 ytl gibi fiyatlarda bi düşüş var...
    ama şimdide makinalara yabancı olduğum için şöyle bi sorun geliyo aklıma....bu makinalarda öyle zırt pırt bozulma sorunu oluyormu? yutr dışından alınca parayla yaptıracağız mecburen..o yüzden diyorum...

fatihktu ist. içi değilim teşekkür ederim..umarım satarsın....
    appendix s5700 de zoom la bi görüntü alırken bulanık cıkacak bunu unutma derim ve sanada yurtdışından s8000 öneririm...

geç mesaj yazdığım için kusura bakmayın...tekrar teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: talos

arkadaslar son arasştırmalarıma göre s5700 yerine s8000 veya panasonic fz18 tercih edeceğim..s5700 de görüntü sabitleme yok ve cok önemli bir olay olduğunu anladım...s5700 yerine yurt dışından s8000 alınabiliyor....tr de aralarında 250-300 ytl fark var...yurt dışında ise 250-300 ytl gibi fiyatlarda bi düşüş var...
    ama şimdide makinalara yabancı olduğum için şöyle bi sorun geliyo aklıma....bu makinalarda öyle zırt pırt bozulma sorunu oluyormu? yutr dışından alınca parayla yaptıracağız mecburen..o yüzden diyorum...

fatihktu ist. içi değilim teşekkür ederim..umarım satarsın....
    appendix s5700 de zoom la bi görüntü alırken bulanık cıkacak bunu unutma derim ve sanada yurtdışından s8000 öneririm...

geç mesaj yazdığım için kusura bakmayın...tekrar teşekkürler....

arkadasım makineyi kullanmadan bence böle yorum yazma;)ok görüntü sabitleyici ii bir özellik birşey diyemem ama senin dediğin gibi zoom yaptıktan sonra hiçte bulanık fotolar çıkmıyo;)zaten çok hareketli nesneler çekeceksende sana görüntü sabitleyicide yeterli gelmeyecek mecbur tripod kullanacaksın;)onun için benim için hiçte görüntü sabitleyici sorun olmuyor ama sen dersenki fazladan param var o zaman ger s8000 al,;)ama s5700 kesinlikle bir f/p ürünü;)

ama şunuda söylemek lazım s8000 s5700 göre daha iyi bir makine ama ben s8000 fazladan para vermem teşekkürler;)kesinlikle tavsiyem s5700;)s5700 konusunuda inceleyebilirsiniz;)

• Eğer fiyatı sorun değilse tabi ki S8000 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • yurt dışından alınca s8000 türkiyedeki s5700 fiyatına geliyor...hem ben s5700 kötülemiyorum... zaten araştırmam da genelde zoom da görüntü sabitleyici olmadığı için bulanık cıktığını söylediler ve yazmışlar...bende neden böyle bi riske girilsinki dedim eğer yurt dışından alınacaksa...makineyi kullanmadım kullananlardan duydum sadece....
    atoxi eğer sen kullanıcısıysan bişey diyemem sana....denemişin sadece ben araştırmamda duyduklarımı söyledim...appendix e sadece bi öneri vereyim dedim....ukalalık olsun diye yapmadım yani....
  • Canon A720 is al başın ağrımasın. Türkiyede uygun fiyata bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 12 Şubat 2008; 15:04:03 >
  • peki arkadaşlar ya bende makina alcam fazla topik karmaşası olmasın die soruyum burda bende FUJİFİLM F50fd almak istiyorum ya da onun boyutlarında başka bir nakina siz ne tavsiye edersiniz?
  • kodakin z serilerine bakmani oneririm ayrica cebindede paran kalir onlada hafiza karti yedek pil vs alirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.