Şimdi Ara

500 YTLye en iyi mp3 player?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • söle 500ytl ye kadar yolum var sizce ne alayım? iriver h10 sanirim cok pahalii onun yerine 20gblikler de olabilir. sonynin 20gbligi nasil?
    tavsielerinizi bekliorm. tesekkürler simdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gone -- 27 Haziran 2005, 14:44:49 >

• bu konuyu mobil cihazlara açsaydın daha iyi olur orda geçiyor çünkü bu konu.
    Ama ipod bak özellikle kaçakları biraz daha uygun oluyor.
  • hi-md player almayi düşün bence. mp3 playerlerein yaptığı her şeyi yapıyor. Bütçen 500 ytl ise sony mz-nh900 tavsiye ederim eğer bir 50-100 ytl daha ayırabilirsen sana benim de kullandığım sony mz-nh1'i öneririm. Cihaz çok küçük ve çok özellikli almayı düşünürsen daha ayrıntılı bilgi verebelirim. Ama illaki HDD player olsun istiyorsan sony nw-hd3'ten şaşma bence
  • abi 500 milyonsa, ve yurtdışında bi arkadaşın falan varsa ipod renkli ekran 20GB al (yeni çıkanlardan, artık renksiz ekran yok iPod'larda...)

Tam senlik abi, zaten örneğin almanyadada 480 YTL falan oluyo.

tabii amerika daha iyi, ordan 400 YTL'ye kaparsın ;)
  • ben sana az kullanılmış iriver ihp-120 bulabilirim, ses kalitesi ve kayıt kalitesinde, üretim kalitesinde vs daha iyisi yok bnece biraz araştır istersen veya bana da sorabilirsin, hatta istersen getirebilirim biryerlere demo ypaman için

msn:Dkfrostbit@hotmail.com
  • bende alıcam
  • iriver h10 almayi düsünüyorum satan birini taniyan var mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.